korado Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν εδώ και κάμποσο καιρό έχω το Amiko Mini Combo.Πρίν μερικούς μήνες ήθελα να δώ ένα βίντεο στο youtube και αργούσε πάρα πολύ να γεμίσει το βίντεο και είπα νε περιμένω για καμια καινούργια ενημέρωση,αναβάθμισα το Amiko Mini Combo και μου συμβαίνει πάλι το ίδιο πρόβλημα..Λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω το ethernet port(για να έχω μεγαλύτερη ταχύτητα) και αν ναι πώς;
nikos903 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Τι συνδεσμολογία έχεις στο δίκτυο σου; Δηλαδή για να πάει στο ρούτερ έχεις απλά ένα καλώδιο έχεις ή έχεις κανένα switch ενδιάμεσα (ή κάτι άλλο) ; Ποιο ρούτερ έχεις; Η πόρτα αλλάζει αλλά όχι για λόγους ταχύτητας, μόνο αν έχει χαλάσει έχει νόημα να την αλλάξεις. Τώρα αφού σου κάνει σύνδεση είναι ΟΚ και δεν πρέπει να είναι εκεί το θέμα. 2
korado Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τι αλλο μπορω να κανω; Δε μου φαινεται λογικο να μη μπορω να δω ουτε ενα βιντεο στο youtube :/ Εδώ ειναι τα χαρακτηριστικα του μηχανηματος:
nikos903 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δεν έγραψες το δίκτυο σου απο τι αποτελείται, μπορεί να είναι θέμα σύνδεσης με το ρούτερ. Και μετά στο youtube που λες μήπως το βάζεις 1080 και γονατίζει η γραμμή; (αν έχει κάποια ρύθμιση για ποιότητα). Πόσο κλειδώνεις στο ίντερνετ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα