dieccast Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Γεια χαρά είμαι μεταξύ των 2 και δεν μπορώ να αποφασησω! Προφανώς και τα δύο πολύ καλάκαλά κινητά αλλά θέλω να ακούσω τις γνώμες σας!
dimips Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Αρχικά τι ψάχνεις από ένα κινητό; Πάνω κάτω είναι το ίδια στα υπόλοιπα εκτός από 1) Θες δαχτυλικό αποτύπωμα, fm ραδιόφωνο, σου αρέσει η κατασκευή με γυαλί και αλουμίνιο; -Τότε το Z5 2) Θες μεγαλύτερη οθόνη με καλύτερη ανάλυση στις ίδιες διαστάσεις με z5, stock android που παίρνει άμεσα ενημερώσεις με επιδόσεις που πιάνουν αυτές του nexus 6p, στερεοφωνικά ηχεία μπροστά, τις extra λειτουργίες της motorola; -Τότε το Moto x style;
Donalhioy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 εγω θα πηγαινα στο motorola... εκτος αν τα specs δεν ειναι θεμα και σου αρεσει εμφανισιακα το Ζ5
dieccast Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 εγω θα πηγαινα στο motorola... εκτος αν τα specs δεν ειναι θεμα και σου αρεσει εμφανισιακα το Ζ5 Το Μότο λες ε? Πάντως είδα και.κάποια βίντεο με κάμερα τεστ και ήταν τρομερά καλό ίδια και σε κάποιες φωτο καλύτερη κάμερα από Ζ5! Ξέρεις αν μπορώ να το δω από.κοντά καπου?
Donalhioy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 στο media markt ή public... αλλιως αν βρεις καποιον που να το εχει..
mp44christos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Και εγω για το μοτο θα πήγαινα. Αν κ υπάρχει περίπτωση να σου είναι κάπως μεγαλουτσικο
BACK12345 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Kαι απο μενα moto, stock android, αναβαθμισεις, ωραια features και καλες επιδοσεις, και εμενα προσωπικα μου αρεσει και σαν κατασκευη και design
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Απο επιδοσεις πανω κατω τα ιδια ειναι πιστευω/οθονη το style ξερω οτι εχει καταπληκτικη κ πολυ φωτεινη/ηχο κ τα 2 εχουν πολυ καλο με στερεο ηχεια/αναβαθμισεις λογικα θα παρει περισσοτερες το moto/καμερα δεν νομιζω να φτανει του Ζ5 το moto αλλα μικροδιαφορες θα εχουν/απο ομορφια δινω ενα προβαδισμα στο Ζ5..Γενικα εισαι αναμεσα στα καλυτερα κινητα της κατηγοριας για εμενα,δυσκολη επιλογη.
dieccast Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Το.μόνο μεγάλο αρνητικό του Μότο είναι το μέγεθος ! Έχω τώρα το Ζ2 και είναι ακριβώς παραπάνω δεν θα μπορώ να χειριστω με ένα χέρι και δεν θα χωράει σε παντελόνια! Από την άλλη δεν με απασχολεί να έχει δακτυλικό αποτύπωμα κτλπ θέλω κατι overall καλό κάμερα ταχύτητα κτλπ!! Με κρατάει πίσω το μέγεθος του Μότο αλλιώς θα το είχα παρει
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Το.μόνο μεγάλο αρνητικό του Μότο είναι το μέγεθος ! Έχω τώρα το Ζ2 και είναι ακριβώς παραπάνω δεν θα μπορώ να χειριστω με ένα χέρι και δεν θα χωράει σε παντελόνια! Από την άλλη δεν με απασχολεί να έχει δακτυλικό αποτύπωμα κτλπ θέλω κατι overall καλό κάμερα ταχύτητα κτλπ!! Με κρατάει πίσω το μέγεθος του Μότο αλλιώς θα το είχα παρει Παρε το Ζ5 τοτε,δεν θα βγεις χαμενος κ θα εχεις κ καλυτερη μπαταρια λογικα. Στο βιντεακι εδω δεν βλεπω να εχουν διαφορες στο υψος,απλα το μοτο ειναι λιγο πιο φαρδυ αλλα εχει πολυ καλο κρατημα
dieccast Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αφήνω τότε το Μότο Χ και παω για Ζ5 σε αυτά τα χρήματα πρότεινετε κάποιον άλλον αντίπαλο του?(εκτός από το G4)
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αφήνω τότε το Μότο Χ και παω για Ζ5 σε αυτά τα χρήματα πρότεινετε κάποιον άλλον αντίπαλο του?(εκτός από το G4) Για εμενα οχι δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το Ζ5 σε αυτα τα χρηματα(για Ελλαδα παντα,απο Κινα δεν ξερω) Το g4 δεν ειναι αντιπαλος του Ζ5,δεν φτανει ουτε το moto ουτε το Ζ5
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Το.μόνο μεγάλο αρνητικό του Μότο είναι το μέγεθος ! Έχω τώρα το Ζ2 και είναι ακριβώς παραπάνω δεν θα μπορώ να χειριστω με ένα χέρι και δεν θα χωράει σε παντελόνια! Από την άλλη δεν με απασχολεί να έχει δακτυλικό αποτύπωμα κτλπ θέλω κατι overall καλό κάμερα ταχύτητα κτλπ!! Με κρατάει πίσω το μέγεθος του Μότο αλλιώς θα το είχα παρει Αρα εχεις κλεισει σε Z5 μονο και μονο για αυτο. Ασε που το MotoX Style ειναι κατηγοριας S6 και αυτο και ειναι τελειως απαραδεκτη η Motorola που ενω ανεβασε την αναλυση οθονης εριξε την μπαταρια.Τετοιες κινησεις ειναι πραγματικα για σφαλιαρες και κλωτσιες.
dieccast Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αρα εχεις κλεισει σε Z5 μονο και μονο για αυτο. Ασε που το MotoX Style ειναι κατηγοριας S6 και αυτο και ειναι τελειως απαραδεκτη η Motorola που ενω ανεβασε την αναλυση οθονης εριξε την μπαταρια.Τετοιες κινησεις ειναι πραγματικα για σφαλιαρες και κλωτσιες. Fulgore προτεινεις κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά? Το G4?
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Fulgore προτεινεις κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά? Το G4? οχι.Βασικα παρακαλατε να πεσει η τιμη του moto x Force γρηγορα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα