Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση η έκδοση του λειτουργικού.

Αν η google το είχε βάλει στο 4.4.4 τότε και οι επόμενες εκδόσεις θα το είχαν, κάτι που δεν συμβαίνει. Έχω android 6.0.1 (custom rom) στο nexus 4 μου και θα ήθελα πάρα πολύ να έχω βιντοκλήσεις όπως εσείς αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει κάτι.

Video calling: Android does not support native video calling, but some handsets have a customized version of the operating system that supports it, either via the UMTS network (like the Samsung Galaxy S) or over IP. Video calling through Google Talk is available in Android 2.3.4 (Gingerbread) and later. Gingerbread allows Nexus S to place Internet calls with a SIP account. This allows for enhanced VoIP dialing to other SIP accounts and even phone numbers. Skype 2.1 offers video calling in Android 2.3, including front camera support. Users with the Google+ Android app can video chat with other Google+ users through Hangouts.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_features_in_Android

Δημοσ.

Εγω πιστεύω οχι οτι δεν το υποστηρίζει το android άλλα οτι δεν υπάρχει η επιλογή στη εφαρμογή "τηλέφωνο" αν υπήρχε θα εκανε βιντεοκληση, με λιγα λογια ειναι θεμα εφαρμογής, τεσπα λυση μάλλον δεν βλέπω

Δημοσ.

Ψάξε στο google για android native video calling. Το android δεν το έχει από μόνο του λέμε. Ο κάθε κατασκευαστής το βάζει αν θέλει (κώδικας του κατασκευαστή, closed source οπότε δεν μπορούμε να το δούμε για να το "αντιγράψουμε"), οι περισσότεροι δεν το βάζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...