Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείται να με βοηθήσετε , ποιά εταιρία να διαλέξω ; θέλω κάτι οικονομικό , για κέντρο αθήνας . Τιμές θέλω πιο πολύ για 24άρη ή για VDSL . έχω και φοιτιτικό πάσο αν υπάρχει και κάποια έκπτωση

Επεξ/σία από Hasta La Vista
Δημοσ.

Εγώ πέρασα στο vdsl της hol από adsl που ήμουν ήδη συνδρομητής και έχω ένα πολύ καλό και φθηνό πακέτο vdsl 50mbps +τηλέφωνα 33 ευρώ τον μήνα. Για νέους συνδρομητές είναι βέβαια πανήντα ευρώ αν δεν κάνω λάθος το πακέτο που έχω με απεριόριστα στεθερά και τέσσερις ώρες προς κινητά. Πέρα από αυτό σου συστήνω τον πάροχό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Hol και ξερο ψωμι κυριοι....Μετα απο 15+ χρονια περασμα σε ολους τους αλλους ,ηρεμησα και με Vdsl 50αρι νεο πακετο..

Τρεχουν στις βλαβες,ευγενικοι και με πολυ καλες τιμες στα πακετα τους...33 ευρω το πακετο που ειπε και ο Lolarikos πιο πανω και αν εχεις συμβολαιο Vodafon -5 ευρω και παει στα 25 ευρω,οπου εχει 50αρι,5 ωρες προς κινητα καθε μηνα και απεριοριστα σταθερα...

Δημοσ.

Καλήμερα 

εγώ θα σου πρότεινα hol ίσως και ΟΤΕ (αλλα ειναι λιγο πιο ακριβος π.χ απεριοριστα σταθερα +30 λεπτα κινητα +24 ιντερνετ 25νομιζω το εχει,  holm εχει απεριοριστα σταθερα 5ωρες κινητα +24 ιντερνετ 23 ευρω το μηνα εκτος αν εχεις συμβολαιο vodafone παει στα 18 

Δημοσ.

Η hol έχει οικονομικά πακέτα αλλά και ολοι οι εναλλακτικοι πάροχοι εινια πιο φθηνοι από ΟΤΕ. Το θέμα ειναι οτι παρατηρώ πως μέσα σε πολυ λιγο καιρό έχουν κάνει 2 αυξήσεις χρεώσεων, μια με την απορροφηση της Hol από τη Vodafone και αλλη μια που θα ισχύει από 1/4. Φίλος έσπασε το συμβολαιο του αζημίως πριν λίγες μέρες..

Δημοσ.

Ισχύει πως με τις αλλαγές των τιμών χρέωσης μπορεί κάποιος να αποχωρήσει αζημίως ακόμα και αν δεν έχει παρέλθει η δέσμευση συμβολαίου?

Δημοσ.

Πάρε προσφορές απ' όλες τις εταιρίες και μην κοιτάς μόνο τη τιμή, γιατί πάνω κάτω ό,τι δίνεις παίρνεις και δεν αναφέρομαι μόνο στην ποιότητα του internet αλλά και στην εξυπηρέτηση.

Επίσης πολύ σημάντικο είναι το τι θα γίνει σε μια ενδεχόμενη βλάβη που θα αφορά την καλωδίωση και θα πρέπει να παρέμβει ο οτε, ειδικά αν η βλάβη αρχίζει να παίρνει καιρό για αποκατάσταση. (Δεν είναι καθημέρινο φαινόμενο αλλά αν σου τύχει είναι "κλάμα". Δες περιπτώσεις στο forum.)

Δες επίσης τι ταχύτητες παίζουν στη γειτονιά σου από τους παρόχους.

Τέλος, κάνε μία βόλτα στο forum και διάβασε εμπειρίες, θετικές ή αρνητικές. Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα και θα καταλάβεις ποιες εταιρίες είναι "προβληματικές".

ΥΓ.Αν θες κάτι απλό χωρίς τηλεφωνία με απεριόριστα, λεπτά προς κινητά κτλ. δεν θα σου βγει ακριβά έτσι κ αλλιώς οπότε πρόσεχε!

Δημοσ.

ΟΤΕ είναι η καλύτερη επιλογή αλλά είναι ακριβός.

Όλοι οι άλλοι πάνω στις γραμμές που είναι ιδιοκτησία του ΟΤΕ στηρίζονται.

Αν ας πούμε έχεις κάποια άλλη εταιρία εκτός ΟΤΕ και υπάρχει βλάβη στην γραμμή πρώτα η εταιρία θα ενημερώσει τον ΟΤΕ και αυτός όποτε μπορεί θα στείλει τεχνικό.

Αν πάλι έχεις ΟΤΕ και υπάρχει βλάβη έρχονται την επόμενη μέρα.

Σε εξυπηρέτηση πάντως είναι πολύ καλύτερος από τους άλλους (όχι πως δεν έχει και τις περιπτωσεις του).

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,  σε συνέχεια με το προηγούμενο μου θέμα με την wind και το πρόβλημα της ταχύτητας και το χειρότερο την ακόμα ποιο χάλια εξυπηρέτηση και αδιαφορία που μου έδειξαν, ρώτησα πόσο θέλουν και με είπε είναι στα 65€ για να σπάσω το συμβόλαιο, το θέμα είναι άντε πες ότι το κάνω, δεν θέλω να κάνω το ίδιο λάθος πάλι είμαι μεταξύ forthnet και vodafone περισσότερο με vodafone γιατί δίνουν δώρο τα τέλη σύνδεσης και δώρο  το ρουτερ,  στην forthnet πρέπει να πληρώσω και ρουτερ και τα τελη συνδεσης  και το συμβόλαιο βγαίνει λιγο ποιο ακριβο,  δεν ξέρω ομως τι να κανω 

update:  τελικά 20€ το συμβόλαιο από 22,90 κάτι είναι και αυτό

Επεξ/σία από panos0100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...