Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ο _chris_ το έγραψε οτι δεν θέλει να επιβάλλει την τάξη στο σχολειο επειδη θα σκάσουν τηλεφωνα απο γονεις να σε στειλουν μετάθεση. Ένα χαρτάκι απο ψυχολογο παραπονα απο τους γονεις του παιδιου που δέχτηκε την επιθεση τραμπουκισμου και θα τα βρουμε και με αυτους τους γονεις. Και ανα πασα στιγμη έρχεται και η αστυνομια ετσι? το τραβάμε αμα λάχει. Σπαμε και τα λομπι των ντοπιων και τα βολεματα τους και ολα. Δεν μασάμε αυτο ειναι το σημαντικοτερο. Και δεν φοβομαστε οτι και αν μας συμβει σε ενα "πολεμο" ολα μπορει να συμβουν. Ψυχραιμια πανω απο ολα. Ρε DDevil πολύς πόλεμος γενικώς. Το αντίθετο προσπαθούμε να πετύχουμε και σου λέω και εγώ και άλλοι εκπαιδευτικοί που έγραψαν εδώ ότι υπάρχει τρόπος αλλά δεν περνάει μόνο από τα δικά μας χέρια. Οι κηδεμόνες του κάθε παιδιού ξεχωριστά έχουν αρχικά την ευθύνη και έχουν διαμορφώσει ένα παιδί που κάποια στιγμή στέλνουν στο σχολείο. 'Ε, από εκεί και πέρα, ο δάσκαλος παραλαμβάνει 20-25 ημιδιαμορφωμένα πλάσματα και καλείται να τα διαμορφώσει επιπλέον, φροντίζοντας παράλληλα να τα μάθει γράμματα και αριθμούς. Δεν παίζει μόνος του μπάλα όμως, έχει να αντιμετωπίσει ό,τι κουβαλάει το κάθε παιδί από το σπίτι και σε πολλές περιπώσεις, οι γονείς δημιουργούν επιπλέον δυσκολίες ως προς αυτό. 1
DDevil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 ό,τι έγραψα πριν δηλαδή. όταν το παιδί σου κάνει παράπονα θα έρθεις σχολείο να βρεις τον καθηγητή. και προφανώς ό,τι και να ακούσεις θα πιστέψεις το παιδάκι σου, (γενικά μιλάω δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε σένα) όπως και να το κάνουμε, δεν είσαι καθηγητής. ούτε κι εγώ είμαι. οπότε μπορούμε και οι 2 να λέμε τις μαλακίες μας μιας και είμαστε έξω από το χορό. μη το παίρνετε μετρητοίς η Σαμοθράκη ήταν σχήμα λόγου, μπορεί να μην είναι σαμοθράκη αλλά να είναι ο ΟΑΕΔ. τι είναι χειρότερο δε ξέρω. εγώ όμως έχω ακούσει να γίνονται παράπονα από γονείς παρόλο που το καλοπαιδο τους έπρεπε να είχε φάει ένα ξύλο να το θυμάται για πάντα. όπως επίσης έχω ακούσει και "συμβουλές" του στυλ... αυτός είναι γιος του τάδε το πιάσαμε το υπονοούμενο φαντάζομαι. Ξύλο δεν θα έτρωγε. Θα εβγαινε ενα προγραμμα γυμναστικής για 2 εβδομάδες + τις δουλειες του σπιτιου που θα του έβαζα + 1 εβδομάδα κομμενο χαρτζηλικι και εξοδοι. Εγω μπορω να ειμαι καθηγητης διοτι έχω παιδαγωγική επάρκεια αλλα οπως αντιλαμβάνεστε ειμαι ισως επιθετικος για αυτο το επάγγελμα
φραμπάλα Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Πριν του έκανες λάικ ρε φραμπαλα πρωτη φορά το βλέπεις? Μην περιμενουμε να αλλαξει κάτι οταν δεν κάνουμε αυτα που πρέπει τοσα χρονια στην Ελλαδα αυτο πάθαμε δεν κάναμε αυτα που πρεπει και οταν μας την λένε οι ξένοι μας κακοφαινεται. Ετσι και στη δικη μου δουλεια σε κάτι που έτυχε και έπρεπε να πέσει ο πελεκης κάποιοι αρχισαν τις δημοσιες σχέσεις λογω εντοπιότητας εγω βεβαια διαχωρισα τη θέση μου ειπα οτι δεν συμφωνω με αυτο που γινεται και εχω το κεφάλι μου ησυχο. τα λάικ ήταν για αυτά που έγραψε αυτό το σημείο δεν το πρόσεξα καν αλλά φυσικά δεν ισχύει
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ξύλο δεν θα έτρωγε. Θα εβγαινε ενα προγραμμα γυμναστικής για 2 εβδομάδες + τις δουλειες του σπιτιου που θα του έβαζα + 1 εβδομάδα κομμενο χαρτζηλικι και εξοδοι. Εγω μπορω να ειμαι καθηγητης διοτι έχω παιδαγωγική επάρκεια αλλα οπως αντιλαμβάνεστε ειμαι ισως επιθετικος για αυτο το επάγγελμα Δηλαδή του λες: όταν κάνεις κάτι ''κακό'' θα κάνεις αγγαρεία(γυμναστική και δουλειές σπιτιού) και δεν θα μπορείς να βγεις έξω ούτε να ψωνίσεις. Δεν έχεις δώσει όμως βάση α) στον λόγο που το παιδί σου φέρθηκε όπως φέρθηκε β) στο να δοκιμάσεις με άλλο τρόπο να διορθώσεις την συμπεριφορά του. 1
DDevil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή του λες: όταν κάνεις κάτι ''κακό'' θα κάνεις αγγαρεία(γυμναστική και δουλειές σπιτιού) και δεν θα μπορείς να βγεις έξω ούτε να ψωνίσεις. Δεν έχεις δώσει όμως βάση α) στον λόγο που το παιδί σου φέρθηκε όπως φέρθηκε β) στο να δοκιμάσεις με άλλο τρόπο να διορθώσεις την συμπεριφορά του. Ακριβώς. Συμφωνα με την δικη μου γνωμη έτσι θα μάθει να σέβεται. Τωρα εντάξει ο καθενας με τις πρακτικές του. Έτσι και στα άλλα κράτη. Οι ηγέτες τους μαθαινουν εστω και με την απειλή των κυρώσεων τον κοσμο να κάνει αυτο που πρέπει και βλέπεις τωρα τα αποτελεσματα τους. Φευγουμε εμεις απο εδω να ψάξουμε στα κρατη τους δουλειά επειδη κάποιοι στο παρελθον έκατσαν κάτω το ειδαν ψυχρά το αποτιμησαν σωστά και τηρησαν αυτα που έπρεπε. Αγγαρεια η γυμναστικη? δεν νομιζω. Αγγαρεια δεν ειναι κάτι που σε κάνει καλυτερο ανθρωπο και σωματικα και απο υγεια και ψυχική και σωματική. Αγγαρεια το βλέπουν κατι γυμναστες της κακιας ώρας που ειναι στα σχολεια δημοσιοι για να πινουν καφέ αντι να δώσουν την καταλληλη κατευθυνση στα παιδια τους δινουν απλα μια μπάλα να παιζουνε. Αυτο ειναι το μάθημα της φυσικής αγωγής. Αλλωστε τα κωλοπαιδια ξέρουν ποτε κάνουν μαλακιες και γιατι τιμωρήθηκαν. Ειχα παει για τρεξιμο τις προαλλες και ειχα σταματησει για διατασεις και βλέπω ενα κωλοπαιδι να πιάνει μια κοτρωνα να την πετάξει προς τα κάτω που ειχε σαν γκρεμό ο πατερας ειχε αραξει στο παγκακι στη κοσμάρα του απλα του εκανε σε κάποια φαση " Προσεξε μη ριχνεις μην ειναι κανεις άνθρωπος απο κάτω..." λεει αυτο μπορει να ειναι κανεις κουρδος ... και ρατσιστης δηλαδη το κωλοπαιδο. Εμενα με προσεξε που το αγριοκοιταζα και με εβλεπε μετά μου ξαναεριχνε ματιες.... δηλαδη ξέρουνε την μπινια οτι την κάνουνε και ας ειναι μικρα μην ανησυχεις. Ο πατερας εντάξει στη κοσμάρα του αμα ηταν κανεις απο κατω ομως και έσπαγε το κεφαλι του απο τη πέτρα θα έτρεχε και δεν θα έφτανε μετα. Δεν του εκανε τιποτα μετά αντι να το τιμωρήσει για 2 λογους ... ρατσισμος + ριψη πέτρας.
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ακριβώς. Συμφωνα με την δικη μου γνωμη έτσι θα μάθει να σέβεται. Τωρα εντάξει ο καθενας με τις πρακτικές του. Έτσι και στα άλλα κράτη. Οι ηγέτες τους μαθαινουν εστω και με την απειλή των κυρώσεων τον κοσμο να κάνει αυτο που πρέπει και βλέπεις τωρα τα αποτελεσματα τους. Φευγουμε εμεις απο εδω να ψάξουμε στα κρατη τους δουλειά επειδη κάποιοι στο παρελθον έκατσαν κάτω το ειδαν ψυχρά το αποτιμησαν σωστά και τηρησαν αυτα που έπρεπε. Αγγαρεια η γυμναστικη? δεν νομιζω. Αγγαρεια δεν ειναι κάτι που σε κάνει καλυτερο ανθρωπο και σωματικα και απο υγεια και ψυχική και σωματική. Αγγαρεια το βλέπουν κατι γυμναστες της κακιας ώρας που ειναι στα σχολεια δημοσιοι για να πινουν καφέ αντι να δώσουν την καταλληλη κατευθυνση στα παιδια τους δινουν απλα μια μπάλα να παιζουνε. Αυτο ειναι το μάθημα της φυσικής αγωγής. Αλλωστε τα κωλοπαιδια ξέρουν ποτε κάνουν μαλακιες και γιατι τιμωρήθηκαν. Ειχα παει για τρεξιμο τις προαλλες και ειχα σταματησει για διατασεις και βλέπω ενα κωλοπαιδι να πιάνει μια κοτρωνα να την πετάξει προς τα κάτω που ειχε σαν γκρεμό ο πατερας ειχε αραξει στο παγκακι στη κοσμάρα του απλα του εκανε σε κάποια φαση " Προσεξε μη ριχνεις μην ειναι κανεις άνθρωπος απο κάτω..." λεει αυτο μπορει να ειναι κανεις κουρδος ... και ρατσιστης δηλαδη το κωλοπαιδο. Εμενα με προσεξε που το αγριοκοιταζα και με εβλεπε μετά μου ξαναεριχνε ματιες.... δηλαδη ξέρουνε την μπινια οτι την κάνουνε και ας ειναι μικρα μην ανησυχεις. Ο πατερας εντάξει στη κοσμάρα του αμα ηταν κανεις απο κατω ομως και έσπαγε το κεφαλι του απο τη πέτρα θα έτρεχε και δεν θα έφτανε μετα. Δεν του εκανε τιποτα μετά αντι να το τιμωρήσει για 2 λογους ... ρατσισμος + ριψη πέτρας. Site: μιαενδιαφέρουσα έρευνα Εν ολίγοις λέει πως η τιμωρία δεν θα αποτρέψει το άτομο από το να προβεί ξανά στην πράξη για την οποία τιμωρήθηκε, θα επιδιώξει να την επαναλάβει αποφεύγοντας την τιμωρία, όταν δηλαδή κάποιος δεν θα το βλέπει ή όταν μεγαλώσει. Το έχω δει άπειρες φορές με τα παιδιά αυτό. 1
DDevil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Site: μιαενδιαφέρουσα έρευνα Εν ολίγοις λέει πως η τιμωρία δεν θα αποτρέψει το άτομο από το να προβεί ξανά στην πράξη για την οποία τιμωρήθηκε, θα επιδιώξει να την επαναλάβει αποφεύγοντας την τιμωρία, όταν δηλαδή κάποιος δεν θα το βλέπει ή όταν μεγαλώσει. Το έχω δει άπειρες φορές με τα παιδιά αυτό. Εγω σαν γονιος θα έχω κανει το χρεος μου πάντως. Και ανα πάσα στιγμη μου ζητησουν ευθυνες θα τους εξηγησω το προγραμμα.... φανταζομαι κανεις δεν θα με κρινει απεναντιας αμα ειχα αφησει ελαστικά τα ζωνάρια σιγουρα οι μισοι θα μιλουσαν για ανευθυνοτητα και θα ειχαν δικιο. Δεν θα μπορουσα να τους πω και τιποτα. Στη τελικη μπορει να μου ξεφυγει τελειως και να μη μπορω να το ελεγξω , δεν ειναι ολοι οι άνθρωποι ελεγχομενοι ουτε πιστοι στους νομους κάποιοι γινονται και τρομοκράτες και ειναι διατεθειμενοι ακομα και να αυτοπυρποληθουν για τις ιδεες τους. Αλλα εντάξει μετα το περιστατικο με την Γαλακτοκομικη το οποιο φυσικά ξεχάσαμε ... θα έπρεπε να έχουν παρθει μέτρα και να έχουν δοθει σαφεις οδηγιες. Θα έπρεπε να δινει σαφεις εντολες το Υπουργειο πως σε περιπτωση τραμπουκισμου οπως αυτων που έγινε ο μαθητης θα αποβάλλεται άμεσα απο το σχολειο και θα ειδοποιειται η αστυνομια και ο εισαγγελέας. Σε τοσο ακραια περιστατικα δεν σου μενουν πολλες επιλογές θα πρέπει να προλάβεις μια τραγωδια. Αν οι καθηγητες δνε ηταν αδιαφοροι και δεν επαιρναν στα σοβαρά αυτα που έβλεπαν τοτε θα ειχαν προλάβει κάποιες καταστασεις. Και στην τελικη δεν ειναι τιμωρια ειναι αποτροπη σε διωχνω απο το σχολειο για να μην ενοχλεις τους υπολοιπους εισαι ακοινωνητος πως το λενε ... ας σε πάει μετα ο γονεας σου στο ψυχολογο ή σε κοινωνικο λειτουργο εγω ενας απλος καθηγητης ειμαι. Δεν ειναι της ειδικοτητας μου. Οσες φορές υπηρξα ελαστικος σε συμπεριφορες και ειπα δεν βαριεσαι να το συζητησουμε βγηκε εις βαρος μου μου την ξανακάνανε... απο τη στιγμη που συμβει κατι άσχημο το μονο που πρεπει να κάνουμε ειναι να πάρουμε μετρα ωστε να μη ξανασυμβει.
Irene.j Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνα με την δικη μου γνωμη έτσι θα μάθει να σέβεται. Ετσι θα μαθει να φοβαται. Και αν φοβαται το γονιο,θα φοβηθει το δασκαλο,το φιλο αργοτερα τον συναδελφο ή το αφεντικο. Στους δασκαλους-καθηγητες παραδιδουμε παιδια με ηδη πλασμενο χαρακτηρα. Τον πρωτο λογο εχει ο κηδεμονας. Απο εκει και περα εκεινοι εχουν αλλο ρολο ( αναλυθηκε παραπανω) Ενας γονιος εχει να κανει με τα παιδια του. Ενας δασκαλος εχει να κανει με τα παιδια καποιων αλλων. Σκεψου το! 1
DDevil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ετσι θα μαθει να φοβαται. Και αν φοβαται το γονιο,θα φοβηθει το δασκαλο,το φιλο αργοτερα τον συναδελφο ή το αφεντικο. Στους δασκαλους-καθηγητες παραδιδουμε παιδια με ηδη πλασμενο χαρακτηρα. Τον πρωτο λογο εχει ο κηδεμονας. Απο εκει και περα εκεινοι εχουν αλλο ρολο ( αναλυθηκε παραπανω) Ενας γονιος εχει να κανει με τα παιδια του. Ενας δασκαλος εχει να κανει με τα παιδια καποιων αλλων. Σκεψου το! Κοιταξε να δεις το σωστο ειναι ο γονιος να παραδιδει το παιδι στον δάσκαλο και να του λεει κανε οπως νομιζεις τη δουλεια σου δεν θα επεμβω παρα μονο αν σηκώσεις χέρι και τον μειώσεις μπροστα σε άλλους. Οι καλες εξηγησεις κανουν τους καλα εξηγημένους. Οταν το παιδι βλέπει οτι ο πατερας στο σπιτι δεν σεβεται τον καθηγητη στο σχολειο ε λογικο δεν ειναι να πηγαινει και να βγαζει γλωσσα? Θα μαθει να φοβαται μονο οταν έχει άδικο και οχι άδικα διοτι στη κοινωνια που ζουμε αμα αφηνεις το κώλο σου εκτεθειμενο θα σου επιτεθουν απο ολες τις μπάντες και θα θελησουν να σε ανατρέψουν , δουλευω καθημερινα ειμαι 30 χρονων τα βλέπω. Βλεπω σε τι κοσμο ζουμε. Η ρουφιανιά πάει συννεφο. Οποτε ο φοβος αυτος θα λειτουργησει για καλο. Καλο ειναι να μάθει απο μικρος να φυλάγεται λοιπον και φυλαγεσαι καλυτερα οταν δεν δινεις δικαιώματα. Στο αφεντικο να στη πει , στη κοπελα να σε παρατήσει , στο φιλο να σου παιξει πουστια. Δυστυχως τα καλοχαιδευουμε και νομιζουν οτι ο κοσμος τους ανήκει με μικρη προσπάθεια. Θα ζοριστουν και λιγο απο μικρα δεν θα πάθουν κάτι σε λογικά πλαισια πάντα. Ειναι δυνατον να βλεπεις παιδια να αντιμιλάνε σε καθηγητες? και να τους φωνάζουν? εχω βιντεάκια βρει απο παλια και ειναι σοκαριστικο. Ειναι δυνατον να βλεπεις παιδια στον ελευθερο χρονο τους να κατεβαινουν εξαρχεια και να κάνουν τσαμπουκάδες σε αστυνομικους? ή να σπάνε περιουσιες σε πορειες θα το ειχα διωξει απο το σπιτι δεν περνάνε αυτα στο δικο μου σπιτι.
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ με τον DDevil, όπως τα λέει πιστεύω κι εγώ ότι είναι. Μηδέν σεβασμός, μηδέν φόβος, έχουν ξεφτιλιστεί τα πάντα στα σχολεία. Τεράστια ευθύνη έχουν βέβαια και οι πέρα βρέχει γονείς οι οποίοι κάνουν αχτύπητο ντουέτο με τους πέρα βρέχει εκπαιδευτικούς... (Σε άλλο θέμα είχα γράψει ότι οι εκπαιδευτικοί θα έπρεπε να είναι από τους πιο καλά αμειβόμενους και τους πιο αυστηρά κρινόμενους υπαλλήλους ενός κράτους. Το μεγαλύτερο ποσοστό των εκπαιδευτικών δεν θα μπορούσαν να είναι εκπαιδευτικοί σε ένα ιδανικό σύστημα). 2
DDevil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ με τον DDevil, όπως τα λέει πιστεύω κι εγώ ότι είναι. Μηδέν σεβασμός, μηδέν φόβος, έχουν ξεφτιλιστεί τα πάντα στα σχολεία. Τεράστια ευθύνη έχουν βέβαια και οι πέρα βρέχει γονείς οι οποίοι κάνουν αχτύπητο ντουέτο με τους πέρα βρέχει εκπαιδευτικούς... (Σε άλλο θέμα είχα γράψει ότι οι εκπαιδευτικοί θα έπρεπε να είναι από τους πιο καλά αμειβόμενους και τους πιο αυστηρά κρινόμενους υπαλλήλους ενός κράτους. Το μεγαλύτερο ποσοστό των εκπαιδευτικών δεν θα μπορούσαν να είναι εκπαιδευτικοί σε ένα ιδανικό σύστημα). Οι πιο πολλοι ειναι της λογικης "Σιγα μη μπλεξω τωρα εγω... παιδια ειναι θα τα βρουνε μονα τους." και ειδες τι γινεται στα σχολεια ουσιαστικά αφηνουν ενα παιδι μέσα στη ζουγκλα και του πουλάει μουρη το καθε κωλοπαιδο που μαζι με άλλα και καλα "κουλ" ατομα θα κάνουν τραμπουκισμο στο δικο σου το γιο με την εμμεση καλυψη των εκπαιδευτικων που πινουνε καφεδάκι την ωρα του διαλειματος στο γραφειο τους για αυτο παντα πρεπει να ρωτάμε τα παιδια οταν γυρνανε απο το σχολειο και τα βλέπουμε στεναχωρημένα τι έχουν εμενα αμα δεν μου έλεγε θα επαιρνα αδεια μια ολοκληρη μέρα απο την δουλεια και θα πηγαινα να παρακολουθησω τι παιζει. Δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω την αδιαφορια ενος αργοσχολου να καταστρεψει την δικη μου οικογενεια. 1
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Οι πιο πολλοι ειναι της λογικης "Σιγα μη μπλεξω τωρα εγω... παιδια ειναι θα τα βρουνε μονα τους." και ειδες τι γινεται στα σχολεια ουσιαστικά αφηνουν ενα παιδι μέσα στη ζουγκλα και του πουλάει μουρη το καθε κωλοπαιδο που μαζι με άλλα και καλα "κουλ" ατομα θα κάνουν τραμπουκισμο στο δικο σου το γιο με την εμμεση καλυψη των εκπαιδευτικων που πινουνε καφεδάκι την ωρα του διαλειματος στο γραφειο τους για αυτο παντα πρεπει να ρωτάμε τα παιδια οταν γυρνανε απο το σχολειο και τα βλέπουμε στεναχωρημένα τι έχουν εμενα αμα δεν μου έλεγε θα επαιρνα αδεια μια ολοκληρη μέρα απο την δουλεια και θα πηγαινα να παρακολουθησω τι παιζει. Δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω την αδιαφορια ενος αργοσχολου να καταστρεψει την δικη μου οικογενεια. Είσαι οπισθοδρομικός....
DDevil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Είσαι οπισθοδρομικός.... Ναι ναι δεν πειράζει στη τελικη λιγοι και καλοι φιλοι οι άλλοι ας κοιτανε τη δουλεια τους και εμεις τη δικια μας δεν θα αρεσουμε σε ολους. Τι να κανουμε τωρα! Θα πηγαινε να με αρχισει ο καθηγητης στα επιστημονικα τους εκει και στις πρακτικές τους αυτα τα ξέρουν αυτοι ... στη δουλεια τους δεν παρεμβαινω εμενα με ενδιαφερει να μην ενοχλουν το παιδι στο σχολειο και να έρχεται ξενερωμένος ενω δεν ενοχλει γιατι αμα συνεχιστει αυτο ή θα του δώσω το ελευθερο να αρχισει να δέρνει ή θα έρθω εγω στο σχολειο και θα βουτήξω μερικά και θα τα πάω στο διευθυντη. Υπομονη έχει και τα ορια της. Ολα απο μια πλακα ξεκινάνε και δεν ξερεις που μπορει να καταληξει. Πέφτουν ολοι πανω σε εναν σκάει απο αναπνοη. Επειδη κοιμουνται οι καθηγητες? το ξέρεις οτι κανονικα οι καθηγητες πρεπει να κοβουν βολτες στα διαλειματα στα προαυλια? να βλεπουν τι γινεται? παιδια ειναι μπορει να ξεφυγουν απο τον ελεγχο. Αμα μου τραυματιστει το παιδι τι να τις κάνω εγω μετα τις θεωριες? περι παιδαγωγικης? παει εγινε το κακο. 1
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ναι δεν πειράζει στη τελικη λιγοι και καλοι φιλοι οι άλλοι ας κοιτανε τη δουλεια τους και εμεις τη δικια μας δεν θα αρεσουμε σε ολους. Τι να κανουμε τωρα! Θα πηγαινε να με αρχισει ο καθηγητης στα επιστημονικα τους εκει και στις πρακτικές τους αυτα τα ξέρουν αυτοι ... στη δουλεια τους δεν παρεμβαινω εμενα με ενδιαφερει να μην ενοχλουν το παιδι στο σχολειο και να έρχεται ξενερωμένος ενω δεν ενοχλει γιατι αμα συνεχιστει αυτο ή θα του δώσω το ελευθερο να αρχισει να δέρνει ή θα έρθω εγω στο σχολειο και θα βουτήξω μερικά και θα τα πάω στο διευθυντη. Υπομονη έχει και τα ορια της. Ολα απο μια πλακα ξεκινάνε και δεν ξερεις που μπορει να καταληξει. Πέφτουν ολοι πανω σε εναν σκάει απο αναπνοη. Επειδη κοιμουνται οι καθηγητες? το ξέρεις οτι κανονικα οι καθηγητες πρεπει να κοβουν βολτες στα διαλειματα στα προαυλια? να βλεπουν τι γινεται? παιδια ειναι μπορει να ξεφυγουν απο τον ελεγχο. Αμα μου τραυματιστει το παιδι τι να τις κάνω εγω μετα τις θεωριες? περι παιδαγωγικης? παει εγινε το κακο. Γιατί το άλλο που πάνε κοριτσάκια 12χρονα ντυμένα και βαμμένα σαν μη πω τι και δε νοιάζει ούτε γονείς, ούτε δασκάλους; 1
DDevil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί το άλλο που πάνε κοριτσάκια 12χρονα ντυμένα και βαμμένα σαν μη πω τι και δε νοιάζει ούτε γονείς, ούτε δασκάλους; Κοιτα φιλε τα παιδια κακα τα ψεμματα ειναι τεράστια ευθυνη και ο γαμος οχι μονο τα παιδια.... για αυτο εγω 30αριζω οπου να ναι και δεν το σκεφτομαι ακομα. Θα βγάλεις ενα παιδι στη κοινωνια δεν μπορεις να εισαι στα @@ σου οπως σημερα αυτος ο πατερας που έριχνε τις κοτρωνες ο γιος ξηλωνε τα ξυλα απο τα παγκάκια και απλα του ελεγε "μΗ ΤΟ κάνεις αυτο" με νυσταλέο υφος. Τα παιδια ειναι ευθυνη και πρεπει να εισαι συνεχως απο πάνω τους εστω και διακριτικα χωρις να σε καταλαβαινουν. Ειδικα αμα κάνεις κορη .... πρεπει να ξέρεις με ποιον θα βγει και απο που κρατάει η σκουφια του. Και να σου πω την αληθεια οι εκπαιδευτικοι εχουν τεράστια ευθυνη αλλο αμα δεν το έχουν καταλαβει κάποιοι. Θα γινοταν σε δικο μου σχολειο τα σοβαρα σκηνικα που έγιναν? και δεν θα τα ειχα πάρει χαμπαρι? θα ντρεπομουν να ξαναπατησω σε σχολειο ακομα και αν δεν ειχα ποινικες ευθυνες. Θα πηγαινα να κανω καμια αλλη δουλεια. Ολοι θέλουν να εισαι χαλαρος να μη φωναζεις να μη προσβάλεις να μη την λες να μην ασκεις διοικηση αλλα μολις γινει η στραβη εσενα θα βάλουνε μπροστα και απο σενα θα ζητησουν ευθυνες. Θα εισαι ανθρωπινος και ευγενικος αλλα πρεπει να εισαι και σφιχτης ταυτοχρονα. Σε καθε διαλλειμα θα πρεπει να εισαι εξω να βλέπεις τον καφε θα τον πιεις οταν σχολάσεις κατα τις 2 δοξα το θεο οι καθηγητάδες εχουνε τρομερά ωράρια κανεις δεν τα έχει αυτα. Αλλοι πάνε σπιτι τους 4 το μεσημέρι και άλλοι ακομα χειροτερα στις 8 το βράδυ.... μη τρελαθουμε τελειως τωρα δεν μπορουν να θυσιάσουν μερικά διαλλειματα να προσέχουν τα παιδια. Και τα γραφω ολα αυτα εδω επειδη αυριο μεθαυριο θα έχουν να αντιμετωπίσουν και κάποιον σαν εμενα που θα έρθει απο το σχολειο και θα ζητησει εξηγησεις γιατι το παιδι χτυπησε Ή γιατι το χτυπησαν... και θα θέλω άμεση πειστικη απαντηση γιατι πληρώνω σαν ελληνας φορολογουμενος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα