Dinosfan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Καλως ηρθατε στο Ελληνικο Corsair Obsidian Club Η ιδεα ειναι απο το http://www.overclock.net/ Official Corsair Obsidian 900D SiteOfficial Corsair Obsidian 800D SiteOfficial Corsair Obsidian 750D SiteOfficial Corsair Obsidian 700D SiteOfficial Corsair Obsidian 650D SiteOfficial Corsair Obsidian 550D SiteOfficial Corsair Obsidian 450D SiteOfficial Corsair Obsidian 350D SiteOfficial Corsair Obsidian 250D Site Οποιος εχει ενα απο τα παρακατω κουτια να ανεβασει φωτο με το κουτι του 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Έχω καιρό να κάνω αλλαγές, ίδια φωτό με το "δείξτε το κουτί σας" 750D 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Το δικο μου τερας ολο Custom με Midplate και Motherboard tray.Η ψυξη αποτελειτε απο δυο διπλα Custom υδροψυκτα συστηματα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 To δικό μου (2ο χέρι), ταλαιπωρημένο και σε ημιεγκατάλειψη λόγω χρόνου 800D, αφού μπήκε η 290. Κάπου έχει χαθεί η φωτογραφική και το κινητό απλά δεν... Βοnus: Μαντέψτε με τι έχω στηρίξει τον "ημιόροφο". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Για την ωρα ειναι ακομα χυμα Σημερα τελειωσα δοκιμαστικα. Σε μερικες μερες περιμενω τον διαφανο σωληνα. Ακομη να φτιαξω μια εξωτερικη βαση για ακομα ενα ψυγειο εξωτερικα. Να αλλαξω την διαριθμηση των ανεμιστηρων στο μεσα ψηγειο και μια λαμα για να στηριχθη η αντλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ανανεώνω εγώ τη συμμετοχή μου. Αν τραβήξει το νήμα, θα τον βγάλω από τη γωνία του να τον καθαρίσω και να πάρω και 1-2 της προκοπής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα