stefanos_th Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ανοιγω αυτο το thread για να δειχνουμε την android home screen μας. Ειναι ενα thread που δεν πρεπει να λειπει απο το insomnia. Να σημειωσω οτι πρεπει να βαζετε μια περιγραφη κατω απο την εικονα, για να αποφευγουμε ανακυκλωμενες ερωτησεις [ πχ τι ειναι αυτο, τι κανει, που το βρηκες κτλ ] παραδειγμα: 1) συσκευη 2) android version / custom rom 3) wallpaper link 4) widgets που χρεισιμοποιησατε 5) οτιδηποτε αλλο νομιζετε οτι θα σας ρωτησουν Για να παρουμε screenshot παταμε 1)Power Button + Volume Down [android 4 και μετα νομιζω...] 2)Power Button + Home Button [samsung] 3)βρειτε κανενα app υπαρχουν πολλα 4)για αλλους δουλευει το Volume Up + Volume Down, για αλλους υπαρχει screencapture button onscreen status bar, στο CyanogenMod παταω Power Button και υπαρχει στο μενου κτλ κτλ και κανω το πρωτο post 1) one plus one 64gb 2) CyanogenMod 12.1.1 3) δεν το βρισκω τωρα 4) 3d digital weather clock widget 5) αυτο που βλεπετε πανω πανω και γραφει 42 ειναι η θερμοκρασια επεξεργαστη και λεγετε CPU Temp [απο το play store] 6) Τα κιτρινα γραμματα αμεσως απο κατω ειναι ελευθερη Ram, χρηση cpu k ταχυτητα cpu Και λεγετε Resource Monitor Mini [ επισης απο το play store] Ευελπιστω να γινει sticky.... Dεν ξερω αν ειμαι στο σωστο sub-forum....
Sarandis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 1) G3 32gb 2) Bliss 6 3) Wallpaper 4) Δεν έχω widgets 5) Nova launcher 6) Dark material theme
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) 1) Galaxy s2 2) AICP rom Cyanogen 13 6.0.1 και το κινητό μου είναι πιο stable από ποτέ 3) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blissroms.moelle.ddoverhauled&hl=el εδώ είναι το theme που κάνει και για cm 12.1 επίσης και είναι FREE ! 4) Aura zooper λέγεται το app που έχει διάφορα clock και άλλα. 5) Atom launcher αλλά αλλάζω που και που με nova κλπ. 6) Aura icons https://play.google.com/store/apps/details?id=njad.aura.iconpack (απ τον θείο) Τέλος πάντων το έχω όπως να ναι Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2016 από UsualSuspect__
Swimmer21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Galaxy S3 (i9300) CM 11 SnapshotAndroid 4.4.4Nova Launcher (Πάντα και παντού) CandyCons Icon Pack Dashclock Widget (Πάντα)Greenify (Πάντα) Wallpaper http://imgur.com/IsOPUPO 1
mp44christos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 1) moto x 2013 2) 5.1 με xposed 3) quartee.com 4) Battery+ , Weather Timeline, Dashclock Widget, Sleep as an Android, Shazam, Greenify 5) Nova Launcher, Muzei, Askarp Icon Pack
stefanos_th Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 1) one plus on3 64 2) CyanogenMod 12.1.1 3) no wall 4) Analogue Clock widget + Gauge Battery Widget
Grim Ripper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 1. Nexus 4 2. Chroma 6.0.1 3. Wallpaper 4. Τα υπόλοιπα είναι απείραχτα, μόνο το ρολόι άλλαξα από τις ρυθμίσεις της custom rom.
MechaCorn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ καλή ιδέα αυτό το thread! Ορίστε και το δικό μου: 1. Cubot x9 (Black 16gb, 2gb ram, mt6532 octa-core 1.6ghz) 2. Android 4.4.4 (Υπάρχουν ελάχιστες custom roms για το κινητό όπου όλες είναι προβληματικές) 3. "Εκοψα" ένα μέρος από ένα pc master race wallpaper 4. Nova launcher 8 bit theme pack (θα το αλλαξω γιατί το βαρεθηκα) 5. Το 37°C είναι η θερμοκρασια του cpu (CPU temp λεγεται το app) Έχετε κανένα theme pack να προτείνεται για nova launcher; (Κάτι μινιμαλιστικό και προ πάντως τζαμπα ) ***Ξέρει κανείς γιατί εμφανίζεται "stretched" η εικόνα; Μου γινεται με ό,τι ανεβαζω στο insomnia.
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 LG G4, Nexus project. Nova Launcher Prime. Urmun icon pack Τα εικονίδια στο 120%. Έτσι φέρνει πιο πολύ σε google now launcher, και γενικά μου φαίνεται πιο όμορφο. Το widget είναι του weather timeline, το οποίο με έχει βολέψει. Κάνοντας swipe στο τηλέφωνο, ανοίγουν τα μηνύματα. Στο spotify, το shuttle+ που χρησιμοποιώ για music player, στο YouTube οι επαφές, στο chrome το Soundhound. Με swipe up στην homescreen ανοίγει mathlab calculator pro, με swipe down κάμερα, με two finger swipe down ανοίγει BusLines και με two finger swipe up ανοίγει ρυθμίσεις Nova. Το drawer μου είναι αλά marshmallow φάση, με φακέλους για τα πάντα για να μην χάνομαι στα 110+ apps που έχω. 1
Swimmer21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 LG G4, Nexus project. Nova Launcher Prime. Urmun icon pack Τα εικονίδια στο 120%. Έτσι φέρνει πιο πολύ σε google now launcher, και γενικά μου φαίνεται πιο όμορφο. Το widget είναι του weather timeline, το οποίο με έχει βολέψει. Κάνοντας swipe στο τηλέφωνο, ανοίγουν τα μηνύματα. Στο spotify, το shuttle+ που χρησιμοποιώ για music player, στο YouTube οι επαφές, στο chrome το Soundhound. Με swipe up στην homescreen ανοίγει mathlab calculator pro, με swipe down κάμερα, με two finger swipe down ανοίγει BusLines και με two finger swipe up ανοίγει ρυθμίσεις Nova. Το drawer μου είναι αλά marshmallow φάση, με φακέλους για τα πάντα για να μην χάνομαι στα 110+ apps που έχω. Ιδιο γουστο εχουμε.. ωραιο το widget, θα το δοκιμασω! 1
MechaCorn Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 *Update: Εβαλα hola launcher και πήρα materialistik icon pack από τον θείο. Το wallpaper είναι από τα default του hola. Μακράν καλυτερος launcher από τον nova, καμία απολύτως σχέση. Εάν εξαιρέσεις ότι θέλει 5-10 λεπτά για να βγαλεις όλες τις default μαλακιες και bloatware που έχει ειναι πολύ πιο customizable και το free version έχει πολλα περισσότερα από το free του nova. Το nova δεν με άφηνε καν να αλλαξω το μέγεθος των εικονιδίων
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 *Update: Εβαλα hola launcher και πήρα materialistik icon pack από τον θείο. Το wallpaper είναι από τα default του hola. Μακράν καλυτερος launcher από τον nova, καμία απολύτως σχέση. Εάν εξαιρέσεις ότι θέλει 5-10 λεπτά για να βγαλεις όλες τις default μαλακιες και bloatware που έχει ειναι πολύ πιο customizable και το free version έχει πολλα περισσότερα από το free του nova. Το nova δεν με άφηνε καν να αλλαξω το μέγεθος των εικονιδίων Screenshot_2016-02-22-15-55-46.png Ο nova prime απλά δεν έχει αντίπαλο. Ο free κάπου χάνει
MechaCorn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ο nova prime απλά δεν έχει αντίπαλο. Ο free κάπου χάνει έχει αρκετές ελλείψεις για αυτό και εφαγε και uninstall. Με hola έως τώρα είμαι ευχαριστημένος πάντως.
L0k0p0k013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ο nova prime δεν έχει αντίπαλο πραγματικά έχει αρκετά πραγματακια να ρυθμισεις.
stefanos_th Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 one plus one (64) resurection remix [7.1.2]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα