Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους 
Το ταμπλετάκι της LG μάλλον παρέδωσε πνεύμα. 
Ο μικρός έπαιζε ενα παιχνιδάκι το άφησε σε κατάσταση stand by κι όταν το ξαναπιασε στα χέρια του μου είπε ότι του έβγαλε ένα μήνυμα που δεν κατάλαβε τι έλεγε και έκλεισε. 

"Μη σε νοιάζει αγόρι μου του λέω" και το πήρα να το ανοίξω .... 
Αμ δε ... τίποτα.

Πατάω το κουμπί και ενώ βγάζει το λογότυπο της LG  (όποτε του καπνίσει όμως) μετά πάλι μαύρο. 
Αν και φορτισμένο πριν πεισμώσει και δεν ανοίγει (πάνω από 80% ), το έβαλα στο φορτιστή μπας και ξεκολλήσει. Και πάλι τίποτα. Όμως δείχνει και χωρίς να πατάω το κουμπί μια το λογότυπο και μια την μπαταρία στο 0 % και μια φορά την έδειξε στο 100% . Παλαβά πράγματα !!

Άρχισα να ψάχνω στο ιντερνετ και κάπου διάβασα για reset  αν βρεις μια τρυπούλα και βάλεις μέσα μια μυτούλα για μερικά δευτερόλεπτα . δοκίμασα κι αυτό άλλα τίποτα. :(

Αν μπορούσε κανείς να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ... 

Δημοσ.

Έχει ναι.
Από το  eshop που το πήρα έλεγε 2 χρόνια  και μόλις πριν λίγο καιρό μπήκε στο 2ο (05/02/2015).

Απλά σκέφτομαι μήπως είναι κάτι απλό και φτιάχνει γιατί αν τους το πάω εδώ στη Μυτιλήνη δεν ξέρω πότε (και πως) θα το ξαναδώ. 

Δημοσ.

Αμμμ δεν ειναι τοσο απλο.....

Πρεπει να περαστη το λογισμικο απο την αρχει.

Και αν δεν ξερεις καλυτερα να το πας στο service.

Δημοσ.

Έχει ναι.

Από το  eshop που το πήρα έλεγε 2 χρόνια  και μόλις πριν λίγο καιρό μπήκε στο 2ο (05/02/2015).

Απλά σκέφτομαι μήπως είναι κάτι απλό και φτιάχνει γιατί αν τους το πάω εδώ στη Μυτιλήνη δεν ξέρω πότε (και πως) θα το ξαναδώ. 

κοίτα ΑΝ δεν το κατέχεις,υπάρχει και η εγγύηση..το πηγαίνεις και το κοιτάνε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ναι.

Από το eshop που το πήρα έλεγε 2 χρόνια και μόλις πριν λίγο καιρό μπήκε στο 2ο (05/02/2015).

Μπορείς να πας σε ένα service της LG.kanari σου έστειλα pm σχετικά με το θέμα. Επεξ/σία από Marios mariakos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...