Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo Z50-75 80EC00J0PB, 15.6" Full HD, AMD Quad Core A10-7300, AMD Radeon R6 M255DX 2 GB, χωρίς λειτουργικό 432 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερα ενα με ι5 για μενα, ασε που σε 15αρι η 1080π οθονη δεν λεει.

πρέπει να απαγορευτούν τα λαπτοπ >14" και <1920*1080.

• Like 4
Δημοσ.

οτι θα στραβωθεις να διαβασεις τα γραμματα... και μεγέθυνση να κανεις δεν θα βγει και τοσο καλο το αποτελεσμα...

Δημοσ.

εγω δεν παιρνω laptop αν δεν ειναι FHD, ειτε 15 ειτε 17. εξαρταται την δουλεια που κανεις και τι πληροφορια χρειαζετε να χωρέσεις στην οθόνη.

ζαχαρης καμμια αντιπροσφορα απο τους γερμανούς φιλους μας?

το σκεφτομαι για το λαπτοπακι αλλα με χαλαει το e-shop. καποια παραεισαγωγη ειναι.

Δημοσ.

Το e-shop είχε συνεργασίες με Πολωνία, πιθανόν να έχει ακόμη.. Το δικό μου Ζ510 είναι από εκεί όπως και πολλά άλλα. Δεν με χαλάει καθόλου προσωπικά, αρκεί να το καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία και να μην είναι κανένα refurbished "κατά λάθος". Για το πρώτο, παίρνεις τη Lenovo και ρωτάς αν σου το καλύπτουν. Κατά πάσα πιθανότητα, εάν πρόκειται για μοντέλο που εισάγεται και στην Ελλάδα, σου το καλύπτουν. Εάν δεν κάνω λάθος το σέρβις των λάπτοπ Lenovo στην Ελλάδα το έχει η cpi. Για το refurbished πιστεύω αν κόβει λίγο το μάτι σου συσκευασία κλπ δεν έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Το e-shop είχε συνεργασίες με Πολωνία, πιθανόν να έχει ακόμη.. Το δικό μου Ζ510 είναι από εκεί όπως και πολλά άλλα. Δεν με χαλάει καθόλου προσωπικά, αρκεί να το καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία και να μην είναι κανένα refurbished "κατά λάθος". Για το πρώτο, παίρνεις τη Lenovo και ρωτάς αν σου το καλύπτουν. Κατά πάσα πιθανότητα, εάν πρόκειται για μοντέλο που εισάγεται και στην Ελλάδα, σου το καλύπτουν. Εάν δεν κάνω λάθος το σέρβις των λάπτοπ Lenovo στην Ελλάδα το έχει η cpi. Για το refurbished πιστεύω αν κόβει λίγο το μάτι σου συσκευασία κλπ δεν έχεις πρόβλημα.

Εγγύηση: 2 χρόνια. Τον 1ο χρόνο παρέχεται άμεση αντικατάσταση με καινούριο και τον 2ο χρόνο δωρεάν επισκευή!

Δημοσ.

Στις ΤΝ οθόνες των οικονομικών λάπτοπ κυνηγάς το FHD για να έχεις οσο καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.

Τα μικρά γράμματα κτλ φτιάχνται μέσα απο τα windows.

Η πλειοψηφία των 1366χ768 εχουν ξεπλυμένα χρώματα και κακιστες γωνίες θέασης.

Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποια εξαίρεση σε λάπτοπ κάτω απο 500 ευρώ.

Δημοσ.

γιατι οι fhd δεν εχουν κακες γωνιες και ξεπλυμενα χρωματα?

οσο για το οτι "φτιαχνεται" μεσα απο τα windows αυτο ειναι σχετικο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω δεν παιρνω laptop αν δεν ειναι FHD, ειτε 15 ειτε 17. εξαρταται την δουλεια που κανεις και τι πληροφορια χρειαζετε να χωρέσεις στην οθόνη.

ζαχαρης καμμια αντιπροσφορα απο τους γερμανούς φιλους μας?

το σκεφτομαι για το λαπτοπακι αλλα με χαλαει το e-shop. καποια παραεισαγωγη ειναι.

https://www.computeruniverse.net/products/90634297/lenovo-ideapad-500-15acz-80k4001pge.asp

https://www.notebook.de/msi-cx61-2pci545fdw-intel-core-i5-4210m-260ghz-820mdos-p-73452

Δεν υπάρχει όρος "παραεισαγωγή" για προϊόντα που διακινούνται εντός ΕΕ...

Το περισσότερα προϊόντα του e-shop.gr εισάγονται από Γερμανία και Αγγλία μέσω Πολωνίας...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Ναι, το ξέρω αυτό, αναφέρομαι στην περίπτωση που κάποιος δεν γουστάρει το σέρβις του  e-shop και θέλει να το πάει στη λενόβο.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει όρος "παραεισαγωγή" για προϊόντα που διακινούνται εντός ΕΕ...

οταν προσπερνας την ελληνικη αντιπροσωπεια παραεισαγωγη λεγετε...

Δημοσ.

οταν προσπερνας την ελληνικη αντιπροσωπεια παραεισαγωγη λεγετε...

Και τι παραπάνω σου δείνει η ας πούμε ελληνική αντιπροσωπεία εκτός από το τουλάχιστον +30% καπέλο στην τιμή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...