Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει τον ACER, ASPIRE V5-591G-77DF(http://www.e-shop.gr/laptop-acer-aspire-v5-591g-77df-156-intel-core-i7-6700hq-4gb-1tb-nvidia-gf-gtx950m-2gb-linux-p-PER.903709).

Θέλω να βάλω στο συγκεκριμένο μοντέλο επιπλέον μνήμη. Επειδή δε γνωρίζω,να ρωτήσω τι είδους μνήμη μπορώ να βάλω(χωρητικότητα,ταχύτητα); Έχετε να προτείνετε κάποια καλή/αξιοπιστή μάρκα;

Δημοσ.

Έχω αγοράσει τον ACER, ASPIRE V5-591G-77DF(http://www.e-shop.gr/laptop-acer-aspire-v5-591g-77df-156-intel-core-i7-6700hq-4gb-1tb-nvidia-gf-gtx950m-2gb-linux-p-PER.903709).

Θέλω να βάλω στο συγκεκριμένο μοντέλο επιπλέον μνήμη. Επειδή δε γνωρίζω,να ρωτήσω τι είδους μνήμη μπορώ να βάλω(χωρητικότητα,ταχύτητα); Έχετε να προτείνετε κάποια καλή/αξιοπιστή μάρκα;

πόσο έχεις τώρα και πόσο θέλει να το πας οι μνήμες που παίρνεις είναι ddr4

Δημοσ.

4 Gb έχω. Θα θελα να πάρω άλλα 4GB ή 8GB. Θα ρωτήσω επειδή δε γνωρίζω, ψάχνω για SO DIMM DDR4 σωστα; και με τη συχνότητα; έχει μια συγκεκριμένη που είναι συμβατή με το μηχάνημα;

Δημοσ.

4 Gb έχω. Θα θελα να πάρω άλλα 4GB ή 8GB. Θα ρωτήσω επειδή δε γνωρίζω, ψάχνω για SO DIMM DDR4 σωστα; και με τη συχνότητα; έχει μια συγκεκριμένη που είναι συμβατή με το μηχάνημα;

θες να την πας στα τέρματα θες 16gb αλλιώς πάρε άλλο ένα dimm 4gb ddr4  

Δημοσ.

έχεις ddr4 sodimm 

έχεις δυο επιλογές πρώτη να ανοίξεις το laptop και να δεις τi μνημακι έχεις και να πάρεις ένα ακριβώς ίδιο και την δεύτερη να τρέξεις αυτό και να σου πει ποια μνήμη έχεις 

Δημοσ.

πως θα το τρέξω;γιατί δε θα θελα να ανοίξω το λαπτοπ

κατεβάζεις αυτό και βλέπεις στην ενότητα memory  εάν δεν καταλαβαινεις βάζεις ένα printscreen 

Δημοσ.

σορυ,να το

εάν θες να πας στα 8gb  (θα χρειαστείς ένα dimm 4gb )

εάν θες να πας στα 16gb (είναι υπερβολή θα χρειαστείς 2 dimm των 8gb)  

εννοείται ότι μπορείς να ζητήσεις να στην εγκαταστησουν στο συγκεκριμένο eshop 

Δημοσ.

Οπότε ψάχνω για 2133 Mhz απο οτι κατάλαβα

σ ευχαριστώ πάρα πολύ!μια τελευταία ερώτηση.ποιά η διαφορά στο CL?καποιες εχουν 13,άλλες 15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...