Προς το περιεχόμενο

Godaddy hosting/Sigma web domain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα θέμα που μου έχει κάψει τον εγκέφαλο και θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που έχει γνώση επί του θέματος

Λοιπόν

Αγόρασα ενα domain name στο sigmaweb.gr

Αυτο το domain θελω να το συνδεσω στο godaddy hosting που εχω και από ότι είδα στο godaddy γίνεται μεσω dns manager/ offsite επιλογη

Συνδέω το domain ως offsite. Αντιγραφω τους servers όπως έλεγαν τα βήματα στο domain name στο sigmaweb.

Έχουνε περάσει 3 μερες και δεν έχει γίνει τίποτα. Όταν έβαλα το domain στο "Addon domains" για να το χρησημοποιήσω μου εβγαλε στον dns manager τα παρακατω, δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικό.

00d483c.png

Δημοσ.

Στο sigmaweb πρέπει να βάλεις namservers του πάμε μπαμπά.

τους εχω βάλει εδω και 3 μέρες αλλα δεν βλέπω αποτελέσματα.

όταν έκανα καταχωρηση offsite μου εβγαλε 2 σερβερς γιανα βαλω ως nameservers...όταν έβαλα μετά το domain ως addon domain για να εγκαταστήσω το wordpress μου εβγαλε στο dns manager το ίδιο ντομαιν αλλα σε παρενθεση δίπλα γραφει hosted [όπως φαίνετε στην φωτό] το οποίο ως servers έχει τους ιδιους με το offsite με την διαφορα ότι μπροστά έχει ενα "n"..δηλαδη nms01 αντι για ms01..παίζει κανέναν ρόλο; 

στο σίγμα γουεμπ εβαλα τους σερβερς του "off-site" όπως έλεγαν οι οδηγίες και όχι του hosted που εμφανηστηκε μετα

Δημοσ.

Την βρήκα την λύση

Οι οδηγοί του γκοντανυ και η επιλογη "offsite" είναι worthless piece of shit που λεμε στο αμερικα...

Τα έσβησα όλα και απλά έβαλα Addon domain προσθηκη το ντομαιν μου και αντιγραφη τους σερβερς και δουλευει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...