nomikosas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας, εχω ενα laptop Fujitsu siemens amilo pi 2550 και οταν η καρτα γραφικων ζοριστεί, για παραδειγμα οταν δω καποιο video παρουσιάζει γραμμες η οθονη που αυξάνονται ολο και πιο πολυ μεχρι η οθονη να χασει εντελως την εικονα της. Τον κλεινω , μετα τον ανοιγω , ολα καλα μεχρι να ξαναδω παλι καποιο video... Το ερωτημα μου ειναι το εξης, θελω να αλλαξω καρτα γραφικων... που μπορω να βρω μια καρτα γραφικων ωστε να την τοποθετησω μονος? Πρεπει να ειναι ιδια ακριβως με αυτη που εχει τωρα το λαπτοπ μου ή μπορω να βρω και καποια αλλη? Ποια καρτα γραφικων μου προτείνεται να βαλω ,καποια οικονομικη ισως και μεταχειρισμενη? Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Λογικά αυτο που περιγράφεις οφείλεται σε υπερθέρμανση οποτε καλο θα ηταν αρχικά να ανοίξεις το laptop να το καθαρίσεις απο σκόνες κτλπ και να βάλεις και καινούργιες πάστες / pads γιατι μπορεί να φτιάξεις. Συνήθως δεν αλλάζουν οι κάρτες γραφικών ειναι κολλημένες στην μητρική αν και δεν ξέρω για το συγκεκριμένο , να ξέρεις ομως οτι ακομα και αν την αλλάξεις και αλλάζει μπορεί να μην κάτσει σωστά στην μητρική μπορεί να θέλει αλλο bios και χίλια 2 γενικά δεν ειναι κατι απλό
coolerman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 η συγκεκριμένη σειρά pi 2530/2550 κλπ,έχουν αφαιρούμενες κάρτες..αλλά είναι πανάκριβες(για τα χρόνια του)οπότε δεν αξίζει κατά την γνώμη μου,ΑΝ θέλεις να το επισκεύασεις,κοίτα σε αγγελίες στο φόρουμ.
nomikosas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Λογικά αυτο που περιγράφεις οφείλεται σε υπερθέρμανση οποτε καλο θα ηταν αρχικά να ανοίξεις το laptop να το καθαρίσεις απο σκόνες κτλπ και να βάλεις και καινούργιες πάστες / pads γιατι μπορεί να φτιάξεις. Συνήθως δεν αλλάζουν οι κάρτες γραφικών ειναι κολλημένες στην μητρική αν και δεν ξέρω για το συγκεκριμένο , να ξέρεις ομως οτι ακομα και αν την αλλάξεις και αλλάζει μπορεί να μην κάτσει σωστά στην μητρική μπορεί να θέλει αλλο bios και χίλια 2 γενικά δεν ειναι κατι απλό Nαι στο δικο μου επειδη ειναι παλιο λαπτοπ την εχει ξεχωριστα απο το motherboard. To καθαρισα απο σκονες αλλα παλι τιποτα, παστα νεα δεν εβαλα , ποια ειναι καλη κατα την γνωμη σου ωστε να αγορασω και να βαλω? http://www.ebay.com/itm/Fujitsu-Amilo-Pi2550-Sin-pantalla-solo-salida-VGA-W7-1GB-RAM-250-GB-HDD-/191809442680?hash=item2ca8bbd378:g:po4AAOSwDNdVhDuB http://www.ebay.com/itm/VGA-Grafikkarte-fur-Fujitsu-Siemens-Amilo-Pi2540-Pi-2540-/311540874654?hash=item4889487d9e:g:sksAAOxyMxpRp5Qo Αλλα μαλλον δεν αξιζει να ασχοληθεις Μαλλον το πρωτο απο ισπανια που δίνει ολο το λαπτοπ ειναι πιο συμφέρουσα κινηση ε? Γιατι λες οτι δεν αξιζει να ασχοληθω? για νεο λαπτοπ πρεπει να δωσω 400-500 ευρω. η συγκεκριμένη σειρά pi 2530/2550 κλπ,έχουν αφαιρούμενες κάρτες..αλλά είναι πανάκριβες(για τα χρόνια του)οπότε δεν αξίζει κατά την γνώμη μου,ΑΝ θέλεις να το επισκεύασεις,κοίτα σε αγγελίες στο φόρουμ. Στις αγγελιες για να βρω καρτα γραφικων? ειναι σπανιες αυτες ..μονο σε κανα ebay λογικα αν βρω αλλα και παλι εκει δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ερθει προβληματικη καρτα.....
coolerman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Στις αγγελιες για να βρω καρτα γραφικων? ειναι σπανιες αυτες ..μονο σε κανα ebay λογικα αν βρω αλλα και παλι εκει δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ερθει προβληματικη καρτα..... αν ψάξεις καλά σε αγγελίες στο φόρουμ,υπάρχουν..απλά θέλουν προσοχή σε τι κατάσταση βρίσκονται κλπ,υπάρχει και άλλη "οδός" reballing στην δικιά σου κάρτα.
nomikosas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 αν ψάξεις καλά σε αγγελίες στο φόρουμ,υπάρχουν..απλά θέλουν προσοχή σε τι κατάσταση βρίσκονται κλπ,υπάρχει και άλλη "οδός" reballing στην δικιά σου κάρτα. Γνωριζεις καποιον που να κανει καλο reballing θεσσαλονικη
coolerman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Γνωριζεις καποιον που να κανει καλο reballing θεσσαλονικη θεσσαλονίκη υπάρχουν αρκετά καταστήματα,κάνε μια ερώτηση εδώ εδώ 1
nomikosas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 θεσσαλονίκη υπάρχουν αρκετά καταστήματα,κάνε μια ερώτηση εδώ εδώ Ναι ηθελα ετσι καποιο δοκιμασμενο, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα