bedazzled Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 http://www.autoblog.gr/2016/03/14/o-jeremy-clarkson-pire-thesi-gia-to-brexit/
nickarmy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 σε αυτό δεν εχει άδικο . ένωση θες στα πρότυπα αμερικης , έ φτιαξε κοινό στρατό ->κοινά σύνορα, αλλα έτσι τους βολεύει μεχρι στιγμης
bedazzled Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Με ευρωστρατό δεν θα πληρώναμε εξοπλιστικά σε Γάλλους/Γερμανούς και ίσως να μπορούσε να καταργηθεί και η υποχρεωτική θητεία λόγω οικονομίας κλίμακας... εμείς ωφελημένοι θα ήμασταν σαν χώρα, αλλά που μυαλό; Μέχρι τότε θα διαβάζουμε πως να το παίξεις Ναπολέοντας για να πάρεις Ι5... 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μακάρι να βγουν, όχι τίποτα άλλο αλλά να πέσουν και έξω οι προβλέψεις μερικών μελλοντολογων του insomnia. Αν δεν βγουν ομως δεν τρεχει και τιποτα ,θα κανεις παλι τον κινεζο ξερεις εσυ ... Οπως εκανες και με τις αρλουμπες που υποστηριζες σε παρομοιο ελληνικο θεμα . 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Το latest poll 40% για παραμονή 39% για Βrexit https://d25d2506sfb94s.cloudfront.net/cumulus_uploads/document/0e8rm3xhr2/GMB_Results_160414_UndecidedVoters_Website.pdf Εμένα πάντως το Brexit συνεχίζει να με ψήνει ως ψήφο τον Ιούνιο. 1
aris1986 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αν δεν βγουν ομως δεν τρεχει και τιποτα ,θα κανεις παλι τον κινεζο ξερεις εσυ ... Οπως εκανες και με τις αρλουμπες που υποστηριζες σε παρομοιο ελληνικο θεμα . Aν βγουν ομως... τον κινεζο εσυ. Κοκκινο- μαυρο ρουλετα το παιζουμε... 1
michael92 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εμένα πάντως το Brexit συνεχίζει να με ψήνει ως ψήφο τον Ιούνιο. Χώρες όπως η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Ελλάδα να έχουν Veto rights και το Ηνωμένο Βασίλειο να μην έχει για να γλυτώσει μερικά δις λίρες από τον προυπολογισμό του ΕΣΠΑ. Γουστάρω λέμε. Varoufakeiada is an infectious disease.
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Γενικα τα Xexit ειναι της μοδος τελευταια, πουλανε πολυ στα εκλογικα σωματα... Παραπανω κι απο τον λαικισμο τον ιδιο.
opera Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 http://www.comres.co.uk/polls/the-sun-eu-referendum-poll/
JohnTehGreek Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μου αρέσει που μερικοί μετανάστες το έχετε πάρει και πατριωτικά το θέμα... Λίγο αστείο το βρίσκω... Και θα έπρεπε να σκέφτεστε αυτά που θα πείτε ΠΡΙΝ τα πείτε. Όπως πολύ σωστά είπε και ο DrLo , εσείς πήγατε με όλες τις ανέσεις την Αγγλία, βρήκατε εύκολα εργασία, με απλά λόγια τον δέσατε τον γάιδαρο σας αλλά εμείς τώρα να τον κόψουμε τον λαιμουδάκο μας έτσι; Γιατί εγώ (και πολλοί ακομα) που όταν τελειώσω με τις υποχρεώσεις θελήσω να φύγω στην Αγγλία θα πρέπει να περάσω από χίλια δυο κύματα ή απλά να διαλέξω άλλη χώρα. Εγώ αυτό το θεωρώ αισχρό. Γιατί όπως και εσείς εγκαταλείψατε την Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον (και το βρήκατε) όλοι έχουν το ίδιο δικαίωμα. Κανονικά δεν θα έπρεπε να σας αφήσουν να ψηφίσετε. 3
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πολύ drama queens γίνεστε λέμε.Όταν βγούμε με το καλό θα αποφασιστεί μέσω των διαπραγματεύσεων η ακριβής σχέση του UK με την Ευρώπη.Μεταξύ μας όμως πάλι προνομιακή θα είναι. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Όπως πολύ σωστά είπε και ο DrLo , εσείς πήγατε με όλες τις ανέσεις την Αγγλία, βρήκατε εύκολα εργασία, με απλά λόγια τον δέσατε τον γάιδαρο σας αλλά εμείς τώρα να τον κόψουμε τον λαιμουδάκο μας έτσι; Γιατί εγώ (και πολλοί ακομα) που όταν τελειώσω με τις υποχρεώσεις θελήσω να φύγω στην Αγγλία θα πρέπει να περάσω από χίλια δυο κύματα ή απλά να διαλέξω άλλη χώρα. Εγώ αυτό το θεωρώ αισχρό. Γιατί όπως και εσείς εγκαταλείψατε την Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον (και το βρήκατε) όλοι έχουν το ίδιο δικαίωμα. Κανονικά δεν θα έπρεπε να σας αφήσουν να ψηφίσετε. Αφου οσοι φυγαν εξωτερικο δεσαν το γαιδαρο τους κατ'εσενα, κανε κι εσυ το ιδιο. Ολος ο πλανητης ειναι στη διαθεση σου. Διαλεξε μερος για να δεσεις κι εσυ το γαιδαρο σου. Oh wait.
pontez2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δεν έχει σχέση η ψήφος με το που εργάζεσαι. Οι περισσότεροι από αυτους που ειχαν τη δυνατότητα να φύγουν, έχουν περιουσία ή συγγενής στη χώρα τους. Προφανώς και τους ενδιαφέρει για το τι θα γίνει με το πατρικό τους και έχουν κάθε δικαίωμα να ψηφίζουν. Από κει και πέρα, όπως ωραία έχει ειπωθεί οι άνθρωποι αυτοι, αποτελούν την απόδειξη ότι δεν έβρισκαν την εργασία που θα ήθελαν στην Ελλάδα, ή σε πολλές περιπτώσεις δεν έβρισκαν καν εργασία. Μαγκιά τους που τα κατάφεραν, δύο φορές μαγκιά μας όσοι μείναμε εδώ και αντέχουμε παρά την ανεργία, την υπερφορολόγιση κ.ο.κ. Οι περισσότεροι άλλωστε νιωθουμε ότι η χώρα προσπαθεί να μας διώξει με κάθε τρόπο. 2
zio10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αφου οσοι φυγαν εξωτερικο δεσαν το γαιδαρο τους κατ'εσενα, κανε κι εσυ το ιδιο. Ολος ο πλανητης ειναι στη διαθεση σου. Διαλεξε μερος για να δεσεις κι εσυ το γαιδαρο σου. Oh wait. Είπε ότι δεν μπορεί να φύγει τώρα, έχει υποχρεώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις