Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω το nova go και ενω μεχρι πριν κανω την αναβαθμιση σε windows10 δουλευε κανονικα, τωρα πια δεν δουλευει.. κανω συνδεση κανονικα και οταν παταω σε καποιο καναλι, μου λεει οτι δεν ειναι δυνατή η αναπαραγωγη σε εξωτερικη οθονη και οτι παιζει μονο σε laptop-tablet-mobile. εγω χρησιμοποιω Laptop ΧΩΡΙΣ φυσικα να το εχω συνδεδεμενο σε εξωτερικη οθονη. μπορει να βοηθησει κανεις?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

κανεις δεν το συναντησε??? καποιος να βοηθησει ρε παιδια....

αυτο επαθα κι εγω! σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι φταίει.ειπα να βαλω κι εγω novago στο λαπτοπ.μετα απο κοπο, αφου στον chrome δεν δουλεψε στον firefox μου εβγαζε οτι εχω υπερβει τις συσκευες(ό,τι ναναι) , κατεβασα την εφαρμογη της nova, εκανα lofin κανονικά αλλα το προβλημα ειναι οτι μου βγάζει συνεχως αυτο το μηνυμα : "Η παρακολούθηση περιεχομένου είναι διαθέσιμη για laptops, tablets, smartphones χρησιμοποιώντας την οθόνη της συσκευής. Θέαση σε εξωτερική οθόνη (πχ desktop) δεν υποστηρίζεται."

για καποιο λογο βλέπει την οθονη του λαπτοπ σαν άλλη εξωτερικη οθόνη. δεν καταλαβαίνω! δοκίμασα να κλείσω bluetooth,κ γενικά ό,τι ασυρματες συσκευές ειχα συνδεδεμένες, εκανα update τους drivers της καρτας γραφικών αλλά πάλι μου το βγάζει. τι γίνεται, ξέρει κανείς να μου πει ? έχω σκάσει! ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...