DoctorasZivangkos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μετα απο τα τελευταια περιστατικα εχω μπει σε βαθιες σκεψεις για το ποσο πολυ επικινδυνο ειναι το οδηγημα οχι μονο οταν εισαι εσυ οδηγος η επιβατης αλλα και οταν εισαι περαστικος στο δρομο.... Αν ειναι η ωρα σου να φυγεις οσο προσεκτικος και να εισαι δεν σωζεσαι μου φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι καθολου επικινδυνη, αν τηρουσαμε ολοι τον ΚΟΚ κατα γραμμα δεν θα παθαινε κανεις το παραμικρο.Αλλα μας εχει φαει η μαλακια τι να κανουμε... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ανάλογα τον οδηγό κυρίως. Αν είναι να συμβεί το κακό θα συμβεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabyRage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Τι εννοείς οτι είναι η ώρα σου να φύγεις; Έρχεται ο χάρος; Ρωτάω σοβαρά... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorasZivangkos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 για παραδειγμα χτες πηγα να περασω τον δρομο και ενα περασε με κοκκινο και παραλιγο να με πατησει αν δεν με εσωζε ενας φιλος μου καθως εγω ημουν αφηρημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Και καλα ρε παιδί μου. Αν ειναι να γινει η μαλακια δεν σώνεσαι. Sort of speak. Πχ αν εσύ προσέχεις και περνάς τον δρόμο και σε παρασύρει ένας μεθυσμένος οδηγός που πετάχτηκε απο το πουθενά. Ε δεν σώνεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabyRage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ήρθε η ώρα σου... απλά θα κοιτούσες κανένα οπίσθιο στο απέναντι πεζοδρόμιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ε ειναι και αυτό. Οι ωραίοι κωλοι ειναι και επικίνδυνοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorasZivangkos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ήρθε η ώρα σου... απλά θα κοιτούσες κανένα οπίσθιο στο απέναντι πεζοδρόμιο... εγω ομως πηγαινα σωστα με πρασσινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρεις απο που μπορεί να σου τύχει το κακό. Και ας προσέχεις. Εξάλλου η Ελλάδα δεν φημίζεται ούτε για τους δρόμους ούτε για τους οδηγούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Λυπηθείτε τους γονείς σας.Θα θέλατε να λένε την μάνα σας χαροκαμμένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Τον κοκ κανείς δεν θα τον τηρεί κατά γράμμα. Όλο και κάποιοι θα κάνουν μαλακιες. Εξάλλου κάτι τέτοιο θα ήταν ουτοπικό. Απλα προσέχουμε όσο μπορούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorasZivangkos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 πραγματικα δεν ξερω ουτε ενα ατομο που να εχει πιει και να πει σημερα θα παω με taxi σπιτι ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εγω προσωπικά προσέχω οταν οδηγώ. Ποτέ πιωμένος (οχι ότι πίνω αλλα λέμε). Και πάντα ζώνη. Με είχε τρακάρει ενα ζώο ομως . Ευτυχώς οχι σοβαρά. Και μια φορά λόγω μηχανικής βλάβης έφυγα απο τον δρόμο αλλα το εσωσα και δεν χτύπησα κάποιον. Ειναι και άλλοι παράγοντες δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 H oδηγηση δεν ειναι επικινδυνη, ο εκαστοτε βλακας/χαζος/κλπ. που καθεται στην θεση του οδηγου ειναι ο επικινδυνος...... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα