ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ναι οκ γουστα ειναι αυτα φιλε!!Εμενα μου αρεσει πολυ το σχεδιο κ η ποιοτητα..Τα μπεζελς ναι ειναι καπως μεγαλα,δεν ξερω αν εχουν να κανουν με την αδιαβροχοποιηση
dimips Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το s6 ειναι πιο φτηνο (50 ευρω; )αλλα δεν εχει card slot,δεν εχει αδιαβροχοποιηση,μετρια μπαταρια,χειροτερο λογισμικο,οχι τοσο καλο Multitasking,νομιζω δεν εχει ραδιο,καμερα/οθονη πανω κατω τα ιδια,με λιγα λογια δεν το συγκρινω με το Ζ5..Μια χαρα δουλευει ο snp810 στο Ζ5. To g4 ναι στα λεφτα του ειναι κελεπουρι αλλα αν καποιος εχει τα λεφτα του Ζ5 απλα το προσπερναει. Το style ειχε πεσει για 1-2 μερες στα 400 Έβαλα το Marshmallow sto S6. Σε ταχύτητα και multitasking πλέον είναι άπιαστο, έχεις 1,5gb ram ελεύθερο αντί για 500mb στη lollipop. Το Touchwizz είναι κομπλέ. Η μπαταρία παραμένει στα ίδια πάνω κάτω επίπεδα 3.30-5 ώρες χρήσης ανάλογα τη χρήση όπως στη lollipop, μπορεί να βελτιώθηκε λίγο η διάρκεια αναμονής. Η οθόνη είναι πολύ καλύτερη από Z5. Στα πλυν οτι δεν έχει ραδιόφωνο. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Έβαλα το Marshmallow sto S6. Σε ταχύτητα και multitasking πλέον είναι άπιαστο. Το Touchwizz είναι κομπλέ. Η μπαταρία παραμένει στα ίδια πάνω κάτω επίπεδα 3.30-5 ώρες χρήσης ανάλογα τη χρήση όπως στη lollipop, μπορεί να βελτιώθηκε λίγο η διάρκεια αναμονής. Η οθόνη είναι πολύ καλύτερη από Z5. Στα πλυν οτι δεν έχει ραδιόφωνο. Μετα απο ενα χρονο εστρωσε δλδ..Πολυ καλυτερη αμφιβαλω να ειναι..Οπως κ να εχει δεν θεωρω καλυτερο το s6 απο το Ζ5 ..Αποψη μ,ισως κανω κ λαθος.
dieccast Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Και από κοντά που το είχα δει το S6 και από ένα φίλο μου φάνηκε πολύ δυνατό! Νομίζω πως σίγουρα έχει καλύτερη κάμερα είχα εντυπωσιαστεί από την κάμερα! Για ταχύτητα και.μπαταρία ειδικά για ταχύτητα δύσκολο να είναι πιο γρήγορο!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Και από κοντά που το είχα δει το S6 και από ένα φίλο μου φάνηκε πολύ δυνατό! Νομίζω πως σίγουρα έχει καλύτερη κάμερα είχα εντυπωσιαστεί από την κάμερα! Για ταχύτητα και.μπαταρία ειδικά για ταχύτητα δύσκολο να είναι πιο γρήγορο! Κατεληξες καπου;;Δυσκολη αποφαση ε;;
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Κοιταξε να δεις.Κακα τα ψεματα διαφορα στην ταχυτητα δεν την παρατηρεις ευκολα.Δεν μιλαμε για τρανταχτες διαφορες βλεπε μηχανικο δισκο και Ssd,ουτε πχ S7 με Moto G. Εγω προσωπικα επειδη ημουν σε αναλογη περιπτωση απο σενα και ηθελα για αναλογο κινητο(πρωην oneplusX το οποιο δεν με βολεψε δυστηχως)πηγα για τωρα στο Moto G 3rd gen(στο οποιο περασα και Android 6 477mb update) και εν αναμονη για να πεσουν οι επομενες ναυαρχιδες που βγαινουν(S7,G5 κλπ)μιας και οι τωρινες ναυαρχιδες δεν με καλυπτουν προσωπικα η αληθεια ειναι.Γιατι κακα τα ψεμματα και το Z5 μονο και μονο το γεγονος οτι επεσε σε μπαταρια και παραμενει και στην ιδια οθονη και ουτε καν μπηκαν στον κοπο να του βαλουν εστω 4gb ram,και μου το πεταξαν στην αγορα με αυτη την τιμη,ε μετα μην απορει κανεις ακομα και γιατι σταματαει την σειρα Z η Sony.... Μια μικρη διαφορα στην ταχυτητα την παρατηρεις η αληθεια ειναι αλλα και τα δυο(ειδικα το Moto G και μπραβο του δεν το περιμενα τελικα ετσι)σε καθημερινη χρηση και αν δεν τα ψειριζεις δεν την καταλαβαινεις. Μονοδρομος κινητο που δεν διαφερει πολυ απο τα προηγουμενα δυο μοντελα της ιδιας εταριας και σου ζηταει(μετα απο το περασμα χρονου και αρα και price drop)420+ευρω δεν μπορω να το θεωρω ουτε για τον εαυτο μου προσωπικα ουτε και να το προτεινω και σε αλλους,οπως γραφτηκε παραπανω. 1
dieccast Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μιχαλιες όχι δεν μπορώ να αποφασισω ☺ Fulgore έχεις δίκαιο σε που λεε ισχύει! Το πέταξαν έτσι στην αγορά και ζητάνε αρκετά λεφτά χωρίς να έχουν δώσει κάτι έξτρα που να κάνει μπαμ! Ίσως πάω σε Ζ5 δν τέλη ίσως και σε κανένα!, ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά οποιαδηποτε άλλη γνώμη δεκτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα