termitiss Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω τα φώτα σας. Έχω μία παλιά M/B MSI ms-7185 S939 την οποία παιδεύομαι 3 μέρες τώρα να κάνω flash bios. Το πρόβλημα μου είναι ότι επιλέγω boot από usb ( έχει 3 επιλογές: usb-fdd, usb-zip, usb-cd rom. Τις έχω δοκιμάσει και τις 3 και τις προσπερνάει και μπαίνει στα windows) Πιθανόν να κάνω κάτι λάθος στο bootable usb. Ποιο iso πρέπει να βρω και να περάσω ? Το λειτουργικό μου είναι windows 7 Home Basic 32-bit sp1.
ziaba Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 σιγουρα κανεις κατι λαθος δοκιμασε το Rufus για δημιουργία usb και ψαξε καλυτερα τι πρεπει να κανεις για αναβαθμιση του bios σου
termitiss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω να το δουλέψω. Μου φαίνονται λίγο κινέζικα αυτά. Το έχω το rufus αλλά θέλω βοήθεια στο πως θα φτιάξω το iso που ζητάει
termitiss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε. Από rufus είδωλο DD και επιλογή το floppy bootable image.(από freedos.org)Στο boot το διαβάζει σαν floppy.Το flash bios έγινε με επιτυχία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα