ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 οχι.Βασικα παρακαλατε να πεσει η τιμη του moto x Force γρηγορα Δικος μου εισαι..Κινηταρα!!!! 1
dieccast Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Τόσο πολύ κινητήρα το Χ force ρε παιδιά?
saruman123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Τόσο πολύ κινητήρα το Χ force ρε παιδιά? http://m.gsmarena.com/motorola_moto_x_force-7555.php καλα ειναι και τα 665€ (απο σκρουτζ) 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Τόσο πολύ κινητήρα το Χ force ρε παιδιά? snp 810,αψογη κατασκευη,αψογη μπαταρια,αψογο λογισμικο κ απλα δεν σπαει με τιποτα !!
toyo73 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 snp 810,αψογη κατασκευη,αψογη μπαταρια,αψογο λογισμικο κ απλα δεν σπαει με τιποτα !! Το Ζ5 χαρα ειναι για τα λεφτα του.Το moto ειναι πολυ ακριβοτερο και οτι γραφεις τα εχει και το sony. Ιδιο επεξεργαστη, καλη κατασκευη,εχει μικροτερη μπαταρια αλλα καλη διαχειριση, τωρα για το αν θα σπασει εαν το πεταξεις στο τοιχο δεν το ξερω.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το Ζ5 χαρα ειναι για τα λεφτα του.Το moto ειναι πολυ ακριβοτερο και οτι γραφεις τα εχει και το sony. Ιδιο επεξεργαστη, καλη κατασκευη,εχει μικροτερη μπαταρια αλλα καλη διαχειριση, τωρα για το αν θα σπασει εαν το πεταξεις στο τοιχο δεν το ξερω. Δεν συγκρινα το moto x force με το Ζ5 ουτε ειπα παρε το force αντι του Ζ5.Απλα αναφερθηκε το force κ ειπα οτι ειναι κινηταρα κ οντως ειναι κ εχει κατι που δεν εχει κανενα κινητο αυτης της κατηγοριας,δεν σπαει με τιποτα.. Και ναι το Ζ5 ειναι κατι παραπανω απο μια χαρα για τα λεφτα του,δεν ειπα το αντιθετο,ισα ισα.. 1
dieccast Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το p8 σε σχέση με Ζ5? Ρωταω και ξαναρωταω γιατί θέλω να κάνω μετάβαση που να αξίζει και φυσικά να πιάσουν τόπο τα χρήματα! Επίσης είδα και το huawei mate s και το one plus 2?
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το p8 σε σχέση με Ζ5? Ρωταω και ξαναρωταω γιατί θέλω να κάνω μετάβαση που να αξίζει και φυσικά να πιάσουν τόπο τα χρήματα! Επίσης είδα και το huawei mate s και το one plus 2? Μεταβαση που να αξιζει για μενα προσωπικα θα ηταν με 2κ οθονη,4gb ram,και επεξεργαστη 820 δηλαδη τα καινουργια κινητα που βγαινουν.Το Ζ2 ακομα και σημερα παραμενει ενα πολυ αξιολογο κινητο και το Z5 δεν ειναι τοσο μεγαλο το upgrade απλα σε περιοριζουν δυστηχως τα χρηματα και η χρονικη περιοδος.
dieccast Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Νταξει προφανώς αυτό αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να περιμένω τόσο πολυ! Ας πούμε θα πήγαιναν στο sony X αλλά από ότι διάβασα δεν θα έρθει ελλαδα
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το p8 σε σχέση με Ζ5? Ρωταω και ξαναρωταω γιατί θέλω να κάνω μετάβαση που να αξίζει και φυσικά να πιάσουν τόπο τα χρήματα! Επίσης είδα και το huawei mate s και το one plus 2? Οχι φιλε σε καμια περιπτωση καλυτερο το P8 απο το Ζ5,θα ξανα πω οτι στα λεφτα του το Ζ5 ειναι οτι καλυτερο κ μετα βαζω το x style οσο ηταν στα 400 στο σκρουτζ,απο την στιγμη που ξανα πηγε στα 480 το Ζ5 ειναι μονοδρομος..,Και ναι μια χαρα αναβαθμιση ειναι απο το Ζ2 στο Ζ5..Το mate s δεν εχει την καρτα γραφικων του Ζ5,δεν εχει τα ηχεια του,την καμερα του,την αδιαβροχοποιηση κ νομιζω την αποδοση της μπαταριας του Ζ5,σε καμια περιπτωση δεν το βρισκω καλυτερο του Ζ5.Για το 1+2 δεν γνωριζω
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Παντως εγω προσωπικα θεωρω καλυτερα κινητα οπως S6 και ειδικα το G4(για τα χρηματα που ζηταει κυριως σαν συνολο)απο το Z5. Ναι ωραια καλο χρυσο αλλα τι αλλαξε απο το Z2 στο Z5 αν το δουμε και στην πραξη???Η μπαταρια(προς το χειροτερο)και ο επεξεργαστης που ειναι ο γνωστος 810 που ηταν απο τις χειροτερες κυκλοφοριες των τελευταιων ετων.Στην ουσια μονο η καμερα ουσιωδης διαφορα.Αναλυση,Ram,μεγεθος κλπ παρεμειναν τα ιδια μετα απο τοσα μοντελα. http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z5-review-1326p3.php http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z2-review-1078p3.php Τουλαχιστον τα S6/G4 εχουν και αυτα τμηματα που θελουν βελτιωση(κυριως σε μπαταρια και τα δυο)αλλα σαν συσκευες που κοστιζουν και φθηνοτερα απο το Z5 ειναι μπροστα. Γιαυτο γραφω να ξανασκεφτει τι κοιταζει απο το κινητο οταν γραφει οτι θελει ουσιωδη αναβαθμιση απο το Z2. Το p8 σε σχέση με Ζ5? Ρωταω και ξαναρωταω γιατί θέλω να κάνω μετάβαση που να αξίζει και φυσικά να πιάσουν τόπο τα χρήματα!Επίσης είδα και το huawei mate s και το one plus 2? Το.μόνο μεγάλο αρνητικό του Μότο είναι το μέγεθος ! Έχω τώρα το Ζ2 και είναι ακριβώς παραπάνω δεν θα μπορώ να χειριστω με ένα χέρι και δεν θα χωράει σε παντελόνια!Από την άλλη δεν με απασχολεί να έχει δακτυλικό αποτύπωμα κτλπ θέλω κατι overall καλό κάμερα ταχύτητα κτλπ!! Με κρατάει πίσω το μέγεθος του Μότο αλλιώς θα το είχα παρει Αλλιως για μενα προσωπικα κανε αναμονη ενα διαστημα ειτε να μαζεψεις καποια χρηματα ειτε να πεσουν οι τιμες λογω νεων μοντελων και να κανεις την αναβαθμιση πιο μετα. Δεν νομιζω να εχεις και παραπονο απο το Z2 το οποιο αν θυμαμαι καλα θα παρει και Android 6.
mp44christos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Σε αυτα τα λεφτά τωρα το ζ5 ειναι μονόδρομος. Εναλλακτικά περιμένεις λιγάκι να πέσουν οι τιμες. Το style για παράδειγμα δεν εχει μειωθεί η τιμη του απο τοτε που βγήκε πριν 6+ μήνες. Μόλις κυκλοφορήσουν στην αγορα τα g5 s7 ειναι μια καλη περίοδος για να ξανασκεφτείς τι κινητό θα πάρεις. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το s6 ειναι πιο φτηνο (50 ευρω; )αλλα δεν εχει card slot,δεν εχει αδιαβροχοποιηση,μετρια μπαταρια,χειροτερο λογισμικο,οχι τοσο καλο Multitasking,νομιζω δεν εχει ραδιο,καμερα/οθονη πανω κατω τα ιδια,με λιγα λογια δεν το συγκρινω με το Ζ5..Μια χαρα δουλευει ο snp810 στο Ζ5. To g4 ναι στα λεφτα του ειναι κελεπουρι αλλα αν καποιος εχει τα λεφτα του Ζ5 απλα το προσπερναει. Σε αυτα τα λεφτά τωρα το ζ5 ειναι μονόδρομος. Εναλλακτικά περιμένεις λιγάκι να πέσουν οι τιμες. Το style για παράδειγμα δεν εχει μειωθεί η τιμη του απο τοτε που βγήκε πριν 6+ μήνες. Μόλις κυκλοφορήσουν στην αγορα τα g5 s7 ειναι μια καλη περίοδος για να ξανασκεφτείς τι κινητό θα πάρεις. Το style ειχε πεσει για 1-2 μερες στα 400
mp44christos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το style ειχε πεσει για 1-2 μερες στα 400 Το ξερω αλα οπου να΄νε θα πεσει ακομα περισσότερο.
Belisarius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως ρε παιδιά ασχέτως των specs και της τιμής έβλεπα χθες το Z5 στα Public και απορώ... τι ασχήμια είναι αυτή; Κάτι bezels τεράστια, νόμιζα οτι το είχαν διορθώσει αυτό το πράγμα. Δεν βλεπόταν παρά τα ποιοτικά υλικά του. Δεν το λέω για κόντρα, απλά απογοητεύτηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα