zacharis1955 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ δυο φορές χρειάστηκα να την χρησιμοποιήσω την περίφημη εγγύηση του e-shop και της δυο φορές έμεινα χωρίς laptop γύρω στις 35 μέρες μέχρι να πάρω το πιστωτικό για να πάρω άλλο Laptop Κανείς τον σταυρό σου όταν κάνεις αγορά από την συγκεκριμένη εταιρία να μην σου βγει ελαττωματικό το προϊών και χρειαστεί επισκευή η αντικατάσταση από το service τους. Ενώ σε άλλα καταστήματα γίνεται ανταλλαγή παλιού με καινούριο άμεσα χέρι με χέρι...
athta16 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πήρα τηλέφωνο στο eshop και μου είπαν παραλαβή σε περίπου 10 εργάσιμες μερες. Δηλαδή καλές 2 εβδομάδες..α καλά δεν παίζονται..άντε γειά eshop!
zacharis1955 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πήρα τηλέφωνο στο eshop και μου είπαν παραλαβή σε περίπου 10 εργάσιμες μερες. Δηλαδή καλές 2 εβδομάδες..α καλά δεν παίζονται..άντε γειά eshop! Δυστυχώς τα αξιοπρεπή (άρα σχετικά ακριβά) ετοιμοπαράδοτα -για ευνόητους λόγους- σπανίζουν πλέον όχι μόνο στο e-shop αλλά και στην Ελλάδα... 1
driverpit Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ενώ σε άλλα καταστήματα γίνεται ανταλλαγή παλιού με καινούριο άμεσα χέρι με χέρι... Κανένας δεν είπε ότι γίνεται άμεσα σε άλλα μαγαζιά τουλάχιστον να υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την αντικατάσταση όχι ένας μήνας + 1 1
zacharis1955 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Κανένας δεν είπε ότι γίνεται άμεσα σε άλλα μαγαζιά τουλάχιστον να υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την αντικατάσταση όχι ένας μήνας + Και φυσικά πουθενά αλλού και σε καμία περίπτωση (εκτός κραυγαλέου DOA) δεν σου δίνουν καινούριο laptop ή πιστωτικό...
christs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ενώ σε άλλα καταστήματα γίνεται ανταλλαγή παλιού με καινούριο άμεσα χέρι με χέρι... Γιατι τετοια μεγαλη ταση και αναγκη να τους υπερασπιστεις? Δεν ειπε το παληκαρι οτι υπαρχουν άλλα καταστηματα που σου δινουν καινουριο αμεσα χερι με χερι. Αμφισβητησε την περιφημη εγγυηση του e-shop, και πολυ καλα εκανε γιατι ετσι ακριβως οπως τα ειπε ειναι. Αναμονές 30 (σε μενα ως τωρα 40 ) ημερών, επιδιόρθωση ελαττωματικών κομματιών αντί για αντικατάσταση συνολικά του προιόντος, και πάει λεγοντας. Για τη δε, επικοινωνία τους, ας μη μιλήσω. Που αν δεν κάψεις το μυαλό σου στα τηλέφωνα, δεν κουνιούνται να δουν τι συμβαινει με την κάθε περίπτωση. Και φυσικά πουθενά αλλού και σε καμία περίπτωση (εκτός κραυγαλέου DOA) δεν σου δίνουν καινούριο laptop ή πιστωτικό... Φυσικα και δε σου δινουν καινουριο λαπτοπ, οπως καινουριο λαπτοπ δε σου δινουν ουτε στο e-shop πλην ελαχιστων περιπτωσεων και εξαιρεσεων (μιας και στα μικρα γραμματα οπως προειπα, εχουν φροντισει να ειναι καλυμμενοι στις πλείστες των περιπτώσεων). Αλλά θα στο επισκευάσουν , οπως ουσιαστικά το ίδιο κανουν και στο e-shop. Άρα , e-shop - αλλες εταιρειες = καμια διαφορά. Ισα ισα , που αλλα καταστηματα σου δινουν doa, κατι που το e-shop στα περισσοτερα δε δινει. Το λαπτοπ του εν λογω τοπικ ειναι οντως οτι καλυτερο σε προσφορα υπαρχει σε αυτα τα λεφτα, αυτη τη στιγμη, και δεν τιθεται καν θεμα ή ζητημα περί αυτού. Αλλά αυτη η υπερμετρη τάση να υπερασπιστείς το καταστημα , φιλε Zachari, ισως επειδη εσυ ανοιξες το συγκεκριμενο τοπικ της προσφοράς, δεν ειναι απαραίτητη. Ας λέμε τα πράγματα ως εχουν, με το όνομα τους, σε ρεαλιστική βαση και όχι υποθετικά. 2
driverpit Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πήρα και στης δυο περιπτώσεις καινούργιο laptop στο 1ο πιστωτικό και στο 2ο υπήρχε stock και μου δώσανε καινούργιο ύστερα από μεγάλη πίεση και συνεχή τηλεφωνήματα καθημερινά. Άσε το τρολαρισμα που έφαγα από τούς τεχνικούς αλλά και από το τηλεφωνικό κέντρο. 1
zacharis1955 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι τετοια μεγαλη ταση και αναγκη να τους υπερασπιστεις? ... Δεν υπερασπίζομαι κανέναν απλώς λέω ότι κανένα άλλο Ελληνικό κατάστημα φυσικό η/και ηλεκτρονικό και σε καμία περίπτωση (εκτός φυσικά κραυγαλέου DOA δηλαδή που να μην επιδέχεται καμιά αμφισβήτηση π.χ. μαύρη οθόνη) δεν σου δίνουν καινούριο laptop ή πιστωτικό... P.S: Εμείς εχουμε πάρει πιστωτικό μετά από σχεδόν δύο χρόνια (όταν ακόμα η εγγύηση προέβλεπε άμεση αντικατάσταση για δύο χρόνια) με όλο το ποσό για τις εξής περιπτώσεις: - χαλασμένη μπαταρία CMOS - χαλασμένο Optical Drive - χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας - χαλασμένη πλακέτα USB
iakoboss7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 mediamarkt οκτωβρης 2015, λαπτοπ dell 5558 με i5 5200u 500ευρω.το παω πισω γιατι ειχε καποια σημαδια στο πισω μερος και μια περιεργη καμπυλη η οθονη, με επρηξαν λιγο αλλα μου εδωσαν καινουριο (πηγα μονος μου στον πανω οροφο και το πηρα).το νεο ειχε στιγματα στην οθονη οποτε εκει δεν ειπαν τιποτα και μου εδωσαν και αλλο! το ελενξα εξονυχιστικά (γιατι για τα αλλα 2 πηγαινα περα δωθε...) και εφυγα!οποτε μου αλλαξαν 2 λαπτοπ με καινουριο παντα! ολα αυτα μεσα στο DOA
zacharis1955 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 mediamarkt οκτωβρης 2015, λαπτοπ dell 5558 με i5 5200u 500ευρω. το παω πισω γιατι ειχε καποια σημαδια στο πισω μερος και μια περιεργη καμπυλη η οθονη, με επρηξαν λιγο αλλα μου εδωσαν καινουριο (πηγα μονος μου στον πανω οροφο και το πηρα). το νεο ειχε στιγματα στην οθονη οποτε εκει δεν ειπαν τιποτα και μου εδωσαν και αλλο!... οποτε μου αλλαξαν 2 λαπτοπ με καινουριο παντα! ολα αυτα μεσα στο DOA Αυτά όμως είναι ελαττώματα που κάνουν μπάμ από μακρυά δηλαδή κραυγαλέα DOA, και...Κινέζος θα τα άλλαζε!
iakoboss7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 μην το λες... το πρωτο πιθανοτατα δεν θα το αλλαζαν, μπορουσαν χαλαρα να πουν οτι εγω τα εχω προκαλεσει! και οτι η οθονη ειναι μια χαρα!εχω δει και χειρότερα...
arxaggelos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πήρα τηλέφωνο στο eshop και μου είπαν παραλαβή σε περίπου 10 εργάσιμες μερες. Δηλαδή καλές 2 εβδομάδες..α καλά δεν παίζονται..άντε γειά eshop! Λογικά back order θα κάνουν, συνηθισμένο και όχι απαραίτητα κακό. Έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται να το προπληρώσεις. Πώς κάνεις έτσι, λες και σου είπαν κανένα 2μηνο. Αν το μηχάνημα πραγματικά αξίζει δεν είναι δα και τόσος πολύς χρόνος.
iakoboss7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 για μενα παντως δεν αξιζει καθολου το μηχανιμα αυτο. το μονο καλο ειναι το σασι ολα τα αλλα ειναι κατεμε χαλια...
zacharis1955 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 για μενα παντως δεν αξιζει καθολου το μηχανιμα αυτο. το μονο καλο ειναι το σασι ολα τα αλλα ειναι κατεμε χαλια... Ολες οι απόψεις -σωστές ή λάθος- δεκτές, κάποια αντιπρόταση από Ελλάδα μέχρι 500 €?
iakoboss7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-g50-80-80e5033rpb-156-intel-core-i5-5200u-4gb-500gb-free-dos-p-PER.910597
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα