shadowmann Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ψηφίστηκε εννοείτε χωρίς δεύτερη σκέψη,μπράβο για την προσπάθεια και εύχομαι τα καλύτερα!
vdweller Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 @shadowmann Ευχαριστώ χωρίς δεύτερη σκέψη!
JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Congrats κι απο εδώ! Το ψήφισα μέσω μιας ομάδος στο fb.
vdweller Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μια μικρή ενημέρωση, Το παιχνίδι πλησιάζει τις 1000 θετικές ψήφους στο Greenlight και έχει καταλάβει το top 100 ("παίζει" μεταξύ των θέσεων 90-100). Υπήρξαν άρθρα από Rock, Paper, Shotgun και Games Ring αλλά και από ελληνικά και άλλα μη αγγλόφωνα sites. Η επόμενη βερσιόν θα περιλαμβάνει dynamic combat music, δηλ. η ένταση της μουσικής στη μάχη θα μεταβάλλεται ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης. 1
vdweller Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το παιχνίδι εγκρίθηκε από την Valve προχτες. Να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά όλους τους Έλληνες που έσπευσαν να στηρίξουν. EDIT: Υπάρχει κάποιος από εσάς που να είναι ή να μπορεί να με παραπέμψει σε κάποιον λογιστή που να σκαμπάζει από υποβολές παιχνιδιών στο Steam για να βρεθούμε από κοντά και να με καθοδηγήσει στην όλη διαδικασία; 13
vdweller Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου στο Steam. Υποστηρίζει Tradings cards, Cloud Saves, Stats & Achievements. Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όποιον στήριξε την προσπάθεια στο Greenlight! Οι reviewers ας επικοινωνήσουν μαζί μου για review keys! 7
Tobajara Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Σιδεροκέφαλος! Και μη φοβηθείς να το προωθήσεις σε forums, facebook, twitter κλπ. Επίσης μη δώσεις κλειδιά στον κάθε άκυρο που παρουσιαστεί σα δημοσιογράφος / reviewer / youtuber / παράγοντας / μπετατζής κλπ. έλεγξε πρώτα αν όντως υπάρχει το site / κανάλι και αν έχει καθόλου κίνηση και ροη υλικού. 1
noFEARgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μπραβο σου ευχομαι να παει πολυ καλα . Καπου ειχες γραψει για 5 ευρω οτι θα κοστιζει , ισχυει ; 1
vdweller Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η τελική του τιμή θα είναι $7.99. Έπεσε έξτρα δουλειά λόγω Steam... 3
Bigi444444 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλή αρχή και από εμένα!Ό,τι καλύτερο εύχομαι.Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες έστω και κατά μόνας. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βάλεις το demo στο steam, αλλά από τη στιγμή που το έχεις στη σελίδα του παιχνιδιού έτσι κι αλλιώς, θα πρότεινα να επιδιώξεις να το περάσεις και στο steam.Λογικά θα boostάρει αρκετά τη δημοτικότητά του.
Mpiftekis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μπράβο για τη δουλειά που έχεις ρίξει και καλή αρχή στην παγκόσμια αγορά. Ελπίζω να ανταμειφθείς ως έλπιζες και να συνεχίσεις περαιτέρω. 1
chek2fire Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μόλις κυκλοφόρησε το game. Εγώ πάντως το χρέος μου το έκανα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα