Unabomber Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικα ψηφιζουμε υπερ της παραμονης...... Να ναι καλα το City, το μεγαλυτερο πλυντηριο χρηματος της EU..... 9
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου; (Εκτός των Άγγλων εννοώ φυσικά).
Unabomber Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου; (Εκτός των Άγγλων εννοώ φυσικά). British, Irish and Commonwealth citizens over 18 who are resident in the UK, along with UK nationals who have lived overseas for less than 15 years. Members of the House of Lords and Commonwealth citizens in Gibraltar will also be eligible, unlike in a general election. Citizens from EU countries - apart from Ireland, Malta and Cyprus - will not get a vote. http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-32810887 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δύσκολα μπορώ να απαντήσω καθώς θέλω να ξέρω αν θα υπάρχουν πλεονεκτήματα μειονεκτήματα και τυχόν συνέπειες για την χώρα μας καθώς και πως θα επηρεαστεί η ΕΕ από μια παραμονή ή αποχώρηση.
Apoll Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Για πείτε όσοι είστε εδώ αλλά κ εσείς από Ελλάδα πως το βλέπετε το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε σήμερα ο Κάμερον; Θέλετε το UK εντός ή εκτός της Ένωσης; Aπό την πλευρά μου σχεδόν έχω αποφασίσει οτι θα ψηφίσω υπέρ της αποχώρησης μας από το σημερινό χάλι που λέγεται EU.Ο άνδρας μου επίσης. http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/eureferendum/12166097/david-cameron-cabinet-leave-brexit-EU-referendum-june-23-live.html Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ για έξοδο από την ΕΕ θα ψηφίσω. Θέλουμε οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί μας να είναι αυτοί που κανονίζουν τους νόμους, και όχι μη εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Γερμανικών εταιριών από της Βρυξέλες να μας λένε τί να κάνουμε. Ας πάρουν την Γερμανική κηδεμονία και ας την χώσουν οι λοιποί στον κλο τους και το TTIP να το φορέσουν και γραβάτα. 1
isay Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 @τοξο Το τι θα ψηφίσεις εσύ και ο άντρας σου εχει μηδενική αξία. Επισης μηδενική αξία είναι οτι το πιστευουμε εμείς τι θα γίνει. Οι πολιτικοί σας παιζουν τρελή μπάλα και θα κάνουν αυτό που θέλουν. Τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής απλά το επιβεβαιώνουν. Με δυο λόγια ... χ@στ@καμε! 6
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 και δρομο απο την ενωση, μονο τα γερμανικα συμφέροντα εξυπηρετεί και τιποτα αλλο Eπομένως εσύ το Βrexit θα το έλεγες.. BreOUST Kαι πολύ καλά θα έκανες διότι http://www.wordreference.com/engr/oust 2
Mr_Proper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Γεννήθηκες Βρετανός? Αν όχι, δε το βρίσκεις λίγο υποκριτικό να χρησιμοποίησες τα δικαιώματα που σου έδωσε τόσο καιρό στη ΜΒ και τώρα - που καταλαβαίνω έχεις την υπηκοοτητα - να προσπαθείς να στερήσεις τις ίδιες ευκαιρίες αοό άλλους? Περιμένεις τώρα λογική απο τα ουράνια τόξα... έλα κουμπάρε να χορέψουμε ειναι... ό,τι φάμε ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει... τώρα οι άλλοι ας πνιγούν 3
bluesattack Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Bασικα σκασιλα μας αλλα.. ...και ποιος ακριβως θα στηριξει το brexit ? Aφου και οι συντηρητικοι και οι εργατικοι θα στηριξουν παραμονη
DrLo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ για έξοδο από την ΕΕ θα ψηφίσω. Θέλουμε οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί μας να είναι αυτοί που κανονίζουν τους νόμους, και όχι μη εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Γερμανικών εταιριών από της Βρυξέλες να μας λένε τί να κάνουμε. Ας πάρουν την Γερμανική κηδεμονία και ας την χώσουν οι λοιποί στον κλο τους και το TTIP να το φορέσουν και γραβάτα. Θα ήθελα να σε ρωτήσω και εσένα αυτο που ρώτησα τον τόξο.
LongTom Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Au revoir και να μην μας γράφετε. Αν και μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ότι αυτά είναι ναζάκια για τους καράμπαμπες ψηφοφόρους του γουρουνομπήχτη. Πάντα η Αγγλία ήταν πιόνι και πέμπτη φάλαγγα στην Ευρώπη,καλύτερα έξω παρά μέσα. 3
bedazzled Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Σε ένα πράγμα έχουν δίκιο πάντως... η γερμανική ηγεμονία της Ευρώπης δεν είναι καλό πράγμα. Για λόγους ισορροπίας πρέπει να υπάρχει και ένα αντίπαλο δέος (η Γαλλία δεν κάνει, άρα...). ΥΓ: Σε έναν ιδανικό κόσμο θα είχαμε μια United States of Europe, μαζί με Αγγλία/Ελβετία/Νορβηγία... χωρίς να καπελώνουν/καταπιέζουν οι μεγάλες πολιτείες τις μικρότερες, α λα ΗΠΑ.
mike299 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Γνωρίζει κανείς να μοιραστεί μαζί μας κάποιο καλό και αντικειμενικό άρθρο για τα +/- από μια πιθανή έξοδο? Και για το ΗΒ και την ΕΕ? Σίγουρα για την ΕΕ θα είναι μεγάλο πλήγμα η αποχώρηση ιδρυτικού μέλους. Από τα λίγα που έχω διαβάσει και έχω καταλάβει έως τώρα μια τέτοια κίνηση πάντως, θα έχει βραχυπρόθεσμα οφέλη για το ΗΒ και βλαβερές για την ΕΕ και το αντίθετο μακροπρόθεσμα. Πάντως σίγουρα η ΕΕ περνάει μια μεγάλη κρίση αυτή την περίοδο σε πολλούς τομείς
bluesattack Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Σε ένα πράγμα έχουν δίκιο πάντως... η γερμανική ηγεμονία της Ευρώπης δεν είναι καλό πράγμα. Για λόγους ισορροπίας πρέπει να υπάρχει και ένα αντίπαλο δέος (η Γαλλία δεν κάνει, άρα...). ΥΓ: Σε έναν ιδανικό κόσμο θα είχαμε μια United States of Europe, μαζί με Αγγλία/Ελβετία/Νορβηγία... χωρίς να καπελώνουν/καταπιέζουν οι μεγάλες πολιτείες τις μικρότερες, α λα ΗΠΑ. Σιγα μην ειναι και ο Τσωρτσιλ ο Καμερον Θα πολεμησει την γερμανικη ηγεμονια προστατευοντας τις χρηματοπιστωτικες εταιρειες και κοβοντας τα κοινωνικα επιδοματα Ποιος ξερει στο παρασκηνιο τι συμφωνιες γινονται , απο την Συρια μεχρι την συμφωνια ελευθερου εμποριου Ηπα Αμερικη θα εχει το μενου και αλλα χιλια θεματα... ... την ιδια στιγμη που ο τοξοβολος προβληματιζεται εντονα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις