xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 εμένα δε μου άρεσε αυτό που είδα,ομως σε ψήφισα για να βγει και να πάρεις τα πάνω σου,και το ελληνικό development γενικοτερα. 2
fever25 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Η ύπαρξη ή όχι μιας γλώσσας δεν είναι θέμα απαξίωσης αλλά είναι πρώτα και κύρια θέμα προγραμματιστικό. Για να είναι έτοιμο ένα παιχνίδι για μετάφραση, πρέπει όλο το κείμενό του να εναποτεθεί σε εξωτερικά αρχεία τα οποία φορτώνονται μετά από το πρόγραμμα και να διαχωριστούν ούτως ώστε κάθε γραμμή κειμένου να αντιστοιχεί σε κάποια μεταβλητή στο πρόγραμμα που την καλεί. .... Κοντολογίς θέλει συνεργάτες αποκλειστικά για translation η υπόθεση. Για παράδειγμα το The Battle for Wesnoth έχει μεταφραστεί σε ένα κάρο γλώσσες από διάφορους ενδιαφερόμενους σε κάθε χώρα. Κατανοητό και σεβαστό αυτό που λες. Ωστόσο από τη στιγμή που το παιχνίδι "πλασάρεται" ως "ελληνικό παιχνίδι" και όχι ως "προσπάθεια Ελλήνων", νομίζω ότι θα έπρεπε να έχει μία παραπάνω ...γαλανόλευκη πινελιά. Ας μην γκρινιάζω όμως. Ψήφος και από μένα! Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!
vdweller Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 @ xtrmsnpr Ευχαριστώ πολύ!@ fever25 Ευχαριστώ! Λόγω τιμής, αν έφτανε ο χώρος στον τίτλο θα το διατύπωνα αλλιώς. "Ελληνικό παιχνίδι" σήμαινε "παιχνίδι από Έλληνα developer". Όσο για την γαλανόλευκη πινελιά, μια περιοχή που επισκέπτεσαι στο παιχνίδι είναι η Αμμόχωστος (Famagusta στα Αγγλικά). Όλες οι περιοχές που διάλεξα σήμερα είναι ερημωμένες, πόλεις-φαντάσματα, για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Και αν το επιτρέπει ο χρόνος, θα ήθελα να βάλω ένα "reality check" για κάθε περιοχή όπου ο παίχτης διαβάζει πληροφορίες για την αληθινή ιστορία της κάθε περιοχής και γιατί πλέον δεν ζει ψυχή εκεί... 1
chek2fire Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά και σαν ιδέα και αυτό που είδα. Το έκανα upvote αν και βλέπω το έχει εκτιμήσει ήδη αρκετός κόσμος.
vdweller Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 chek2fire και BLuE_PaNtHeR Σας ευχαριστώ πολύ! GhostRiderLSOV Σε είδα! Ευχαριστώ! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Έκατσα και έπαιξα αρκετή ώρα το demo, αλλά not enough crystals για 3ο στην ομάδα, οπότε το ΑΙ με grenade launcher κι εγώ με sniper rifle. Φάση έχει, μου θυμίζει κάποια άλλα barricade games σε flash που έπαιζα. Ωραία και τα info για τους αντιπάλους. PS. Fucking burners. Μέχρι εκεί πήγα, δεν ξέρω αν έχει και πιο μεγάλους στο demo.
SouLSLayeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Well.. ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Step Event for object __newobject183: Error in code at line 8: rrad=random(id.prt.radius); ^ at position 20: Unknown variable radius Με το που τελείωσε μια μάχη.
vdweller Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Well.. ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Step Event for object __newobject183: Error in code at line 8: rrad=random(id.prt.radius); ^ at position 20: Unknown variable radius Με το που τελείωσε μια μάχη. Ποια έκδοση παίζεις? Τι χαρακτήρα(ες) είχες και με τι όπλα? Bugs είναι, τα βρίσκουμε και τα σκοτώνουμε PS. Fucking burners Ε τι να σου κάνουνε τα γατάκια μετά αρχίζουν τα ζόρια!
SouLSLayeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Την τελευταία που ανέβασες πρόσφατα, bounty hunter, grenade launcher και άλλο ένα ακριβώς ίδιο μέλος στο τιμ.Αυτά θυμάμαι δηλαδή, γιατί νόμιζα ότι έβγαλες καινούρια έκδοση και έσβησα το φάκελο(ενώ αυτή που είχα ήταν η τελευταία).
vdweller Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Την τελευταία που ανέβασες πρόσφατα, bounty hunter, grenade launcher και άλλο ένα ακριβώς ίδιο μέλος στο τιμ. Αυτά θυμάμαι δηλαδή, γιατί νόμιζα ότι έβγαλες καινούρια έκδοση και έσβησα το φάκελο(ενώ αυτή που είχα ήταν η τελευταία). Την μάχη την κέρδισες ή την έχασες? Θυμασαι αν υπήρχαν χειροβομβίδες στον αέρα ή να σκάνε ενώ η μάχη τελείωσε? (τι ρωταω τωρα ε?)
SouLSLayeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κέρδισα με 38/50hp, και έχω την εντύπωση ότι κράσαρε μόλις ψόφησε το τελευταίο ζόμπι, δηλαδή δεν πρόλαβε να δείξει τα αποτελέσματα κλπ.
vdweller Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κοίτα, στην b5 που έβαλα κάμποσες μάχες με όλους να έχουν grenade launcher δεν κράσαρε πουθενά, είτε κερδισα είτε έχασα. Οι προηγούμενες βερσιόν είχαν κάποια μικρά bugs που αλυσιδωτά μπορεί να επηρέασαν και άλλα πράγματα. Διορθώνοντας αυτά τα bugs μπορεί να διορθώθηκε και το σχετικό κρασάρισμα. Θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά αν κάποιος αναφέρει κρασάρισμα τέτοιου τύπου και στην b5, ελπίζω να ήταν περαστικό και να φτιάχτηκε από τότε
vdweller Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Άρθρο για το παιχνίδι στο Rock paper Shotgun 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα