Προς το περιεχόμενο

MicroSD Samsung MB-MC64DA/EU EVO Plus 64GB Class10 UHS-I + Adapter 26 € Εξαντλημένο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το eshop το εμπιστευόμαστε; Έχω διαβάσει πόσες περιπτώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με fake κάρτες από ebay, amazon, κτλ...

Το e-shop και γενικά τέτοια μαγαζιά δεν μπορούν -γιατί απλώς δεν τα συμφέρει- να ασχοληθούν με fake!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Προσφορα φυσικα και ειναι. Οποιος δε θελει να τη δει , απλα αλλαζει thread . Προς τι ολη η συζητηση ?

Δεν είναι προσφορά απλά είναι καλή τιμή για την Ελλάδα και για την συγκεκριμένη κάρτα και μονο. Σκέψου ότι κανονική τιμή για της 64gb είναι τα 12-14 ευρώ (από ευρώπη / κίνα). Στην Ελλάδα ξεκινάν από 17 ευρώ.

Από την στιγμή που Ελληνικά καταστήματα έχουν βάλει στο παρελθόν u3 64άρες καρτες σε αυτή την τιμή όπου κάρτες  ίδιων επιδόσεων υπάρχουν σε χαμηλότερη τιμή μπορούμε  να πούμε ότι δεν είναι προσφορά. Είναι μια καλή απλά τιμή για την Ελλάδα που έχει καπέλα στα πάντα.

Το eshop το εμπιστευόμαστε; Έχω διαβάσει πόσες περιπτώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με fake κάρτες από ebay, amazon, κτλ. Έκανα τις προάλλες σύγκριση της εικόνας που είχε ανεβάσει το eshop με μια 16άρα EVO κάρτα και διέφερε η στοίχιση, το χρώμα και τα σύμβολα πάνω στην κάρτα. Φυσικά ενδέχεται το προϊόν να είναι το αυθεντικό και η εικόνα να είναι μια που βρήκαν στο διαδίκτυο. Την 64άρα EVO PLUS την βλέπω τουλάχιστον στην εικόνα ίδια με την αυθεντική. Φυσικά αν κάποιος έχει αγοράσει από ebay και επιβεβαίωσε ότι πήρε αυθεντική ας βάλει ένα λινκ με τον πωλητή.

To eshop το εμπιστευόμαστε. Από την άλλη από ebay και paypal παίρνεις refund σε περίπτωση που είναι fake. Εγώ αγόρασα την evo plus από τον πωλητή του ebay και από το amazon. Φυσικά και μιλάμε για αυθεντικές. Σε μερικές καινούριες παρτίδες λόγω κάποιας αναβάθμισης/βελτίωσης ίσως αλλάζει ελαφρώς η εμφάνιση σε σχέση με τις πιο παλιές. Μπορείς πανεύκολα να κάνεις έλεγχο του part number και την χώρα κατασκευής για να καταλάβεις τι παίζει όμως.

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι προσφορα επιμενω . To link Που εδωσες βγαζει μια καρτα ακριβοτερη , την οποια την γνωριζω (emtec) αλλα προτιμω 1000 φορες την samsung που εχει και διπλασια εγγυηση !

Και εγω σε 2 μηνες θα ειμαι κινα..και θα παρω τη Samsung αυτη 10€ . Θα ειναι καλυτερη η δικη μου προσφορα , να την ανεβασω ?

Πιθανον αυτα που λες κατα το παρελθον να ειναι προσφορες (για αυτο μαλλον δεν υπαρχουν τωρα) , αρα ενισχυεις το επιχειρημα οτι ειναι και η παρουσα προσφορα

Δημοσ.

...

Από την στιγμή που Ελληνικά καταστήματα έχουν βάλει στο παρελθόν u3 64άρες καρτες σε αυτή την τιμή όπου κάρτες  ίδιων επιδόσεων υπάρχουν σε χαμηλότερη τιμή μπορούμε  να πούμε ότι δεν είναι προσφορά. Είναι μια καλή απλά τιμή για την Ελλάδα που έχει καπέλα στα πάντα.

...

Αυτή: http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=185045 θα ήταν προσφορά αν στοίχιζε λίγο πάνω από 15 €!

Δημοσ.

Στην τελικη ο σκοπος να μη χαρακτηρισουμε αυτην την τιμη ποιος ειναι , να σβησουμε το αρχικο post ?
Ok θα πεισω το θειο μου που δεν ξερει αγγλικα ή/και γερμανικα να παραγγειλει απο amazon/ebay . Θα του πω αυστηρα μαλιστα να μαθει να κανει και ηλεκτρονικες παραγγελιες

Αυτή: http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=185045 θα ήταν προσφορά αν στοίχιζε λίγο πάνω από 15 €!

+3 ευρω μεταφορικα 
απορω γιατι δε θελετε να τα δειτε αυτα ?!?!

Δημοσ.

Αυτή  της Emtec που παραθέττεις  λόγω ονόματος και εγγύησης θα ήταν προσφορά αν στοίχιζε λίγο πάνω από 15 €!

Οκ έχω και εγώ την εγγύηση της samsung των 8gb που είχα πριν από 4 χρόνια.. Την κάρτα ούτε καν την χρησιμοποιώ πλέον. Το ίδιο θα γίνει σε 3 χρόνια από τώρα και σε αυτούς που θα αγοράσουν την συγκεκριμένη κάρτα το να ακούω ότι έχει μεγαλύτερη εγγύηση είναι γελοίο. Γιατί σε 3 χρόνια το 90% όλων μας (αφού μιλάμε και με ποσοστά στο νήμα) δεν θα έχει ούτε την απόδειξη ούτε το χάρτινο κουτί για να χρησιμοποιήσει την εγγύηση (δεν το λέω κακοπροαίρετα φυσικά συζήτηση κάνουμε). Όσο για την EMTEC δεν σχολιάζω κάτι παραπάνω γιατί λογικά δεν ξέρεις ή δεν έχεις εμπειρία ειδικά από τις καινούριες της σειρές προϊόντων  της εταιρίας. 

Στην τελικη ο σκοπος να μη χαρακτηρισουμε αυτην την τιμη ποιος ειναι , να σβησουμε το αρχικο post ?

Ok θα πεισω το θειο μου που δεν ξερει αγγλικα ή/και γερμανικα να παραγγειλει απο amazon/ebay . Θα του πω αυστηρα μαλιστα να μαθει να κανει και ηλεκτρονικες παραγγελιες

+3 ευρω μεταφορικα 

απορω γιατι δε θελετε να τα δειτε αυτα ?!?!

Ρε φίλε συγκεντρώσου... Δείχνω τις τιμές αντίστοιχων καρτών στην Ελλάδα. Δεν είπα ότι βγαίνει πιο φθηνά για κάποιον που δεν μπορεί να το πάρει από το κατάστημα ποτέ.

Ο θείος σου η γιαγιά σου και το εγγόνι τους που δεν ξέρει αγγλικά γερμανικά ή κινέζικα ξέρει και αγοράζει από το μικροκατάστημα της γειτονιας με το καπέλο του 50% όπως κάνει τόσα χρόνια. Εγώ εσύ και όσοι ασχολούνται με προσφορές και αγορές συνήθως (μιλώντας για τον εαυτό μου μιας και είμαστε στο νήμα των προσφορών) ψάχνουμε την καλύτερη τιμή. Αν εσύ θες να το αγοράσεις ακριβότερα με γεια σου και χαρά σου καλοδούλευτο. Εγώ που θέλω την καλύτερη τιμή και είμαι στο θέμα των προσφορών με νοιάζει να το πάρω όσο πιο φθηνό γίνεται από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα.

Τέλος σας βαρέθηκα :) Είμαστε μεγάλα παιδιά και ο καθένας κρίνει μόνος του. Όποιος έχει λεφτά τα δίνει και μπράβο του. Και εμένα όταν θα μου περισσεύουν το σίγουρο είναι ότι δεν θα κοιτάω το thread το προσφορών γιατί θα το θέλω την επόμενη μέρα στην πόρτα μου. Σόρρυ για τα offtopic

Καλό σας απόγευμα και καλές αγορές με την κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μη βλέπουν και οι άλλοι που δε θέλουν. Σου είπα; την Emtec την ξέρω προφανώς δε δουλεύει ΑΒ; ζεις τι γράφω. Φυσικά και χρησιμοποιώ ακόμα κάρτες 2gb που έχω πάρει πέντε χρόνια πριν. Για την εξηντατεσσαρα ούτε λόγος αν θα πάει πέντε χρόνια. Ποιος κρατάει εγγύηση δεν ξέρεις. Θα σου έλεγα ότι οι περισσότεροι κρατάνε. Αλλά υπάρχουν και τα logs από κάθε μαγαζι.

Καλοδεχουμενες οι καλύτερες τιμές. Και για το τελευταίο ακριβώς αυτό, θα πάει στο μαγαζί της γειτονιάς, το e-shop δηλαδή.

Δημοσ.

...Όσο για την EMTEC δεν σχολιάζω κάτι παραπάνω γιατί λογικά δεν ξέρεις ή δεν έχεις εμπειρία ειδικά από τις καινούριες της σειρές προϊόντων  της εταιρίας...

...

Την Emtec την ξέρω, έχω αγοράσει παλιά πολλά CD / DVD της από το lidl, όμως μεταξύ Emtec 64GB με 5 χρόνια εγγύηση στα 23 € και Samsung 64GB ​με 10 χρόνια εγγύηση στα 26 € ακόμα και για...ψυχολογικούς λόγους ψηφίζω Samsung!

• Like 1
Δημοσ.

Την Emtec την ξέρω, έχω αγοράσει παλιά πολλά CD / DVD της από το lidl, όμως μεταξύ Emtec 64GB με 5 χρόνια εγγύηση στα 23 € και Samsung 64GB ​με 10 χρόνια εγγύηση στα 26 € ακόμα και για...ψυχολογικούς λόγους ψηφίζω Samsung!

Σε αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Δε συγκρίνω Evo Plus με Emtec επουδενί για 3 ευρώ.

Αν ήταν κάποια αποδεδειγμένα καλή και οχι του σορού Sandisk ή Lexar το συγητάγαμε.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

10 Μαρτιου αγορα της samsung 64gb evo plus απο τον παρακατω πωλητη στα 18 ευρω τελικη με την προμηθεια του paypal.Εφτασε σημερα συστημενο σε μια παρα πολυ καλη συσκευασια.Μπραβο τους αψογοι.

http://www.ebay.co.uk/itm/SAMSUNG-MICRO-SDXC-EVO-PLUS-64GB-80MB-64G-64-G-GB-UHS-1-U1-C10-MEMORY-CARD-NEW/331651939770?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...