BaggelisM21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα .....Λοιπόν έχω ένα λαπτοπ το turbox w251HN....Το οποίο η οθόνη είναι σκοτεινή δλδ δεν εχει καθόλου φωτισμό λες και μου έκοψε το ρεύμα η δεη... Κλασικά αν βάλω κοντά ενα φακό μπορώ να διακρίνω οτι η οθόνη δεν ειναι καμένη όπως κ η κάρτα γραφικών δεν εχει επίσης πρόβλημα γιατί με εξωτερικό καλώδιο που την συνδεσα λειτουργεί κανονικά....Άνοιξα λοιπόν την οθόνη υποθέτοντας οτι κάηκε το inverter... Άλλα προς έκπληξη μου είδα οτι δεν εχει και δεν υπάρχει πουθενά inverter μέσα...Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω..?Να αγοράσω καινούργια οθόνη..? Η έχει κάποια ασφάλεια πάνω στην μητρική και χρειάζεται ηλεκτρονικό...? Ευχαριστω εκ τον προτερον..
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω ότι οι led οθόνες δεν έχουν inverter. Το πιο πιθανό είναι να χρειάζεσαι καινούργια οθόνη (αν και έχω την εντύπωση ότι μπορεί να επισκευάζεται και η παλιά, αν βρεις κάποιον να στο κάνει).
BaggelisM21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω ότι οι led οθόνες δεν έχουν inverter. Το πιο πιθανό είναι να χρειάζεσαι καινούργια οθόνη (αν και έχω την εντύπωση ότι μπορεί να επισκευάζεται και η παλιά, αν βρεις κάποιον να στο κάνει). Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση..!! Ωραια δλδ δεν υπαρχει καποιο προβλημα με την μητρικη...? ειναι καθαρα το προβλημα δλδ απο την οθονη...? Απλα ειπα να ρωτησω καλυτερα πρωτα πριν κανω την αγορα οθονης... Γιατι ειδα οτι δεν εχει inverter και υπεθεσα οτι εχει καποια ασφαλεια μικρη κολλημενη στην μητρικη.. Βασικα το μοντελο της οθονης ειναι αυτο... (lp156wh2 tl ea) Και βρηκα σε καλη τιμη αυτη http://www.ebw.gr/el/Product/1496368/LG-LED-Panel-15-6-inch-TN-40-pins-LP156WH2-TLC2 Θα ταιριαζει? ειναι και οι δυο με 40pin
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση..!! Ωραια δλδ δεν υπαρχει καποιο προβλημα με την μητρικη...? ειναι καθαρα το προβλημα δλδ απο την οθονη...? Απλα ειπα να ρωτησω καλυτερα πρωτα πριν κανω την αγορα οθονης... Γιατι ειδα οτι δεν εχει inverter και υπεθεσα οτι εχει καποια ασφαλεια μικρη κολλημενη στην μητρικη.. Eίναι το πιθανότερο να φταίει η οθόνη. Για σιγουριά μπορείς να το πας και στο πλαίσιο να το δούνε και σου πούνε τι έχει.
BaggelisM21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Eίναι το πιθανότερο να φταίει η οθόνη. Για σιγουριά μπορείς να το πας και στο πλαίσιο να το δούνε και σου πούνε τι έχει. Ωραια...!! Σε ευχαριστω για ακομα μια φορα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα