Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-dsc-h400-1139572.html#product-ratings

http://www.kotsovolos.gr/site/imaging/digital-cameras/compact/134669-sony-dsch400b-black

Στα 199€ από 259€ με επόμενη τιμή στο σκρουτζ στα 233.75€..
http://www.skroutz.gr/s/4490705/Sony-Cyber-shot-H400.html

Νομίζω πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά της.. Με x63 zoom και viewfinder.. Επίσης νομίζω μπορείς να ελέγχεις το zoom και από τον φακό σε στυλ dslr και όχι μόνο απ το διακοπτακι..
Το μόνο που με κολλάει είναι η εταιρεία.. Νομίζω αυτά τα χρήματα για φωτογραφική θα τα έδινα μόνο για nikon ή canon, χωρίς βέβαια να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, οπότε αν κάποιος έχει καμία άποψη ας μας διαφωτίσει περαιτέρω.. Επίσης ξέρει κανείς τι μπαταρίες παίρνει;

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση ρεφεραλ σκρουτζ απο συνδεσμο Κωτσοβολου.
Δημοσ.

Με 63χ ζοομ δεν παιζει αλλη σε αυτην την τιμη!

Ναι προφανώς αλλά και με λίγο λιγοτερο δεν έχω θέμα.. Το θέμα είναι με αυτό το ζουμ να μπορείς να τραβήξεις πραγματικά καλές φωτογραφίες και να μην κάνεις έκπτωση σε αυτό για χάρη του ζουμ

• Like 2
Δημοσ.

Ναι προφανώς αλλά και με λίγο λιγοτερο δεν έχω θέμα.. Το θέμα είναι με αυτό το ζουμ να μπορείς να τραβήξεις πραγματικά καλές φωτογραφίες και να μην κάνεις έκπτωση σε αυτό για χάρη του ζουμ

Υπαρχει μεχρι 83~85χ ζοομ αρα για την τεχνολογια που εχουμε τωρα το 63χ ειναι μια χαρα σε αυτα τα λεφτα!

Τα λεφτά τα δίνεις για το zoom εδώ. Δες στο youtube βιντεο και φωτο.

Δημοσ.

ccd, no wifi 

τεράστια μείον ΙΜΟ

δεν θα την προτιμούσα

Καλα το wifi δεν ειναι πρόβλημα.. εγω δεν το βλεπω για κατι κατα.. με ενα pc cardreader ή ενα otg κανεις την δουλεια σου.

CCD vs CMOS http://www.steves-digicams.com/knowledge-center/how-tos/digital-camera-operation/ccd-vs-cmos-whats-the-difference.html#b

Δημοσ.

Υπαρχει μεχρι 83~85χ ζοομ αρα για την τεχνολογια που εχουμε τωρα το 63χ ειναι μια χαρα σε αυτα τα λεφτα!

Τα λεφτά τα δίνεις για το zoom εδώ. Δες στο youtube βιντεο και φωτο.

Τι εννοείς τα δίνεις για το ζουμ? Δηλαδή μπορεί να πέσεις σε ποιότητα σε σχέση με μια canon ή nikon αντίστοιχη με λιγοτερο όμως ζουμ?

Καλα το wifi δεν ειναι πρόβλημα.. εγω δεν το βλεπω για κατι κατα.. με ενα pc cardreader ή ενα otg κανεις την δουλεια σου.

CCD vs CMOS http://www.steves-digicams.com/knowledge-center/how-tos/digital-camera-operation/ccd-vs-cmos-whats-the-difference.html#b

Αυτό που καταλαβαίνω απ το άρθρο είναι ότι είναι καλύτεροι οι CCD.. Όχι?

Δημοσ.

Το μόνο που με κολλάει είναι η εταιρεία.. Νομίζω αυτά τα χρήματα για φωτογραφική θα τα έδινα μόνο για nikon ή canon, χωρίς βέβαια να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, οπότε αν κάποιος έχει καμία άποψη ας μας διαφωτίσει περαιτέρω..

Δεν απαντάω για το συγκεκριμένο μοντέλο καθώς δεν έκατσα να το ψάξω, αλλά αν το κοιτάξουμε καθαρά σαν brand name (μιας και το επιχείρημά σου αυτό είναι νομίζω εδώ) μια χαρά είναι σαν μάρκα και η Sony και δεν είναι λόγος να σε κολλήσει. Σε κάποια τεχνολογικά κομμάτια της φωτογραφίας μάλιστα πχ. auto-focus σε βίντεο είναι πιο μπροστά από nikon, canon. Όπως και στις mirrorless παίζει να είναι καλύτερη επιλογή. Ή είναι τουλάχιστον η εταιρεία που στήριξε και εξέλιξε τη συγκεκριμένη κατηγορία σύμφωνα με αυτά που έχω δει. Ίσως γιατί είδε ότι εκεί είχε περιθώριο να πάρει πίτα από την αγορά.

Οπότε δες τα χαρακτηριστικά της για να δεις αν αξίζει και μην σε κολλάει το brand.

ccd, no wifi 

τεράστια μείον ΙΜΟ

δεν θα την προτιμούσα

Δεν είμαι εξπέρ, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει πριν κάποιους μήνες (όταν εψαχνα για μένα) το CCD σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το CMOS πλέον. Αν θυμάμαι καλά μάλιστα τα άρθρα που είχα διαβάσει, κάποιες φορές υπερτερεί κι όλας. Μάλλον στα ίσια κοντράρονται λοιπόν, με εκατέρωθεν πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά κάποια άποψη από κάποιον που την έχει; Εντάξει προφανώς τέτοιο zoom δεν παίρνεις σε αυτά τα χρήματα, αλλά από ποιότητα εικόνας; Αυτό που κυρίως έχω πρόβλημα είναι ο θόρυβος.. Έχω μια σχετικά παλιά Olympus vr-320 και προσωπικά προτιμώ να βγάζω φώτο με το κινητό λόγω του θορύβου σε οποιαδήποτε φώτο σχεδόν, μόνο με φλας μπορώ να τραβήξω φώτο χωρίς θόρυβο.. Απ την άλλη είχα δοκιμάσει πριν κάνα 3αρι χρόνια σε ένα ταξίδι που είχα πάει μια nikon l810, η οποία αν και σαν χαρακτηριστικά είναι πολύ κάτω απ την sony που μιλάμε, από άποψη θορύβου με είχε αφήσει αρκετά ικανοποιημενο..

• Moderators
Δημοσ.

Καλη η τιμη, αλλα επειδη γραφτηκε απο 2-3 οτι με 200 δεν παιρνεις 63χ, να θυμισω οτι πηραμε πολλοι με 149 ευρω 60χ panasonic(lumix). Και μια canon με 199 αν θυμαμαι καλα ειχε παιξει, δεν θυμαμαι αν ηταν 60χ, παντως καπου εκει κοντα ηταν το ζουμ της. Αρα το σωστο ειναι "τωρα ισως δεν βρισκεις αλλη 60χ με 200". (χωρις να εχω ψαξει καθολου την αγορα αυτο τον καιρο, ή να εχω αποψη για αυτην για να την πω). Με μια ματια, ειδα οτι στο βιντεο ειναι πισω, με μολις 720p!

• Like 1
Δημοσ.

Συγκριτικά με την Panasonic που αναφέρεται παραπάνω υπάρχει κάποια διαφορά με τη σονυ;

Η nikon αυτή όντως έχει παίξει τόσο χαμηλά;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...