pavloa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Έχω πρόβλημα με huawei p8 lite.δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανέμα wifi ούτε στο δικό μου...το έχω κάνει επανεκκίνηση αλλά τίποτα..τι μπορεί να φταίει??
saruman123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μπαταρια δεν βγαινει οποτε κανε ενα hard reset. Η κανε ενα reboot στο wifi(rooter) Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι θεμα Firmware. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2016 από saruman123
pavloa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα...Βασικά τώρα τελευταία είχε κάνει update και απο τότε άρχισε να το κάνει αυτό.. Μήπως φταίει η ενημέρωση;; Δεν θέλω να κάνω reset γιατί έχω ένα σωρό πράγματα μέσα...μετά πρέπει να τα ξανα κατεβάσω
saruman123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Τοτε διαβασε εδω: http://www.techinsider.gr/rota-me-question/den-boro-na-sindetho-me-to-wi-fi-tou-spitiou-me-to-neo-mou-smartphone-tilefono-ti-kano/
pavloa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Σε κανένα wifi δεν μπαίνει....βασικά όποτε θέλει μπαίνει....καμια βοήθεια
aces Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 hard reset οπωσδηποτε (πρωτα να κανεις backup βεβαια) κ βλεποντας κ κανοντας υστερα
elenit24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Αν και το τελευταίο update το είχα κάνει πάνω απο μήνα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το wifi του,και το δικό μου wifi, έχει τύχει σε φιλικό σπίτι που έχουν πρόβλημα με την σύνδεση στο ίντερνετ να χρειάζεται να το ανοιγοκλείνω για να λειτουργήσει, και του κινητού και του ρούτερ, οπότε τσέκαρε μήπως φταίει το ρουτερ.
pavloa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Οπότε δεν το γλιτώνω το reset ..Δεν φταίει το wifi του σπιτιού μου ...και στα σπίτια φίλων που δοκιμάζω δεν μπαίνει....πολύ σπάνια θα μπεί και αυτό μετά απο προσπάθειες....
saruman123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Στο S3 που ειχα αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα. Οταν εβγαλα την μπαταρια και την ξανα εβαλα μετα απο 30 δευτ ολα λειτουργισαν κανονικα. Γι'αυτο ειπα στην αρχει οτι επειδη εσενα δεν βγαινει η μπαταρια κανε hard reset. Ναι backup οπωσδηποτε.
pavloa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 έκανα hard reset αλλά πάλι το ίδιο κάνει στο wifi ...Δεν συνδέεται σε κανένα δίκτυο...τι μπορεί να φταίει ;;
ziaba Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 περνα αλλη ρομ δοκιμασε και στο service, test mode αν λειτουργει
pavloa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πως περνάω άλλη ρομ και πως δοκιμάσω το test mode
pavloa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μια βοήθεια ρε παιδιά..μου έχει σπάσει τα νεύρα...χθες συνδέθηκα στο δίκτυο ενώς φίλου μου..αλλά μετά απο 10 άνοιξε κλείσε το wifi του κινητού..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα