Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 εχω το παρακατω συστημα της υπογραφης μου.εχω την stock ψυκτρα του εργοστασιου.καιρο τωρα παρατηρω θερμοκρασια στην cpu σε idle κατασταση 37-39 βαθμους με θερμοκρασια δωματιου 20 βαθμους.τωρα τελευταια και ενω καθαριζω τακτικα το Pc Μου η εργοστασιακη ψυκτρα κανει πολυ θορυβο ενω ειναι σε Idle κατασταση.σκεφτομαι την αλλαγη της.τι προτεινετε?επισης ενα αλλο κουλο που μου κανει το pc ειναι,ενω ειναι κλειστο πολλες φορες γυρναω σπιτι και βλεπω οτι εχει ανοιξει μονος του.πως γινεται αυτο???ευχαριστω εκ των προτερων. φωτο εδω: http://postimg.org/image/wnwxerix9/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Χωρις να ειμαι γνώστης στις ψυκτρες θα πω 212 evo!Απλα δεν ξερω αν θα χωρεσει + περιμενε να σου πουν και οι υπολοιποι! Οσον αφορα για το ανοιγμα του pc τσεκαρε στο bios για wake on lan και γενικως οτι εχει σχεση με wake και καντα disable!! *Η ψυκτρα ειναι για κλαματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις.εχω αυτο το κουτι http://www.skroutz.gr/s/5367255/Sharkoon-VG4-W.html χωρανε αυτες οι ψυκτρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) έβαλα εχθές στην 212 evo στον amd 5800k. idle θερμοκρασια που εχω ειναι 30 βαθμοί. και γενικότερα πολύ πιο αθόρυβη από τη stock. μόνο πρόσεχε εάν σπυ χωράει. στο Site: site τη sharkoon λέει Max. Height CPU Cooler: 16.0 cm η evo είναι 19,5 15,9 εκατοστά ύψος... άρα δε σου χωράει. στο δικό μου κουτί (sharkoon vaya) πάντως χώρεσε. είναι πολύ μεγάλη ψύκτρα αυτή. αλλά σε παιχνίδα που με τη stock μου ανέβαζε 60 βαθμούς, με αυτήν δεν πάει πάνω από 45.... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2016 από james01gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 σιγά μην είναι και 30 εκ... 15,9 είναι η 212 evo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Και φτιαξε τα καλωδια σου!!! Ειναι ενα αχουρι εκει μεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις.για αυτην εδω τι λετε? http://www.skroutz.gr/s/418750/CoolerMaster-Hyper-TX3-EVO.html διαβαζω καλες κριτικες.δεν θελω να ξεφυγω πολυ στα λεφτα.ετσι και αλλιως δεν παιζω παιχνιδια.ουτε καν καρτα γραφικων δεν εχω. πως να τα φτιαξω τα καλωδια??? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 σιγά μην είναι και 30 εκ... 15,9 είναι η 212 evo δίκιο έχεις λάθος έκανα εγώ. το διορθώνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Serbinhio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εγω έχω την TX3 evo. Δεν είναι κατι ιδιαίτερο, είναι απλα ενα στάδιο πιο πάνω απο την στοκ πιστεύω, αλλα για την τιμή της πιστευω αξίζει και την βγάζει αρκετές φορες σε crazysundays. επίσης, κανε σε παρακαλώ ενα cable management, κρίμα είναι. edit: ξεχασα να πώ οτι πριίιν λίγο καιρό βγήκαν οι καινούριες 212 kai TX3 οπότε δες τες λίγο και αυτές, αν και δεν νομίζω να έχουν διαφορες απο αποψη επιδόσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Η 212X ειναι πιο χοντρη απο την evo και με τον silencio 120mm. Αν πας σε 212 προτιμησε την 212x αν χωραει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μολις αγορασα την hyper 212 evo στα 35 ευρω.Θα βγαλω ολα τα καλωδια και θα τα ξαναβαλω απο την αρχη σωστα.Ευχαριστω για τις απαντησεις.Ελπιζω να μην κανω καμια πατατια γιατι δεν εχω ξαναβαλει ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Συμβουλεψου το αθλιο manual της. Αν δεν βγαλεις ακρη με τιποτα, δες κανα βιντεακι στο youtube ή ζητα βοηθεια απο εδω. Ευκολη εγκατασταση εχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) μολις τελειωσα την εγκατασταση.την πηρε πολυ οριακα,μαλλον ακουμπαει ελαχιστα ο ανεμιστηρας της ψυκτρας στο κουτι γιατι ακουω κατι σαν συντονισμο.ειναι ενα τακ πιο πανω ο ανεμιστηρας απο την ψυκτρα αναγκαστικα γιατι εβρισκε στις μνημες ram.εκανα και cable management.δειτε τις φωτο και πειτε μου.σε ενα προχειρο test που εκανα με burn in test σε Idle κατασταση βλεπω 8 βαθμους κατω και σε stress της cpu βλεπω max 55 βαθμους ενω πριν εβλεπα 65 με την στοκ ψυκτρα.ευχαριστω για την βοηθεια. http://postimg.org/gallery/141ts94cy/ Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2016 από gustom2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Serbinhio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 μολις τελειωσα την εγκατασταση.την πηρε πολυ οριακα,μαλλον ακουμπαει ελαχιστα ο ανεμιστηρας της ψυκτρας στο κουτι γιατι ακουω κατι σαν συντονισμο.ειναι ενα τακ πιο πανω ο ανεμιστηρας απο την ψυκτρα αναγκαστικα γιατι εβρισκε στις μνημες ram.εκανα και cable management.δειτε τις φωτο και πειτε μου.σε ενα προχειρο test που εκανα με burn in test σε Idle κατασταση βλεπω 8 βαθμους κατω και σε stress της cpu βλεπω max 55 βαθμους ενω πριν εβλεπα 65 με την στοκ ψυκτρα.ευχαριστω για την βοηθεια. http://postimg.org/gallery/141ts94cy/ Καλή προσπάθεια αλλα μπορείς και καλύτερα πιστεύω. Τους σκληρούς δεν μπορεις να τους γυρήσεις με τα καλώδια να κοιτάνε πίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το σκεφτηκα αυτο να το κανω αλλα βαρεθηκα μετα.Εψαγα 5,5 ωρες για ολη την δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα