Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Γεια σας παιδια.

Σημερα παρατηρησα στην καρτελα network των windows πως εμφανιζονται δεκαδες τυχαιοι υπολογιστες και αλλες συσκευες που εγω δεν γνωριζω. Κανονικα θα επρεπε να εμφανιζονται 2, ο υπολογιστης και το κινητο μου. Στις ρυθμισεις του router μου (tp-link W8970) δεν εμφανιζεται καμια παραλογη συσκευη και εμφανιζεται μονο απο τα windows. Θα βαλω και screenshot για να καταλαβετε καλυτερα τι εννοω.Σε αυτο το σημειο να πω πως εχω δοκιμασει αλλαγη SSID, password, channel αλλα και ολικη επαναφορα του router. Σε ολες τις περιπτωσεις οι υπολογιστες συνεχισαν να εμφανιζονται(και να αλλαζουν, αλλες ωρες ειναι αλλοι υπολογιστες συνδεδεμενοι). Ο παροχος μου ειναι η wind. Μηπως ξερει κανεις τι στο καλο συμβαινει? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για την βοηθεια σας.

post-201814-0-09036600-1456011203_thumb.png

Επεξ/σία από johnny12
Δημοσ.

Κωδικό wifi αλλαγή τώρα κιόλας

Φιλε μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, αλλα οπως ειπα και πιο πανω δοκιμασα να αλλαξω τοσο κωδικο, οσο και ssid (ταυτοχρονα). Φυσικα ο κωδικος ειναι WPA2-AES γυρω στα 25 ψηφια. Και παλι, ακομα κ ενα λεπτο μετα την αλλαγη ολοι οι υπολογιστες εμφανιζονταν.

Επισης να πω πως εχω και ενα tablet windows και εμφανιζονταν και εκει ενω στο 192.168.1.1 δεν εμφανιζεται τιποτα!! Ειναι πολυ περιεργο προβλημα για αυτο ποσταρα εδω για να ακουσω τις ιδεες σας. Τελος να πω οτι συνδεοντας το παλιο zte ρουτερ που μου ειχε δωσει η wind το προβλημα σταματησε, θα ηθελα ομως να μαθω τι συναιβει με το αλλο καθως το zte δεν με καλυπτει και πολυ. Υπαρχει εριπτωση να κολλησε καποιου ειδους ιο to tp-linκ(υπαρχουν ιοι για ρουτερς?)?

Και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σορρυ και παλι για την ενοχληση αλλα βρηκα την λυση στο προβλημα. Στην καρτελα network υπηρχε ενα entry που λεγοταν bridge. Δεν μπορουσα να το κανω disable, μονο delete. Το εκανα και οι συσκευες σταματησαν να εμφανιζονται. Γνωριζει μηπως κανεις γιατι υπηρχε αυτο εκει περα και τι ρολο επαιζε? 

post-201814-0-95069900-1456064419_thumb.png

Δημοσ.

Λογικά αυτό πρέπει να είναι κάποιος αναμεταδώτης του δυκτίου σου.Αφολυ το έκλεισες και όλα καλά μια χαρά επείσης να κλεισεις το WPS από το μόντεμ σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...