Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημουν ενα χρονο στην forthnet (ηταν νεα συνδεση στο σπιτι που μετακομισα) και κλειδωνα περιπου στα 10-11Mbps με snr 6.Ξαφνικα παραμονη πρωτοχρονιας το ιντερνετ σερνεται, μαλλον καλυτερα δεν φορτωνε τιποτα και αφου περιμενα μια μερα μηπως ηταν κατι προσωρινο, πηρα το τεχνικο τμημα.Απο κει μου κατεβασαν το snr στο 11(ειπαμε να το αφησουμε να δω πως παει) και κλειδωνα στα 5 και κατι Mbps.

Δεν ξαναπηρα να το ανεβασουν αφου σκοπευα να παω cyta,οπως κ εγινε.Πριν τρεις μερες συνδεθηκα στην cyta και τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα λογω snr 8, αλλα ρε παιδια για attenuation 29 δεν ειναι τραγικη πτωση ταχυτητας, ποσο μαλλον οταν πριν δυο μηνες κλειδωνα στα 10;;;;Γινεται να με εβαλαν σε προφιλ 6αρι και να μην το αλλαξε η cyta;

Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 806/5218 kbps

Attainable Rate (Up/Down) 808/6344 kbps

Noise Margin (Up/Down) 7.2/8.2 dB

Line Attenuation (Up/Down) 19.4/29.4 dB

Output Power (Up/Down) 12.5/19.6 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Interleave Depth (Up/Down) 2/32 Interleave Delay (Up/Down) 1.95/7.97 ms

INP (Up/Down) 0.5/1 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/2 Annex Type AnnexA

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.

Καλημέρα 

σύμφωνα με το Attenuation είσαι 2,2 χλμ από το αστικό κέντρο όποτε αν είσαι τόσο καλά είσαι αν είσαι πιο κοντά σου έδωσαν όχι τόσο καλής ποιότητας καλωδιιο

Δημοσ.

Μα το περίεργο είναι ότι 10 μήνες επιανα 10Mbps κ όλα μια χαρα , κ τώρα 5Mbps.πτώση 50%... Να πω ότι μπήκαν κ άλλοι συνδρομητές κ φόρτωσε το κέντρο να είχαν μια μείωση 10 άντε 20% αλλά 50% κάτω με την μια....

Δημοσ.

στη forthnet εχω περίπου παρομοιο πρόβλημα 

Πριν 3 χρονια όταν πρωτοσυνδεθηκα κατεβαζα με 1,3 σε εκεινο το χρονο επεσε στα 1,1 προς το τελος του, κάθε χρονο ομως ολο και χειρότερα. φέτος είμαι πάντα max sta 700-720..

μεχρι που σκευτομαι οτι το κάνουν επίτηδες  για να πάμε σε vdsl 

Δημοσ.

Από forthnet μόλις πηγα σε cyta.

Router δεν μπορώ να αλλάξω αφού είναι voip της cyta.κ όπως ειπα πριν το πρόβλημα ξεκίνησε ενώ ήμουν forthnet με το zte που δίνει κ τώρα στην cyta με το zte 208.δεν μπορεί κ τα δύο να έχουν προβλημα

Δημοσ.

Μετάβαση σε 24 από 6 πάροχος vodafone ίδια γραμμή δεν άλλαξα τίποτα.

Ασφαλώς και είναι μικρή η ταχύτητα σου με τέτοιο line attenuation το δικό μου είναι χειρότερο και κατεβάζω με μέγιστη ταχύτητα 12.4mbps με πολλαπλά downlods από youtube αυτό πριν 2 ώρες.

Το μόνο μια υστέρηση όταν κλικάρω ένα σύνδεσμο σαν να αργεί να πάρει μπρος και αν είμαι σωστός βλέπω το λόγο στα crc errors αν και δεν είναι συγκρίσιμα λόγω διαφορετικού χρόνου του modem στο on.

Θα ρωτήσω και ειδικότερους μέσα στο insomnia να πάρω γνώμη, εγώ νομίζω πρέπει να ζητήσω να μου ανεβάσουν το nr uploading στο 7 και το downloading στο 7.5 για λιγότερα λάθη.

Να επισημάνω ότι έχω και πρόβλημα με τις επαφές της wifi card στο φορητό αυτόν http://www.insomnia.gr/topic/600279-wifi-πρόβλημα-στις-επαφές/ αλλά έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει κάτι η μέγιστη ταχύτητα αυτή που κατεβάζει η σύνδεση μου είναι ίδια και με ethernet σύνδεση.

post-370557-0-30814800-1455991831_thumb.png

post-370557-0-27561500-1455991842_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...