Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είμαι χωρίς Facebook εδω και 3 μήνες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσό καλύτερη ειναι η καθημερινότητα μου! Τέρμα τα τσεκιν και τα ποσταρισματα! Σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο, ένας ρουφιάνος ειναι το φασεμπουκ και τίποτα παραπάνω.

Συγχαρητήρια φίλε μου που απεξαρτήθηκες. Έκανες ένα πολύ μεγάλο βήμα. Σε περιμένουμε στην πανελλήνια μάζωξη ελλήνων απεξαρτημένων του Facebook στις 30 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στην πλατεία συντάγματος.

• Like 6
Δημοσ.

Και τι σας πειράζει; Αφού θα είναι εμπειρία υψηλής ποιότητας.

m.facebook απο πάντα και είμαι χαρά. Εξάλλου ειναι αντιπαραγωγικό να σκάνε notifications για κάθε βλακεία κάθε λίγο

• Like 3
Δημοσ.

@jek20 Εγώ είχα βάλει την σπασμένη version του greenify με το xposed framework που ζήταγε για να την επιλογή "Keep notifications" και όλα δούλευαν ρολόι σε viber, whatsapp, messenger. Το συνιστώ, αλλά απαιτεί root..

Μια απ τα ίδια και εδώ 

Δημοσ.

Γι'αυτούς που δεν τους αρέσουν τα notifications κλπ...

Είναι δύσκολο να έχεις τις εφαμοργές στο κινητό κι απλά να έχεις απανεργοποιήσει τα notifications? Ή να έχεις facebook και να μην κάνεις check in? Να έχεις έλεγχο στα tags? Δηλαδή, θέλετε το 'πακέτο' ολόκληρο ή ττπ? Ρει... Έλεος ρει... :P

Τώρα αν βάλουν διαφημίσεις, βλέπουμε... Γενικά πάντως υπάρχει και η λύση της 'ορθολογικής' χρήσης του facebook... Γαμώ? :)

• Like 2
Δημοσ.

Δουλεύω μήνες τώρα το telegram. Είναι σαν το whatsapp αλλά έχει απίστευτα meme μέσα κ είναι πανάλαφρο σε οποιαδήποτε συσκευή

Δημοσ.

Το καλό με εμάς που έχουμε Windows Phone είναι ότι για να δούμε το update με τις διαφημίσεις θα περάσουν χρόνια (όπως και για τις υπόλοιπες λειτουργίες) xP 

• Like 3
Δημοσ.

Δουλεύω μήνες τώρα το telegram. Είναι σαν το whatsapp αλλά έχει απίστευτα meme μέσα κ είναι πανάλαφρο σε οποιαδήποτε συσκευή

Οσο καλο και να ειναι το προγραμμα αν δεν εχει κοσμο αστα... Ακομα και στο whatsapp δεν υπαρχει πολυ κοσμος στην Ελλαδα, ολοι εχουν FB, ενα 20-30% αυτων θα εχουν και viber και πολυ λιγοι εχουν και whatsapp.

Notification για το fb να ξερετε εχουν και οι καινουργιες εκδοσεις opera! Κουφο μεν, καλο δε, το χρησιμοποιουσα για λιγο καιρο μεχρι που μου εσπασε τα νευρα και το εβγαλα :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Facebook πάντα με τον browser σε μια καρτέλα και όλα καλά. Μας έπρηζε να βάλουμε το messenger σχεδόν απαιτητικά και ιδού ο λόγος...Σχεδόν 2 χρόνια είμαι έτσι και είμαι ok.

Δημοσ.

Το καλό με εμάς που έχουμε Windows Phone είναι ότι για να δούμε το update με τις διαφημίσεις θα περάσουν χρόνια (όπως και για τις υπόλοιπες λειτουργίες) xP 

αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...