kaxis26 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά έχω να κάνω ένα eshop και μου είπαν να χρησιμοποιήσω το innodb για την βάση δεδομένων. Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό και ψάχνω τώρα. Μπορείτε να μου πείτε δυο λόγια για αυτό?
kaxis26 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 χαίρω πολύ φίλε μου ελπίζω να το έκανες χιουμοριστικά και όχι ειρωνικά. εννοούσα όσοι το χουν χρησιμοποιήσει να μου πουν δυο λόγια.δικό μου λάθος 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 χαίρω πολύ φίλε μου ελπίζω να το έκανες χιουμοριστικά και όχι ειρωνικά. εννοούσα όσοι το χουν χρησιμοποιήσει να μου πουν δυο λόγια.δικό μου λάθος Χουμορ χουμορ...
leonidas_fs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Να σου πούμε 2 λόγια σχετικά με τι;Η innoDB είναι μηχανή της MySQL και γενικά είναι αυτη που χρησιμοποιείται πιο πολύ. Παίζει μια χαρα με SQL, δέχεται foreign keys, triggers, μπορείς να κάνεις relations μεταξύ βάσεων κτλ κτλ. Εσυ τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα