Προς το περιεχόμενο

MicroSD Samsung MB-MC64DA/EU EVO Plus 64GB Class10 UHS-I + Adapter 26 € Εξαντλημένο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και είμαστε τελείως off topic, επειδή παρακολουθώ το νήμα δεν είναι ακριβώς έτσι, οι -10% (ουσιαστικά πάντα οι ίδιοι) απαντούν πόσο εύκολο είναι και οι +90% ρωτούν από 10 φορές ο καθένας τι και πώς...

Δύσκολο είναι αν δεν κάτσει κάποιος να διαβάσει περί του θέματος για μισή ώρα. Όποιος δεν μπορεί να το κάνει ας πληρώσει το ελληνικό καπέλο. Τόσο απλό. Περισσότερο αμέλεια και αμάθεια παρά αδυναμία είναι η δυνατότητα να μπορεί κάποιος να αγοράσει από το εξωτερικό.

• Like 6
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοίτα, πιστεύω πως και τα δύο είναι ακραίες τιμές. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Κι εγώ μετά το καλοκαίρι είχα κολλήσει με τα cc όμως μπήκα εδώ, ενδιαφέρθηκα και έμαθα. Και τώρα είπα και σε όλη την παρέα μου πως να το κάνουν, οπότε κανείς δεν έχει πρόβλημα. Τώρα να πρέπει να κόψουμε τις προσφορές από εξωτερικό επειδή μερικοί δεν θέλουν ή δεν τα καταφέρνουν, νομίζω είναι υπερβολή. Στο κάτω κάτω αν κάποιος δεν μπορεί, ας μην ανοίγει τα θέματα που γράφουν ebay, gearbest, banggood κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, πιστεύω πως και τα δύο είναι ακραίες τιμές. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Κι εγώ μετά το καλοκαίρι είχα κολλήσει με τα cc όμως μπήκα εδώ, ενδιαφέρθηκα και έμαθα. Και τώρα είπα και σε όλη την παρέα μου πως να το κάνουν, οπότε κανείς δεν έχει πρόβλημα. Τώρα να πρέπει να κόψουμε τις προσφορές από εξωτερικό επειδή μερικοί δεν θέλουν ή δεν τα καταφέρνουν, νομίζω είναι υπερβολή. Στο κάτω κάτω αν κάποιος δεν μπορεί, ας μην ανοίγει τα θέματα που γράφουν ebay, gearbest, banggood κλπ.

Φίλε μου και ΄γώ μπορώ να το κάνω αλλ΄αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν όλοι, είδα απαντήσεις τύπου "αν σκαλώσεις κάπου τηλεφώνησε στο PayPal", πόσοι πιστεύεις στ΄αλήθεια ότι μπορούν να το κάνουν?

Δημοσ.

Εγώ δεν διαφωνώ ότι είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να το κάνουν, ειδικά αυτό που βέβαια δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ. Αλλά θα πρέπει κι εσύ να συμφωνήσεις ότι είναι παράλογο να μην αναφέρονται προσφορές από τέτοια μαγαζιά για αυτό τον λόγο. Γιατί μετά θα έρθει ένας ή και περισσότεροι και θα μας πουν "εγώ δεν εμπιστεύομαι τις τράπεζες, δεν έχω καμία κάρτα άρα ούτε από Ελλάδα αγοράζω από ίντερνετ". Και θα καταλήξουμε να μιλάμε μόνο για σούπερμάρκετ εδώ μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος. Μεγάλα παιδιά είμαστε με μυαλό.

Τα λινκ με τις προσφορές δεν είναι υποχρεωτικό να τα ανοίξουμε.

Όποιος ενδιαφέρεται το ψάχνει, όποιος δεν... προσπερνάει.

• Like 3
Δημοσ.

Μα φυσικά και πρέπει να μπαίνουν εδώ προσφορές από παντού ανεξάρτητα αν είναι για κάποιους ή για όλους!

• Like 1
Δημοσ.

Λυπάμαι αλλά δεν αποτελεί προσφορά με τα δεδομένα από Νοέμβρη 2015 και μετά.

Είναι απλά μια συμπαθητική τιμή για Ελλάδα, για μια αξιόπιστη και καλή κάρτα Micro SD.

Οι τιμές επί black friday που έπαιξαν στις 64άρες αυτές ήταν περί τις 14 λίρες (συγκεκριμένα μάλιστα πήρα 64άρες Samsung με τον USB adaptor με τόσα), μερικές από Amazon, μερικές από MyMemory αν δεν απατώμαι.

Η 128GB Evo+ ήταν στις 33 λίρες (πήρα μια κι από αυτές και με καταβόλεψε μπορώ να πώ).

Όλες αυθεντικές, όλες πολύ αξιοπιστες.

Είναι μεγάλο το καπέλο που ζητάει το eshop, καταλαβαίνω ότι είναι και μεταφορικά στη μέση αλλά είναι παράλογη η διαφορά που ζητάει παραάνω για τον όγκο/βάρος μιας micro SD που είναι μάλιστα και σε "προσφορά".

Δημοσ.

Απο Ελλαδα φυσικα και αποτελει προσφορα (για αυτους που δεν θελουν να περιμενουν-μπλεξουν με κινεζους σε περιπτωση doa κλπ). Τωρα οποιος ασχολειται και με το εξωτερικο θα μπορει να βρει και πιο φθηνα.

• Like 2
Δημοσ.

Απο Ελλαδα φυσικα και αποτελει προσφορα (για αυτους που δεν θελουν να περιμενουν-μπλεξουν με κινεζους σε περιπτωση doa κλπ). Τωρα οποιος ασχολειται και με το εξωτερικο θα μπορει να βρει και πιο φθηνα.

Για DOA λες ότι έχασες την εγγύηση-απόδειξη και τέλος. Η εγγύηση ξεκινά από την ημερομηνία κατασκευής του που φαίνεται από το part number του προϊόντος. Δοκιμασμένο σε ssd και φλασακι αγορασμένο από κίνα (samsung).

Δημοσ.

Δεν αναφέρθηκα καν σε κινέζους, αλλά σε επιχειρήσεις με στοκ που έχει έδρα την Αγγλία ή τo Jersey Island (υπό καθεστός Αγγλίας και πάλι).

Τη δεδομένη στιγμή η τιμή ανέρχεται στις 17,85 λίρες που ναι μεν το κάνει αποδεκτό για Ελλάδα, θεωρώ όμως ότι έχει παίξει στο παρελθόν και φτηνότερα (τουλάχιστον έξω ώστε να είανι πιο οικονομική η απόκτησή της).

Για κάποιον που επέιγεται και τη θέλει ντε και καλά τώρα, ναι είναι καλή τιμή. Μέχρι εκεί όμως, δεν είναι κάνα superdeal, κάρτες υπάρχουν και θα υπάρχουν αβέρτα στην τιμή αυτή (ή χαμηλότερα).

Δημοσ.

Για DOA λες ότι έχασες την εγγύηση-απόδειξη και τέλος. Η εγγύηση ξεκινά από την ημερομηνία κατασκευής του που φαίνεται από το part number του προϊόντος. Δοκιμασμένο σε ssd και φλασακι αγορασμένο από κίνα (samsung).

Απο τo part number ομως δεν φαινοταν οτι προοριζοταν για Κινα;

Δεν αναφέρθηκα καν σε κινέζους, αλλά σε επιχειρήσεις με στοκ που έχει έδρα την Αγγλία ή τo Jersey Island (υπό καθεστός Αγγλίας και πάλι).

Τη δεδομένη στιγμή η τιμή ανέρχεται στις 17,85 λίρες που ναι μεν το κάνει αποδεκτό για Ελλάδα, θεωρώ όμως ότι έχει παίξει στο παρελθόν και φτηνότερα (τουλάχιστον έξω ώστε να είανι πιο οικονομική η απόκτησή της).

Για κάποιον που επέιγεται και τη θέλει ντε και καλά τώρα, ναι είναι καλή τιμή. Μέχρι εκεί όμως, δεν είναι κάνα superdeal, κάρτες υπάρχουν και θα υπάρχουν αβέρτα στην τιμή αυτή (ή χαμηλότερα).

Δεν αναφερθηκα συγκεκριμενα σε καποιον αλλα μιας και το θετεις, τα μεταφορικα τα εβαλες;  Το mymemory που μιλησες παραπανω το εχει 17,85£ + 1,95£ τα μεταφορικα, ήτοι 25,7€ χωρις να υπολογισουμε τυχον προμηθειες απο μετατροπη συναλλαγματος ή φορτωση του paypal με μεθοδους request money. Συνεπως δεν βλεπω κατι οικονομικοτερο αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη με το οποιο να αξιζεις να ασχοληθεις.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τo part number ομως δεν φαινοταν οτι προοριζοταν για Κινα;

Φαίνεται αλλά τους ssd του καλύπτει ούτως η άλλως τέτοια εγγύηση. Όσο αφορά το φλασάκι θεωρητικά δεν γίνεται (με βάση αυτά που γράφουν) αλλά το δέχτηκαν κανονικά.

Δεν αναφερθηκα συγκεκριμενα σε καποιον αλλα μιας και το θετεις, τα μεταφορικα τα εβαλες;  Το mymemory που μιλησες παραπανω το εχει 17,85£ + 1,95£ τα μεταφορικα, ήτοι 25,7€ χωρις να υπολογισουμε τυχον προμηθειες απο μετατροπη συναλλαγματος ή φορτωση του paypal με μεθοδους request money. Συνεπως δεν βλεπω κατι οικονομικοτερο αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη με το οποιο να αξιζεις να ασχοληθεις.

23,62 από amazon.de από Low price memory από εκεί παίζει συνήθως 21,5 τελική τιμή. Είχα ανοίξει thread παλιότερα για αυτή την τιμή του amazon.

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00WIMC5IS/ref=sr_1_2_olp?ie=UTF8&qid=1456062396&sr=8-2&keywords=samsung+evo+plus+64gb&condition=new

• Like 1
Δημοσ.

Φαίνεται αλλά τους ssd του καλύπτει ούτως η άλλως τέτοια εγγύηση. Όσο αφορά το φλασάκι θεωρητικά δεν γίνεται (με βάση αυτά που γράφουν) αλλά το δέχτηκαν κανονικά.

23,62 από amazon.de από Low price memory από εκεί παίζει συνήθως 21,5 τελική τιμή. Είχα ανοίξει thread παλιότερα για αυτή την τιμή του amazon.

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00WIMC5IS/ref=sr_1_2_olp?ie=UTF8&qid=1456062396&sr=8-2&keywords=samsung+evo+plus+64gb&condition=new

Ok, οποιος θεωρει οτι για 2€ αξιζει να ασχοληθεις με το εξωτερικο, οκ.

• Like 3
Δημοσ.

Το eshop το εμπιστευόμαστε; Έχω διαβάσει πόσες περιπτώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με fake κάρτες από ebay, amazon, κτλ. Έκανα τις προάλλες σύγκριση της εικόνας που είχε ανεβάσει το eshop με μια 16άρα EVO κάρτα και διέφερε η στοίχιση, το χρώμα και τα σύμβολα πάνω στην κάρτα. Φυσικά ενδέχεται το προϊόν να είναι το αυθεντικό και η εικόνα να είναι μια που βρήκαν στο διαδίκτυο. Την 64άρα EVO PLUS την βλέπω τουλάχιστον στην εικόνα ίδια με την αυθεντική. Φυσικά αν κάποιος έχει αγοράσει από ebay και επιβεβαίωσε ότι πήρε αυθεντική ας βάλει ένα λινκ με τον πωλητή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...