kyriakosgin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, έχω έναν εξωτερικο σκληρό adata clasic ch 94 hd 500gb, και ενώ τον είχα συνδεδεμένο στο pc τον αναγνώρισε ως μοναδα g: και μου ζητάει να κάνω διαμόρφωση.Στις ιδιότητες ο ελεύθερος και δεσμευμένος χώρος είναι μηδέν.Μέχρι στιγμής δοκίμασα το linux mint κι εκεί δεν τον διάβαζε.Τώρα δοκιμάζω το partition wizard αλλά αμφιβάλω αν θα δουλέψει.Καμιά άλλη ιδέα....αν γνωρίζει κάποιος γιατί έχω αρχεία που τα χρειάζομαι.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Να αναφέρω επίσης οτι στο pc έχω windows 10.
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Αν σε νοιάζουν τα αρχεία περισσότερο μπορείς να τον βγάλεις από τη θήκη να δεις αν μπορείς να το δοκιμάσεις σαν εσωτερικό. 1
kyriakosgin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει πιθανότητα έτσι να τον διαβάσει?
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει πιθανότητα έτσι να τον διαβάσει? Αν το πρόβλημα είναι στη θήκη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ναι. Ξαφνικά το έπαθε;
kyriakosgin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ξαφνικά,χωρίς να κάνω καποια ενέργεια.Και κάθε φορά που τον αποσυνδέω κάνω ασφαλή κατάργηση.Θα δοκιμάσω αυτο που μου πες να δω αν θα γίνει κάτι. Ρεύμα απο πού θα του δώσω?
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ξαφνικά,χωρίς να κάνω καποια ενέργεια.Και κάθε φορά που τον αποσυνδέω κάνω ασφαλή κατάργηση.Θα δοκιμάσω αυτο που μου πες να δω αν θα γίνει κάτι. Ρεύμα απο πού θα του δώσω? Πρέπει να το βάλεις σαν εσωτερικό σε κάποιο σταθερό υπολογιστή. Αν δεν γίνεται μπορείς να δοκιμάσεις να τον βάλεις απλά σε άλλη θήκη.
Marios mariakos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, έχω έναν εξωτερικο σκληρό adata clasic ch 94 hd 500gb, και ενώ τον είχα συνδεδεμένο στο pc τον αναγνώρισε ως μοναδα g: και μου ζητάει να κάνω διαμόρφωση.Στις ιδιότητες ο ελεύθερος και δεσμευμένος χώρος είναι μηδέν.Μέχρι στιγμής δοκίμασα το linux mint κι εκεί δεν τον διάβαζε.Τώρα δοκιμάζω το partition wizard αλλά αμφιβάλω αν θα δουλέψει.Καμιά άλλη ιδέα....αν γνωρίζει κάποιος γιατί έχω αρχεία που τα χρειάζομαι.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Να αναφέρω επίσης οτι στο pc έχω windows 10. Αφού σου ζητάει να κάνεις διαμόρφωση κάνε την.
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Αφού σου ζητάει να κάνεις διαμόρφωση κάνε την. Καλύτερα να δοκιμάσει πριν αν μπορεί να τον διαβάσει με άλλο τρόπο. Αν όχι τότε μπορεί να κάνει τη διαμόρφωση και να προσπαθήσει μετά να κάνει ανάκτηση (εφόσον λειτουργεί κανονικά ο δίσκος).
kyriakosgin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Αν κάνω διαμόρφωση θα σβηστούν όλα.έτσι δεν είναι?ή κάνω λάθος?Τον σύνδεσα στον υπολογιστή (sata) αλλά δεν τον βλέπει.Μήπως πρέπει να του δώσω ρεύμα?έχει ένα 4pin έξοδο για ρεύμα. Καλύτερα να δοκιμάσει πριν αν μπορεί να τον διαβάσει με άλλο τρόπο. Αν όχι τότε μπορεί να κάνει τη διαμόρφωση και να προσπαθήσει μετά να κάνει ανάκτηση (εφόσον λειτουργεί κανονικά ο δίσκος). Αν κανω διαμόρφωση μετα πως θα κάνω ανάκτηση?
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Αν κάνω διαμόρφωση θα σβηστούν όλα.έτσι δεν είναι?ή κάνω λάθος?Τον σύνδεσα στον υπολογιστή (sata) αλλά δεν τον βλέπει.Μήπως πρέπει να του δώσω ρεύμα?έχει ένα 4pin έξοδο για ρεύμα. Αν κανω διαμόρφωση μετα πως θα κάνω ανάκτηση? Άρα είναι 3.5" δίσκος ε; Θέλει και ρεύμα ναι. Ανάκτηση με διάφορα προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά.
kyriakosgin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Άρα είναι 3.5" δίσκος ε; Θέλει και ρεύμα ναι. Ανάκτηση με διάφορα προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά.; Όχι είναι 2.5'' . αλλά νομίζω θέλει ρεύμα.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ανάκτηση?Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σας.
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Όχι είναι 2.5'' . αλλά νομίζω θέλει ρεύμα.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ανάκτηση?Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σας. Επειδή είπες 4 pin γι'αυτό είπα 3.5". Κανονικά με ρεύμα και sata θα έπρεπε να δουλεύει, έχω δοκιμάσει διάφορους δίσκους και δουλεύανε. Προγράμματα ανάκτησης υπάρχουν πολλά όπως το recuva, το ease us recovery και άλλα δωρεάν ή με πληρωμή. Κάποια δωρεάν: http://pcsupport.about.com/od/filerecovery/tp/free-file-recovery-programs.htm
kyriakosgin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή είπες 4 pin γι'αυτό είπα 3.5". Κανονικά με ρεύμα και sata θα έπρεπε να δουλεύει, έχω δοκιμάσει διάφορους δίσκους και δουλεύανε. Προγράμματα ανάκτησης υπάρχουν πολλά όπως το recuva, το ease us recovery και άλλα δωρεάν ή με πληρωμή. Κάποια δωρεάν: http://pcsupport.about.com/od/filerecovery/tp/free-file-recovery-programs.htm Με συγχωρείς λάθος το διατύπωσα.Τελικά το σύνδεσα εσωτερικά και μου λεει πάλι να κάνω διαμόρφωση.Τέλος πάντων μην σε ζαλίζω άλλο.Μάλλον θα δοκιμάσω διαμόρφωση και ανάκτηση.Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή είπες 4 pin γι'αυτό είπα 3.5". Κανονικά με ρεύμα και sata θα έπρεπε να δουλεύει, έχω δοκιμάσει διάφορους δίσκους και δουλεύανε. Προγράμματα ανάκτησης υπάρχουν πολλά όπως το recuva, το ease us recovery και άλλα δωρεάν ή με πληρωμή. Κάποια δωρεάν: http://pcsupport.about.com/od/filerecovery/tp/free-file-recovery-programs.htm Με συγχωρείς λάθος το διατύπωσα.Τελικά το σύνδεσα εσωτερικά και μου λεει πάλι να κάνω διαμόρφωση.Τέλος πάντων μην σε ζαλίζω άλλο.Μάλλον θα δοκιμάσω διαμόρφωση και ανάκτηση.Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Τίποτα Απλά δεν βιάζεσαι περίμενε μήπως έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα και κάνεις τη δουλειά σου πιο εύκολα!
kyriakosgin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Τίποτα Απλά δεν βιάζεσαι περίμενε μήπως έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα και κάνεις τη δουλειά σου πιο εύκολα! Οκ έχεις δίκιο.Να σαι καλά!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα