micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τι να προσπαθήσει; Να γράψει σενάριο για ταινία φαντασίας;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τι να προσπαθήσει; Να γράψει σενάριο για ταινία φαντασίας; Υπαρχει τροπος αγαπητε.. το οτι οι γνωσεις μας δεν φτανουν μεχρι εκει, ειναι αλλο θεμα. Αλλα μην σνομπαρουμε κατι χωρις καν να το εχουμε δοκιμασει.
_chris_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 φίλε μας δουλεύεις? και μας λες οτι το θες για προσωπική χρήση και όχι για χακαρίσματα. κι εγώ θέλω ένα χασισόδεντρο αλλά το θέλω για διακοσμητικό. σας έπεισα? περιμένεις κάποιος να στο φτιάξει δηλαδή; ξέχασε το.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 φίλε μας δουλεύεις? και μας λες οτι το θες για προσωπική χρήση και όχι για χακαρίσματα. κι εγώ θέλω ένα χασισόδεντρο αλλά το θέλω για διακοσμητικό. σας έπεισα? περιμένεις κάποιος να στο φτιάξει δηλαδή; ξέχασε το. Πιστεψε με αν το ηθελα για hack δεν ειμαι τοσο βλακας οσο πιστευεις για να το ρωτησω ετσι δημοσια. Δεν ειμαι καινουριος στο αντικειμενο και σιγουρα γνωριζω πολυ καλα καποια πραγματα που εσυ δεν γνωριζεις. Εαν δεν γουσταρεις να βοηθησεις , τοτε απλα μην απαντας και φυγε απο το Thread , με το να προκαλεις εκνευρισμο και να μην προσφερεις τιποτα σιγουρα δεν βοηθαει ουτε εμενα ουτε εσενα.
_chris_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 επειδή δε πρόκειται να πάρεις απάντηση από κανέναν και μάλλον θα εκνευριστείς κι άλλο θα σου πω τι θα κάνεις. μια πρόταση βασικά θα κάνω κι αν θες ακολουθείς αφού λοιπόν είσαι καλός στο αντικείμενο και ξέρεις πράγματα που δε γνωρίζω (μ ήξερες κι από χθες προφανώς).. αν και μ αυτά που γράφεις για autorun...... τρία πουλάκια κάθονταν, όπως σου εξήγησαν και οι άλλοι ξεκίνα με μια scripting language . έχει και έτοιμες συναρτήσεις να πάρεις κατευθείαν την IP που θέλεις, ψάχνοντας θα βρεις και συνάρτηση να σου στέλνει κάποιο αρχείο που θέλεις στο Mail σου ή να το ανεβάσεις σε ftp. η αλήθεια είναι ότι θα έχεις πρόβλημα με το firewall όπως ειπώθηκε. το περίεργο ήταν ενώ σε ftp δε μπορούσα να το ανεβάσω λόγω firewall, όταν δοκίμασα να το στείλω σε mail τα κατάφερα. όπως κατάλαβες το έχω δοκιμάσει. ψάχνοντας λίγο ακόμα θα βρεις μια μικρή συνάρτηση που δημιουργεί screenshots, 4 γραμμές κώδικα ακόμα και αντιγράφεις το αρχείο από το στικάκι στο σκληρό του χρήστη και το βάζεις να ξεκινάει από τη registry. βάζεις κι ένα keylogger..... εύκολα όλα αυτά για μια απλή δημιουργία πως θα το εκτελέσει ο άλλος είναι ένα θέμα όμως, εκεί αυτοσχεδίασε... τα άσχημα... το antivirus χτυπάει στο Keylogger κι αν θυμάμαι καλά ο επεξεργαστής χτυπούσε κόκκινα (δεν ασχολήθηκα παραπάνω όμως) το καλό.... υπάρχει τρόπος μέσω εντολής 2-3 γραμμών να σταματήσεις το firewall των windows. αν ο άλλος έχει ενεργές τις ειδοποιήσεις όμως θα το καταλάβει. λοιπόν ξεκίνα.... και περιμένουμε νέα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ωραια , επιτελους μια χρησιμη απαντηση. Ευχαριστω για της πληροφοριες θα συνεργαστω και με καποια αλλα ατομα για να το κανουμε πραξη , μιας και θα κολλησουμε στο anti-virus που θα το εντοπιζει σαν ιό , παρ'ολο που θα ειναι ενα μετρο ασφαλειας προσωπικων μου αρχειων. Θα το δουλεψουμε και επανερχομαι , εαν μεχρι τοτε θελησει να το δοκιμασει και καποιος αλλος , ή να μου στειλει μηνυμα ή ας το κανει (αν δε βαριεται) και ας μου πει.
flik Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το google maps πάντως σε εμένα μια χαρά και με κλειδωμένα γειτονικά wifi βρήκε που είμαι,δεν χρειάζεται να έχει πρόσβαση απλά συλλέγει πληροφορίες που της στέλνουν ελεύθερα τα router. Είτε ανοιχτά είτε κλειστά. Αν εγώ ξέρω την mac address των τριγύρω router, μπορώ να κάνω αυτό που κάνει ο firefox ή η google; Να προσιοδρίσω την θέση μου;
kleo1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 συγνώμη ρε παιδιά αλλά πως είναι δυνατό με την mac address να εντοπίζει τοποθεσία; δε θα βρεις αξιόπιστο τρόπο εντοπισμού τοποθεσίας.
flik Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Γίνεται, αλλά δεν νομίζω να γίνεται να έχεις πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων που χρησιμοποιεί η google ή όποια άλλη εταιρεία.
kleo1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 μα τι σχέση έχει η mac? με την mac το μόνο που μπορείς να βρεις είναι η μάρκα του router.
flik Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν βάσεις δεδομένων με mac address διάφορων router, και τις αντίστοιχες θέσεις τους. Έτσι σε βρίσκει η google και άλλες πολλές εταιρείες. https://en.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi_positioning_system#Public_Wi-Fi_location_databases
kleo1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 ενδιαφέρον το θέμα. αλλά κάποιες απορίες που έχω. όταν συνδέεσαι σε κάποια ιστοσελίδα (google) υπάρχει δυνατότητα να δούνε την mac του adapter σου; δε λέμε να εκτελέσεις κάποιο αρχείο. να τη δούν όπως φαίνεται η IP σου. ο ISP υποθέτω μπορεί να το κάνει υπο προυποθέσεις σωστά; πχ αν έχω hol και χρησιμοποιώ το netfaster που έδινε/δίνει μπορούν να δουν το όνομα που έχω δώσει στο wifi μου, κωδικό (?)... και δε ξέρω τι άλλο αφού έχουν πρόσβαση στο router. αυτό το ανακάλυψα πρόσφατα. δε το ήξερα. αν αλλάξω router θα μπορούνε; λογικά όχι. πως μπορεί κάποιος δηλαδή να δει την mac μου από απόσταση;; είναι εφικτό; εκτός αν είναι τόσο απλό με κάποιο script σαν αυτά που εμφανίζουν σε μερικές σελίδες τo λειτουργικό που χρησιμοποιούμε και ποιον browser. άντε και τη βρίσκεις τη mac μετά πως τη συνδέεις με την τοποθεσία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα