Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με πηγές, το Facebook σχεδιάζει να ενσωματώσει διαφημίσεις στην εφαρμογή του Messenger μέσα στους επόμενους μήνες. Για την ακρίβεια, το TechCrunch υποστηρίζει ότι το Facebook έχει μοιράσει ένα έγγραφο σε επιχειρήσεις, με το οποίο τους πληροφορεί ότι, από το δεύτερο τρίμηνο του έτους, θα μπορούν να στέλνουν άμεσα μηνύματα σε πελάτες.

Σύμφωνα με την πηγή όμως, οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν μήνυμα μόνο σε πελάτες που έχουν ήδη ξεκινήσει μια συνομιλία με τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Η κίνηση αυτή έρχεται σε συμφωνία με την επιθυμία του Facebook να κάνει το Messenger τον βασικό τρόπο επικοινωνίας ανάμεσα σε πελάτες και επιχειρήσεις, παραδείγματος χάρη για αγορά προϊόντων ή παροχή υποστήριξης πελατών.

Το Facebook δεν πραγματοποίησε κάποιο σχόλιο σχετικά με το θέμα, δήλωσε όμως στο TechCrunch ότι βασικός στόχος του με το Messenger είναι να παρέχει μια εμπειρία υψηλής ποιότητας για τα 800 εκατομμύρια χρηστών που διαθέτει παγκοσμίως. Για τον λόγο αυτό, θα φροντίσει να μην λαμβάνουν οι χρήστες οποιουδήποτε είδους ανεπιθύμητα μηνύματα.

Επιπλέον, το Facebook θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαθέτουν ένα σύντομο URL, το οποίο θα κλικάρει ο πελάτης και θα ξεκινάει αμέσως συνομιλία με την επιχείρηση.

Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρη η μορφή που θα έχουν οι διαφημίσεις στο Messenger. Το TechCrunch υποθέτει ότι οι επιχειρήσεις θα αξιοποιήσουν τις διαφημίσεις για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να παρουσιάσουν νέα προϊόντα και να έρθουν σε επαφή με πελάτες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά ενός προϊόντος, αλλά δεν την πραγματοποίησαν τελικά.

Το Facebook αναμένεται να αναφερθεί αναλυτικά στις διαφημίσεις του Messenger στο F8 developer conference τον Απρίλιο.

Link.png Site: TheVerge

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η εφαρμογή σε Note 3 πετάει πάντως με εξαιρετικής ποιότητας κλήσεις ομιλίας και videoκλήσεις. Παίζει να είμαι από τους λίγους που είναι ευχαριστημένοι αν κρίνω απ'όσα διαβάζω στο διαδίκτυο. Το αν μου αφήνει λίγα mb ελεύθερα ή περισσότερα στη ram μου είναι παντελώς αδιάφορο από την στιγμή που δεν επηρεάζει την ταχύτητα της συσκευής. Δεν μου παρουσιάζει ούτε κολλήματα και οι φούσκες είναι πρακτικότατες.

Όσοι έχουν αδύναμες συσκευές το καταλαβαίνω αλλά όταν διαβάζω ανθρώπους με δυνατές συσκευές να έχουν θέμα...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει πιο γελοιο λογο για την εμφανιση διαφημησεων! Ας που τουλαχιστον για να πρσπαθησουμε να τον εχουμε δωρεαν για παντα!!

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ απλα μπαινουμε στον browser μας γραφουμε m.facebook.com βλεπουμε και γραφουμε μηνυματα κανονικοτατα και αμα θελουμε φωνητικη κληση Viber.

Γιατι να βαζουμε ντε και καλα messenger ή εφαρμογη facebook απο την στιγμη που μπορουμε να τα κανουμε με απλο τροπο ??

Ασε που το messenger κολλαει ωρες ωρες ή αργει υπερβολικα να στειλει μηνυμα καποιες φορες.

Δημοσ.

Είμαι χωρίς Facebook εδω και 3 μήνες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσό καλύτερη ειναι η καθημερινότητα μου! Τέρμα τα τσεκιν και τα ποσταρισματα! Σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο, ένας ρουφιάνος ειναι το φασεμπουκ και τίποτα παραπάνω.

• Like 16
Δημοσ.

Πολυ απλα μπαινουμε στον browser μας γραφουμε m.facebook.com βλεπουμε και γραφουμε μηνυματα κανονικοτατα και αμα θελουμε φωνητικη κληση Viber.

Γιατι να βαζουμε ντε και καλα messenger ή εφαρμογη facebook απο την στιγμη που μπορουμε να τα κανουμε με απλο τροπο ??

Ασε που το messenger κολλαει ωρες ωρες ή αργει υπερβολικα να στειλει μηνυμα καποιες φορες.

Και πως θα σου σκανε ειδοποιήσεις ότι κάποιος σου έστειλε στο φβ, χωρίς τον messenger;

Είμαι χωρίς Facebook εδω και 3 μήνες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσό καλύτερη ειναι η καθημερινότητα μου! Τέρμα τα τσεκιν και τα ποσταρισματα! Σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο, ένας ρουφιάνος ειναι το φασεμπουκ και τίποτα παραπάνω.

Ms-Dos

Και αγιος ο Θεος

:P

• Like 2
Δημοσ.

Και πως θα σου σκανε ειδοποιήσεις ότι κάποιος σου έστειλε στο φβ, χωρίς τον messenger;

Oταν ανοιγεις με m.facebook.com στον browser το βλεπεις κανονικα πανω στα εικονιδια ,,εχει κανονικα τα εικονιδια αιτημα φιλιας,μηνυματα και ειδοποιησεις.

Δημοσ.

Η εφαρμογή σε Note 3 πετάει πάντως με εξαιρετικής ποιότητας κλήσεις ομιλίας και videoκλήσεις. Παίζει να είμαι από τους λίγους που είναι ευχαριστημένοι αν κρίνω απ'όσα διαβάζω στο διαδίκτυο. Το αν μου αφήνει λίγα mb ελεύθερα ή περισσότερα στη ram μου είναι παντελώς αδιάφορο από την στιγμή που δεν επηρεάζει την ταχύτητα της συσκευής. Δεν μου παρουσιάζει ούτε κολλήματα και οι φούσκες είναι πρακτικότατες.

Όσοι έχουν αδύναμες συσκευές το καταλαβαίνω αλλά όταν διαβάζω ανθρώπους με δυνατές συσκευές να έχουν θέμα...

Εγώ δεν έχω εγώ με galaxy s2 και cm 13. Απορώ ώρες ώρες. 

Δημοσ.

Ειναι απλο εχει αποδειχθει οτι απασχολει γυρω στο 20%  του τηλεφωνου... Αν δεν εχετε αλλα προγραμματα να τρεχουν παραλληλα ή 2-3 GB ραμ δεν θα υπαρχει προβλημα, αλλα στα περισσοτερα κινητα υπαρχουν  προγραμματα οπως το viber, ενα καλο gps κτλ...

Εμενα στο προηγουμενο κινητο μου (1GB ram) σερνοταν με το που το εβγαλα αναστηθηκε!! Στο νεο δεν το εχω εβαλα καν, οποτε θελω μπαινω απο οπερα και εχω βρει την ησυχεια μου!

• Like 1
Δημοσ.

@jek20 Εγώ είχα βάλει την σπασμένη version του greenify με το xposed framework που ζήταγε για να την επιλογή "Keep notifications" και όλα δούλευαν ρολόι σε viber, whatsapp, messenger. Το συνιστώ, αλλά απαιτεί root..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...