Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo Z50-75 80EC00J0PB, 15.6" Full HD, AMD Quad Core A10-7300, AMD Radeon R6 M255DX 2 GB, χωρίς λειτουργικό 432 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια σχέση με i5.

Για τα χρήματα του είναι σχετικά οκ, αλλά να ξέρετε τι παίρνετε, δεν έχει καμια σχέση με i5.

Οπότε ένας i5 ας πούμε ο lenovo g50-80 είναι καλύτερος?

Με απλά λόγια επειδή δεν το κατεχω...είναι σαν ναχεις έναν i3?

Δημοσ.

Σε θέμα επεξεργαστικής ισχύς φυσικά.

Ναι αλλά εδώ μέσα διάβασα τα καλύτερα γι αυτόν κι ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτα τα λεφτά.....ψέμα??...μύθος? ...

Δημοσ.

Ναι αλλά εδώ μέσα διάβασα τα καλύτερα γι αυτόν κι ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτα τα λεφτά.....ψέμα??...μύθος? ...

Δε διάβασα όλο το θέμα καθώς βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο οσλο και μπαίνω να χαζεψω ελάχιστα.

Αντικειμενικά ο επεξεργαστης είναι στα επίπεδα των i3.

Το dual graphics λειτουργει σε μερικά παιχνίδια, όχι όλα. ( το γράφουν και σε review, δεν είναι θέμα χρηστή)

Η οθόνη αν και fhd είναι πολύ μέτρια.

Στα 450 έχουν παίξει και πιο ισχυρά λαπτοπ, αλλά και πάλι η τιμή του είναι σχετικά οκ.

Δημοσ.

Δε διάβασα όλο το θέμα καθώς βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο οσλο και μπαίνω να χαζεψω ελάχιστα.

Αντικειμενικά ο επεξεργαστης είναι στα επίπεδα των i3.

Το dual graphics λειτουργει σε μερικά παιχνίδια, όχι όλα. ( το γράφουν και σε review, δεν είναι θέμα χρηστή)

Η οθόνη αν και fhd είναι πολύ μέτρια.

Στα 450 έχουν παίξει και πιο ισχυρά λαπτοπ, αλλά και πάλι η τιμή του είναι σχετικά οκ.

Αν είναι έτσι τότε ποιος ο λόγος να μην διαλέξω (αφού όπως λες είναι σαν ναχεις i3) , έναν φορητό με i3 και γλυτώνω και 100 ευρώ. Τι λέτε?

Δημοσ.

Η τιμη του ειναι καλή επειδή εχει και την FHD (οχι καμια τρελή προσφορά) . Για προσφορά θα έλεγα στα 389 πχ κατω απο το ψυχολογικό οριο των 400.

Ο επεξεργαστής ειναι πολυ καλός σε αυτη την τιμή όπως και το μηχάνημα.

Δουλέυω με το παλιότερο APU Α10-4600 και το μηχανημα πετάει. Ουτε θερμοκρασίες ουτε τίποτα.. Επίσης οι APU ειναι αισθητά καλύτερες για παιχνίδια.

Διαβάστε reviews υπάρχουν 100άδες.

http://www.notebookcheck.net/AMD-Kaveri-A10-7300-Notebook-Processor.117333.0.html

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι έτσι τότε ποιος ο λόγος να μην διαλέξω (αφού όπως λες είναι σαν ναχεις i3) , έναν φορητό με i3 και γλυτώνω και 100 ευρώ. Τι λέτε?

Εξαρτάται τις ανάγκες σου.

Υ.Γ. Δεν έχε σημασία το τι λέω εγώ ή ο χ-y. Σημασία έχει να κοιτάτε σε review να δείτε τι πραγματικά ισχύει.

Σε όλα θα δεις πως σε single thread είναι πίσω και σε multithread είναι περίπου στα ιδια. Ακόμη και πχ passmark να κοιτάξεις επιβεβαιώνεται (και στο notebookcheck που παρατέθηκε πισω)

Δημοσ.

Η τιμη του ειναι καλή επειδή εχει και την FHD (οχι καμια τρελή προσφορά) . Για προσφορά θα έλεγα στα 389 πχ κατω απο το ψυχολογικό οριο των 400.

Ο επεξεργαστής ειναι πολυ καλός σε αυτη την τιμή όπως και το μηχάνημα.

Δουλέυω με το παλιότερο APU Α10-4600 και το μηχανημα πετάει. Ουτε θερμοκρασίες ουτε τίποτα.. Επίσης οι APU ειναι αισθητά καλύτερες για παιχνίδια.

Διαβάστε reviews υπάρχουν 100άδες.

http://www.notebookcheck.net/AMD-Kaveri-A10-7300-Notebook-Processor.117333.0.html

Δεν τον θέλω για παιχνίδια. Γρήγορος και αξιόπιστος θέλω να είναι. Reviews και να διαβάσω δεν θα καταλάβω τίποτα μιας και έχω και πλήρη άγνοια. Το ζητούμενο με απλά λόγια τελικά ότι καλύτερα να πάρω έναν φορητό με i3?
Δημοσ.

Δεν τον θέλω για παιχνίδια. Γρήγορος και αξιόπιστος θέλω να είναι. Reviews και να διαβάσω δεν θα καταλάβω τίποτα μιας και έχω και πλήρη άγνοια. Το ζητούμενο με απλά λόγια τελικά ότι καλύτερα να πάρω έναν φορητό με i3?

Ειναι και γρήγορος και αξιόπιστος και με FHD οθόνη που δεν βρίσκεις στα 450 ευρώ.

Σε σχέση με i3 και με την εμπειρία που έχω με AMD προσωπικά θα τον αγόραζα σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Μμμμ...επιτέλους το νήμα απέκτησε ενδιαφέρον και ήμουν έτοιμος να τον πάρω...ευτυχώς μας ξετραβωνετε από το να κλαίμε τα λεφτά μας...άρα σε αυτα τα χρήματα ποιος θεωρείται ο ποιο έντιμος?

Δημοσ.

Ειναι και γρήγορος και αξιόπιστος και με FHD οθόνη που δεν βρίσκεις στα 450 ευρώ.

Σε σχέση με i3 και με την εμπειρία που έχω με AMD προσωπικά θα τον αγόραζα σίγουρα.

Όμως αν είναι σαν έναν i3 προτιμώ να αγοράσω έναν i3 και γλυτώνω και 100 ευρουδακια.

Δημοσ.

Μμμμ...επιτέλους το νήμα απέκτησε ενδιαφέρον και ήμουν έτοιμος να τον πάρω...ευτυχώς μας ξετραβωνετε από το να κλαίμε τα λεφτά μας...άρα σε αυτα τα χρήματα ποιος θεωρείται ο ποιο έντιμος?

Είναι ανάλογα τις ανάγκες του καθενός.

Για παράδειγμα πριν λίγες μέρες έπαιζε στα 409 ένας g50-80 με τον i5-5200u στα 409. Για κάποιον που θέλει επεξεργαστική ισχύ στα χρήματα αυτά φυσικά ήταν πολύ καλύτερος. Δε κοίταξα άλλες τιμές αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την όρεξη να το κάνω, αλλά θα κλείσω με μια συμβουλή, πριν ακούσετε τον οποιονδήποτε, και μένα μαζί, κοιτάξτε και μόνοι σας και θα βρείτε πολλά πράγματα που κάποιος άλλος είτε σκόπιμα είτε από άγνοια μπορεί να παραλείψει ή να υποβαθμίσει.

• Like 1
Δημοσ.

Όμως αν είναι σαν έναν i3 προτιμώ να αγοράσω έναν i3 και γλυτώνω και 100 ευρουδακια.

Βρε λες να χεις δίκιο? Δεν είναι άσχημη σκέψη αλλά δεν ξέρω συγκριτικά τι τελικά είναι καλύτερο. Σε i5 κοιταξες?

Δημοσ.

Βρε λες να χεις δίκιο? Δεν είναι άσχημη σκέψη αλλά δεν ξέρω συγκριτικά τι τελικά είναι καλύτερο. Σε i5 κοιταξες?

Ναι κοίταξα. Δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον vfm. Μάλλον θα παω σε i3 hp με 330 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...