NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εχει ένα φίλος ενα Sony T3 και στο μενού των επαφών δεν υπάρχει η επιλογή της βιντεοκλησης. η σύνδεση είναι cosmote και εχει android 4.4.4, η σύνδεση ειναι 4G έχετε κάποια άποψη?
kataramenos32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Βιντεοκληση υπαρχει μονο στα σαμμυ απο οσο ξερω
Grim Ripper Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο η samsung έχει βιντεοκλήση μέσω του λεγόμενου 3g (όχι data/internet 3g). Μου την δίνει λίγο αυτό βέβαια. Ούτε τα wp, ούτε το iOS το έχουν.
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον , δεν εχει να κανει με τον παροχο , ουτε με την συνδεση. Απλα θα πατησει το εικονιδιο της επαφης και θα του ανοιξει το μενου με τα τηλεφωνα της επαφης. Αν πατησει απευθειας πανω στο τηλεφωνο κανει απλη κληση. Αν δει διπλα ομως εχει το εικονιδιο της βιντεοκλησης ή του μηνυματος.... Βιντεοκληση υπαρχει μονο στα σαμμυ απο οσο ξερω Το τελικιασες καταραμενε....
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγω εχω ενα thl5000 και εχει, δηλαδή τι φταιει το τηλέφωνο ή το λογισμικό, μπορώ να προσθέσω κάποιο συμπληρωματικό πρόγραμμα μόνο για βιντεοκλησεις? Λοιπον , δεν εχει να κανει με τον παροχο , ουτε με την συνδεση. Απλα θα πατησει το εικονιδιο της επαφης και θα του ανοιξει το μενου με τα τηλεφωνα της επαφης. Αν πατησει απευθειας πανω στο τηλεφωνο κανει απλη κληση. Αν δει διπλα ομως εχει το εικονιδιο της βιντεοκλησης ή του μηνυματος....Το τελικιασες καταραμενε.... Νομίζω δεν εχει, αλλα θα το δω αυριο γιατί τωρα δεν εχω το τηλέφωνο εδω, θα επικοινωνήσω μαζι του και τα λέμε
Grim Ripper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο μέσω internet θα μπορείς. (skype, hangouts, viber, etc) Δεν έχω βρει εφαρμογή που να μπορεί να κάνει μέσω 3g δικτύου και δεν μπορούμε έτσι απλά να το "τραβήξουμε" από τα samsung καθώς χρειάζεται και το framework της samsung. Δεν υπάρχει και στο κώδικα του android. :/ Αυτός είναι ο λόγος που εάν βάλεις custom rom σε samsung χάνεις αυτή την δυνατότητα για βιντεοκλήσεις. Ήταν δημοφιλές σε Ευρώπη/Ασία αλλά στην Αμερική όχι, οπότε φαίνεται να μην το έχουν βάλει στο κώδικα κάθε λειτουργικού. (Android, Windows Phone, iOS)
kataramenos32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον , δεν εχει να κανει με τον παροχο , ουτε με την συνδεση. Απλα θα πατησει το εικονιδιο της επαφης και θα του ανοιξει το μενου με τα τηλεφωνα της επαφης. Αν πατησει απευθειας πανω στο τηλεφωνο κανει απλη κληση. Αν δει διπλα ομως εχει το εικονιδιο της βιντεοκλησης ή του μηνυματος.... Το τελικιασες καταραμενε.... Γιατι ρε φιλε?Βιντεο κληση μεσω δικτυου δεδομενων δεν υπαρχει απο οσο ξερω σε αλλες συσκευες 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θέλω ουτε skype, ουτε κάποιο άλλο δικτυακό πρόγραμμα, ουτε εχω samsung, τι κόλλημα ειναι αυτο με τα samsung, για το sony ρωτάω Μόνο μέσω internet θα μπορείς. (skype, hangouts, viber, etc) Δεν έχω βρει εφαρμογή που να μπορεί να κάνει μέσω 3g δικτύου και δεν μπορούμε έτσι απλά να το "τραβήξουμε" από τα samsung καθώς χρειάζεται και το framework της samsung. Δεν υπάρχει και στο κώδικα του android. :/ Αυτός είναι ο λόγος που εάν βάλεις custom rom σε samsung χάνεις αυτή την δυνατότητα για βιντεοκλήσεις. Ήταν δημοφιλές σε Ευρώπη/Ασία αλλά στην Αμερική όχι, οπότε φαίνεται να μην το έχουν βάλει στο κώδικα κάθε λειτουργικού. (Android, Windows Phone, iOS)
Grim Ripper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό λέμε, δεν γίνεται σε καμία συσκευή πέρα από τα samsung. Θες την κλασσική βιντεοκλήση όπου καταναλώνει τα λεπτά ομιλίας (αν υπάρχουν) και όχι δεδομένα/internet, αυτό το έχουν πλέον μόνο τα samsung. Δεν είμαι fan των samsung προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ένα lg nexus 4 έχω και αν μπορούσα θα έβαζα βιντεοκλήση.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εγω εχω ενα thl5000 και εχει, δηλαδή τι φταιει το τηλέφωνο ή το λογισμικό, μπορώ να προσθέσω κάποιο συμπληρωματικό πρόγραμμα μόνο για βιντεοκλησεις? Νομίζω δεν εχει, αλλα θα το δω αυριο γιατί τωρα δεν εχω το τηλέφωνο εδω, θα επικοινωνήσω μαζι του και τα λέμε Αυτό λέμε, δεν γίνεται σε καμία συσκευή πέρα από τα samsung. Θες την κλασσική βιντεοκλήση όπου καταναλώνει τα λεπτά ομιλίας (αν υπάρχουν) και όχι δεδομένα/internet, αυτό το έχουν πλέον μόνο τα samsung. Δεν είμαι fan των samsung προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ένα lg nexus 4 έχω και αν μπορούσα θα έβαζα βιντεοκλήση.
Grim Ripper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Τότε το έχει βάλει η εταιρία και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έχω ψάξει αρκετά να βρω εφαρμογή που να προσθέτει αυτή την δυνατότητα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Native video call λέγεται η συγκεκριμένη δυνατότητα/βιντεοκλήση οπότε αν θες ψάξε στο google.
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι ρε φιλε?Βιντεο κληση μεσω δικτυου δεδομενων δεν υπαρχει απο οσο ξερω σε αλλες συσκευες Θα διαφωνησω.... Ενα παλιο-elephone εχω ,και εχει βιντεοκληση.... Αν ακομα δεν πιστευεις, μπορω να ανεβασω screenshot... Ισως βεβαια να εχει σχεση νε το σχεδον pure android που τρεχει..
Grim Ripper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Θα διαφωνησω.... Ενα παλιο-elephone εχω ,και εχει βιντεοκληση.... Αν ακομα δεν πιστευεις, μπορω να ανεβασω screenshot... Ισως βεβαια να εχει σχεση νε το σχεδον pure android που τρεχει.. Θα πω πως η λέξη κλειδί είναι το "παλιό". Δυστυχώς σήμερα δεν το βάζουν στα κινητά και δεν έχει σχέση με το pure android καθώς δεν βρίσκεται στο κώδικα του android. Αν υπήρχε τότε όλα/σχεδόν όλα τα κινητά θα το είχαν.
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Θα πω πως η λέξη κλειδί είναι το "παλιό". Δυστυχώς σήμερα δεν το βάζουν στα κινητά και δεν έχει σχέση με το pure android καθώς δεν βρίσκεται στο κώδικα του android. Αν υπήρχε τότε όλα/σχεδόν όλα τα κινητά θα το είχαν. Ισως και ετσι, αλλα θα σου δωσω τροφη για σκεψη.... Τρεχω ανδροιδ 4.4.4 ενω ο t.s γραφει πως το επιμαχο κινητο του φιλου του τρεχει σε 4.4.2
Grim Ripper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Και το κινητό του πατέρα μου (galaxy s2) τρέχει 4.2 Απλά το βάζει ο κάθε κατασκευαστής. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα