Konstantin77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 http://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/multifuction-inkjet/hp-officejet-pro-6830-e-aio-eghromo-polymihanima-inkjet-a4/prod6650104pp/ και 12 άτοκες, και επιστροφή 2 ευρώ στη diners και δεν ξέρω σε eurobank. και 3 χρόνια εγγύηση ενώ είδα οι μικρότερες σειρές έχουν 1 χρόνο. Review http://www.trustedreviews.com/hp-officejet-pro-6830-review τον έχουν και στους 15 καλύτερους για το 2015. Ελλάδα από 120 ευρώ περίπου, Αμερική γύρω στα 90 δολλάρια σε προσφορά (για reference). Εναλλακτικά έχουν και τον HP Ink Advantage 4675 στα 89 ευρώ με 12 άτοκες πάλι κτλπ αλλά μάλλον 1 χρόνος εγγύηση http://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/multifuction-inkjet/hp-deskjet-ink-advantage-4675-aio-eghromo-polymihanima-inkjet-a4/prod7814942pp/ προσοχή θέλει και το κουπόνι πριν το check out (hp4675promo) 2
paylidis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Παλιο κόλπο της hp. Το εχει εδω και μια δεκαετία στα επαγγελματικά laser printer της (με 100€ κοςτος το κάθε Τονερ)...
Bezbozny Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά η σειρά 6000 και 8000 hp pro είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Μπορεί οι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα να είναι φτηνά, αλλά πρέπει αναγκαστικά πάντα να έχουν όλα τα μελάνια γεμάτα για να τυπώσουν. Τελειώνει το κίτρινο, δεν μπορείς να τυπώσεις μαύρο αν δεν βάλεις νέο κίτρινο. Μιλάμε για κορροιδία. Έχω εδώ και αρκετά χρόνια τον officejet 8500 και δεν ισχύει αυτό που λες. Επίσης είναι πολύ οικονομικός ανά σελίδα. Επίσης είχα και τον C410 και επίσης μπορούσα να τυπώσω ενώ είχαν τελειώσει κάποια από τα μελάνια του χωρίς πρόβλημα αλλά τον έδωσα γιατί δεν ήταν οικονομικός στην ανά σελίδα εκτύπωση.
Konstantin77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά η σειρά 6000 και 8000 hp pro είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Μπορεί οι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα να είναι φτηνά, αλλά πρέπει αναγκαστικά πάντα να έχουν όλα τα μελάνια γεμάτα για να τυπώσουν. Τελειώνει το κίτρινο, δεν μπορείς να τυπώσεις μαύρο αν δεν βάλεις νέο κίτρινο. Μιλάμε για κορροιδία. Έχω έναν HP c7280 (σχεδόν 10ετίας) και ισχύει απόλυτα. Και να φανταστείς ότι έχει 5 χρώματα και μαύρο. Αυτό είναι και ο αποκλειστικός λόγος που θέλω να το αλλάξω. Αν όντως ισχύει αυτό, τότε δεν είναι προσφορά. Όμως καλό είναι να το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει.
janisxt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εχω τον 8100 και τον L7400.Οχι μόνο δεν τυπώνει με 1 άδειο μελάνι αλλά τουλάχιστον στον L7400 αν περάσει η ημερομηνία λήξης του μελανιού πρέπει να το αντικαταστήσεις ακομα και αν δεν έχει αδειάσει.(δεν γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο και στον 8100). Αν όμως τους χρησιμοποιείς αρκετά , το κόστος χρήσης τους(συγκρίνοντας αυθεντικά μελάνια) είναι τόσο χαμηλό που δεν θα αγόραζα τίποτα άλλο από την σειρά pro 8.
TheAccountant Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά η σειρά 6000 και 8000 hp pro είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Μπορεί οι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα να είναι φτηνά, αλλά πρέπει αναγκαστικά πάντα να έχουν όλα τα μελάνια γεμάτα για να τυπώσουν. Τελειώνει το κίτρινο, δεν μπορείς να τυπώσεις μαύρο αν δεν βάλεις νέο κίτρινο. Μιλάμε για κορροιδία. Γι αυτό ειναι χειρότεροι? Επειδή θέλουν ολα τα μελάνια γεμάτα για να εκτυπώσουν? Τοτε ολοι χάλια θα πρεπει να ναι... Απο Epson, HP, Canon δεν εχω δει ποτε κανενα μηχανημα να εκτυπώνει χωρίς να ειναι ολα τα χρώματα διαθέσιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα