Προς το περιεχόμενο

Ποσο επικινδυνη ειναι τελικα η οδηγηση ?

DoctorasZivangkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο τα τελευταια περιστατικα εχω μπει σε βαθιες σκεψεις για το ποσο πολυ επικινδυνο ειναι το οδηγημα οχι μονο οταν εισαι εσυ οδηγος η επιβατης αλλα και οταν εισαι περαστικος στο δρομο.... Αν ειναι η ωρα σου να φυγεις οσο προσεκτικος και να εισαι δεν σωζεσαι μου φαινεται 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ειναι καθολου επικινδυνη, αν τηρουσαμε ολοι τον ΚΟΚ κατα γραμμα δεν θα παθαινε κανεις το παραμικρο.

Αλλα μας εχει φαει η μαλακια τι να κανουμε...

• Like 13

για παραδειγμα χτες πηγα να περασω τον δρομο και ενα περασε με κοκκινο και παραλιγο να με πατησει αν δεν με εσωζε ενας φιλος μου καθως εγω ημουν αφηρημενος

Και καλα ρε παιδί μου. Αν ειναι να γινει η μαλακια δεν σώνεσαι. Sort of speak. Πχ αν εσύ προσέχεις και περνάς τον δρόμο και σε παρασύρει ένας μεθυσμένος οδηγός που πετάχτηκε απο το πουθενά. Ε δεν σώνεσαι

Δεν ήρθε η ώρα σου... απλά θα κοιτούσες κανένα οπίσθιο στο απέναντι πεζοδρόμιο...

εγω ομως πηγαινα σωστα με πρασσινο

Δεν ξέρεις απο που μπορεί να σου τύχει το κακό. Και ας προσέχεις. Εξάλλου η Ελλάδα δεν φημίζεται ούτε για τους δρόμους ούτε για τους οδηγούς.

• Like 1

Τον κοκ κανείς δεν θα τον τηρεί κατά γράμμα. Όλο και κάποιοι θα κάνουν μαλακιες. Εξάλλου κάτι τέτοιο θα ήταν ουτοπικό. Απλα προσέχουμε όσο μπορούμε

• Like 1

Εγω προσωπικά προσέχω οταν οδηγώ. Ποτέ πιωμένος (οχι ότι πίνω αλλα λέμε). Και πάντα ζώνη. Με είχε τρακάρει ενα ζώο ομως . Ευτυχώς οχι σοβαρά. Και μια φορά λόγω μηχανικής βλάβης έφυγα απο τον δρόμο αλλα το εσωσα και δεν χτύπησα κάποιον. Ειναι και άλλοι παράγοντες δηλαδη

H oδηγηση δεν ειναι επικινδυνη, ο εκαστοτε βλακας/χαζος/κλπ. που καθεται στην θεση του οδηγου ειναι ο επικινδυνος...... 

• Like 14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...