Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανονικά γίνονται οι ssd format δεν έχουν διαφορά απο τους αλλου δίσκους τους μηχανικούς εκτος της διαφορετικής τεχνολογίας , τώτα για backup γνώμη μου ειναι κανε οτι θέλεις backup με το χέρι τα πράγματα σου σε αλλο δίσκο και μην χρησιμοποιείς προγράμματα.

Το magician δεν ειμαι σίγουρος οτι εχει επιλογή για backup πρέπει ομως να το βάλεις σου δείχνει πληροφορίες για τον δίσκο και εχει και αλλες λειτουργίες

Δημοσ.

Παιδιά αυτές τις μέρες θα πάρω και εγώ αυτόν τον δίσκο. Ήθελα να ρωτήσω αν τον πάρω από εξωτερικό (Amazon π.χ) η εγγύηση που έχει θα ισχύει κανονικά εδώ; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γνωριζω οτι σε θεματα εγγυησεων με Amazon αν τυχει κατι το στελνεις σε αυτους και υπαρχει και σχετικη ενημερωση για το τι παιζει με τα μεταφορικα. Τωρα αν ρωτας αν ισχυει εν μερη οτι βλεπουμε και στα κινητα με τα διαφορα σκρουτζομαγαζα,ισως να ισχυει στην συγκεκριμενη περιπτωση μιας και εχουμε Samsung Hellas. Βεβαια περιμενε καμια πιο σιγουρη γνωμη γιατι και εγω γιαυτο το λογο αποφευγω απο εξωτερικο συναλλαγες(και πριν capital εννοω)παρολο που το Amazon απο εγγυηση ειναι καλυτερο απο ολα τα Ελληνικα μαγαζια αν τα βαλεις μαζι.

Δημοσ.

Γνωριζω οτι σε θεματα εγγυησεων με Amazon αν τυχει κατι το στελνεις σε αυτους και υπαρχει και σχετικη ενημερωση για το τι παιζει με τα μεταφορικα. Τωρα αν ρωτας αν ισχυει εν μερη οτι βλεπουμε και στα κινητα με τα διαφορα σκρουτζομαγαζα,ισως να ισχυει στην συγκεκριμενη περιπτωση μιας και εχουμε Samsung Hellas. Βεβαια περιμενε καμια πιο σιγουρη γνωμη γιατι και εγω γιαυτο το λογο αποφευγω απο εξωτερικο συναλλαγες(και πριν capital εννοω)παρολο που το Amazon απο εγγυηση ειναι καλυτερο απο ολα τα Ελληνικα μαγαζια αν τα βαλεις μαζι.

Κατάλαβα. Από Ελλάδα θέλω να το πάρω απλά κατά καιρούς βγάζει κάτι ωραίες προσφορές το Amazon στους δίσκους για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, οπότε θέλω να είμαι ενήμερος για να μην χάσω την προσφορά. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...