DragonDagger Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τι διαφορές υπάρχουν στα τηλέφωνα με ίδια χαρακτηριστικά σε ram, ανάλυση και χρονισμό στα ίδια MHz εάν στο ένα τηλέφωνο υπάρχει mediatek και στο άλλο snapdragon επεξεργαστής; Είμαι ανάμεσα σε 2 τηλέφωνα με ίδια βασικά χαρακτηριστικά εκτός από επεξεργαστή, 1300mediatek ο ένα και 1200/1300 snapdragon το άλλο...
TheAccountant Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 δεν κάνουμε δουλειά έτσι... πες μας τα τηλέφωνα ποια ειναι.
AlienTechGR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μου θυμίζει ερώτηση του στυλ "AMD διπύρηνος στα 2.2Ghz ή Intel διπύρηνος στα 2.2Ghz?"... Πες μας για ποια μοντέλα κοιτάς,συγκεκριμένα...ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. 1
MechaCorn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μου θυμίζει ερώτηση του στυλ "AMD διπύρηνος στα 2.2Ghz ή Intel διπύρηνος στα 2.2Ghz?"... Πες μας για ποια μοντέλα κοιτάς,συγκεκριμένα...ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Δεν έχεις δει το χειρότερο φαντάζομαι: "Intel ή amd επεξεργαστής; Τι είναι καλύτερο;" 1
DragonDagger Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, έχετε δίκιο ήταν άκυρη σύγκριση. Αναφέρομαι στα LG Magna και LG G4c. Είμαι ανάμεσα σε ένα από αυτά και θέλω να κάνω την παραγγελία τώρα
AlienTechGR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχεις δει το χειρότερο φαντάζομαι: "Intel ή amd επεξεργαστής; Τι είναι καλύτερο;" Τα έχω δει κι αυτά Ναι, έχετε δίκιο ήταν άκυρη σύγκριση. Αναφέρομαι στα LG Magna και LG G4c. Είμαι ανάμεσα σε ένα από αυτά και θέλω να κάνω την παραγγελία τώρα Το LG G4C πάρε,έχει ανώτερο SoC.
Gas74 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μη παρεις κανενα......8αρα μνημη με lollipop......4gb δηλδη ελευθερη μνημη δηλαδη...και μη μου πεις οτι παιρνει καρτα.......
AlienTechGR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μη παρεις κανενα......8αρα μνημη με lollipop......4gb δηλδη ελευθερη μνημη δηλαδη...και μη μου πεις οτι παιρνει καρτα....... Και με ~100 ευρώ τι να πάρει;;Ίδια μνήμη έχουν όλα σε αυτό το price range.
DragonDagger Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μη παρεις κανενα......8αρα μνημη με lollipop......4gb δηλδη ελευθερη μνημη δηλαδη...και μη μου πεις οτι παιρνει καρτα....... Ναι θα το πω, παίρνει κάρτα Και με ~100 ευρώ τι να πάρει;;Ίδια μνήμη έχουν όλα σε αυτό το price range. Συμφωνώ, θέλω μια συσκευή για κάνα viber, skype κάνα youtube κι έτσι... θέλω να πω, σκέφτηκα να πάρω το j5 άλλα και πάλι βολεύομαι με την 1gb ram ( αν και λίγη ). Δεν έχω facebook άρα δεν θα χρησιμοποιώ την εφαρμογή με καπάκι messenger + viber και τέτοια... οπότε μου κάνει. Με βολεύει το notification led και μου άρεσε η συσκευή εξωτερικά, είδα ότι συσκευή υπάρχει σε μπάτζετ 110-150 ευρώ και επέλεξα μία από αυτές τις δύο, άλλωστε δεν έχω απαιτήσεις 110 ευρώ θα δώσω. Το σκέφτομαι για το g4c άλλα έχω δει περισσότερες αναφορές στο lag απ ότι στο magna γι αυτό και είπα να ρωτήσω για τον επεξεργαστή. Θενκς για τις άμεσες απαντήσεις
DragonDagger Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Moto g 3rd ? Ένα από αυτά τα δύο g4c & magna;
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Καλυτερα windows phone σε αυτα τα λεφτα για να μη κολλαει..
DragonDagger Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά αναφέρομαι σε τέρμα συγκεκριμένα πράγματα, σας είπα ένα από τα δύο. Είδα ότι συσκευή και να μου πείτε, και το lumia 640 ήταν μέσα σε αυτά. Τέλος πάντων ευχαριστώ
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ναι θα το πω, παίρνει κάρτα Συμφωνώ, θέλω μια συσκευή για κάνα viber, skype κάνα youtube κι έτσι... θέλω να πω, σκέφτηκα να πάρω το j5 άλλα και πάλι βολεύομαι με την 1gb ram ( αν και λίγη ). Δεν έχω facebook άρα δεν θα χρησιμοποιώ την εφαρμογή με καπάκι messenger + viber και τέτοια... οπότε μου κάνει. Με βολεύει το notification led και μου άρεσε η συσκευή εξωτερικά, είδα ότι συσκευή υπάρχει σε μπάτζετ 110-150 ευρώ και επέλεξα μία από αυτές τις δύο, άλλωστε δεν έχω απαιτήσεις 110 ευρώ θα δώσω. Το σκέφτομαι για το g4c άλλα έχω δει περισσότερες αναφορές στο lag απ ότι στο magna γι αυτό και είπα να ρωτήσω για τον επεξεργαστή. Θενκς για τις άμεσες απαντήσεις Αφου λοιπον σε ενδιαφερει το lag εστω και σε τοσο χαμηλο budget γιαυτο ακριβως και ανεφερα και εγω το Moto G. Να στο θεσω πιο απλα και τα δυο κινητα που αναφερεις στα χρηματα αυτα ειναι πανω κατω τα ιδια και το lag ειναι σχεδον σιγουρο και στα δυο μετα απο καιρο. 1
DragonDagger Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πήρα το g4c σε χρυσό χρώμα Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2016 από DragonDagger
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα