DDevil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.. μου θυμίζεις αυτό που λέμε όλοι... να ήμουν εγώ πρωθυπουργός να δεις τι θα έκανα. αν γίνεις όμως δε θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα. διότι όταν πας να "βάλεις τάξη" με αποβολές και δε ξέρω γω τι άλλα...... θα σκάνε τηλέφωνα από γονείς και θα δέχεσαι άνωθεν παρατηρήσεις με κίνδυνο την επόμενη χρονιά να διδάσκεις στα καβούρια στη σαμοθράκη. οπότε φτάνεις σε σημείο που λές να πανε να μαμηθούνε όλοι κάνω τη δουλειά μου και φεύγω και δε με νοιάζει τίποτα Αυτο ειναι ενα ωραιο ποστ να το θυμομαστε οταν λέμε γιατι δεν αλλάζουμε οταν φιλε μου θες να εισαι βολεψάκιας και να κανεις απλα τη δουλεια σου και να φευγεις μη περιμένεις να αλλάξει κάτι. Φοβασαι τη μεταθεση στη Σαμοθράκη ε? εγω δεν θα την φοβομουν. Και θα τους ελεγα οτι δεν τους συμφέρει να ανοιξουν πολεμο μαζι μου το αντιθετο μαλιστα πρέπει να φροντισουν να αναλάβουν και αυτοι τις ευθυνες τους σαν γονεις και να συνεργαστουν με το δάσκαλο και το καθηγητη. Ασε δεν μασάω εγω απο μεταθέσεις και τέτοια και απειλές.
challenger_4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Σκοπός των εκπαιδευτικών δεν είναι να τιμωρήσουν τους μαθητές τους, αλλά να τους βοηθήσουν να γίνουν καλύτεροι και να κατακτήσουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να είναι χρήσιμοι για την κοινωνία 2
DDevil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί να μπεις σε παιχνίδι επιβολής; H εγώ θα νικήσω ή εσείς; Έστω οτι κερδίζεις και σταματάνε να καπνίζουν, να κάνουν κοπάνες, να πίνουν μπροστά σου. Με την πρώτη ευκαιρία θα το ξανακάνουν, εντονότερα. Λυπαμαι για αυτα που διαβαζω αντι να συμφωνήσετε μαζι μου μετα απο τοσα ακραια που έχουν συμβει στα ελληνικά σχολεια κάθεστε και μου αραδιάζετε ενα καρο δικαιολογιες για να μη μαλώσετε το κακομαθημενο απο το σπιτι του. Σκοπός των εκπαιδευτικών δεν είναι να τιμωρήσουν τους μαθητές τους, αλλά να τους βοηθήσουν να γίνουν καλύτεροι και να κατακτήσουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να είναι χρήσιμοι για την κοινωνία Καλα δεν θα έπεφταν απευθειας οι ποινές. Παντως εγω ειμαι απογοητευμενος με αυτα που βλεπω απο τα σχολεια ειναι δυνατον καθηγητης να εχει γινει σαν λαπάς και να του πετάνε σαιτες μεσα στη ταξη? ειναι δυνατον να κάνουνε τραμπουκισμους σε συμμαθητες τους και ο καθηγητης να λεει δεν βαριεσαι μωρε τι με νοιαζει εμενα παιδια ειναι θα τα βρουνε μονα τους? απαραδεκτες παθητικες στάσεις. Εγω σαν γονιος αμα δω τέτοια στο μέλλον θα παρέμβω και ας έρθει ο μπαγλαμάς ο μπαμπας του στο σχολειο να τα λυσουμε. Και με αναφορά στον καθηγητη οτι ειναι επικινδυνα αδιαφορος για αυτη τη θέση. Θα ζοριστειτε λιγο οι καθηγητες επιτελειτε μεγαλο εργο να ξέρετε. Το "δεν συγκρινομαστε με τους υπαλληλους γραφειου" θα το κερδισετε επάξια οχι στα λογια. 1
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Καλα δεν ειναι για ολους αυτα που προτεινω πρέπει να έχεις κοτσια για να τα κάνεις και οχι να τρέμεις τους 18χρονους. Αλλο να αμφισβητεις και αλλο να μη σέβεσαι και να μην έχεις αξιες. Δεν συμφωνώ να μεταβιβάζονται οι αξίες μέσα από την τιμωρία. Σημασία έχει να αντιληφθεί πλήρως την έννοια όσων θα μεταφερθούν στο κεφάλι του και να καταλάβει το λόγο που είναι χρήσιμο να συμπεριφέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Να συζητήσετε και να σου πει τη γνώμη του, να νιώσει πως τον ακούς. Την επιβολή την βιώνει ως εισβολή και ως τέτοια θα την αντιμετωπίσει. Λυπαμαι για αυτα που διαβαζω αντι να συμφωνήσετε μαζι μου μετα απο τοσα ακραια που έχουν συμβει στα ελληνικά σχολεια κάθεστε και μου αραδιάζετε ενα καρο δικαιολογιες για να μη μαλώσετε το κακομαθημενο απο το σπιτι του. Καλα δεν θα έπεφταν απευθειας οι ποινές. Παντως εγω ειμαι απογοητευμενος με αυτα που βλεπω απο τα σχολεια ειναι δυνατον καθηγητης να εχει γινει σαν λαπάς και να του πετάνε σαιτες μεσα στη ταξη? ειναι δυνατον να κάνουνε τραμπουκισμους σε συμμαθητες τους και ο καθηγητης να λεει δεν βαριεσαι μωρε τι με νοιαζει εμενα παιδια ειναι θα τα βρουνε μονα τους? απαραδεκτες παθητικες στάσεις. Εγω σαν γονιος αμα δω τέτοια στο μέλλον θα παρέμβω και ας έρθει ο μπαγλαμάς ο μπαμπας του στο σχολειο να τα λυσουμε. Και με αναφορά στον καθηγητη οτι ειναι επικινδυνα αδιαφορος για αυτη τη θέση. Θα ζοριστειτε λιγο οι καθηγητες επιτελειτε μεγαλο εργο να ξέρετε. Το "δεν συγκρινομαστε με τους υπαλληλους γραφειου" θα το κερδισετε επάξια οχι στα λογια. Έχουμε ξεκινήσει να μιλάμε, αν δεν κάνω λάθος, για τρεις διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης αρνητικών συμπεριφορών. Ο πρώτος είναι η τιμωρία, ο δεύτερος η απάθεια και ο τρίτος ο διάλογος. Δικαιολογίες δεν διάβασα κάπου 1
DDevil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δεν συμφωνώ να μεταβιβάζονται οι αξίες μέσα από την τιμωρία. Σημασία έχει να αντιληφθεί πλήρως την έννοια όσων θα μεταφερθούν στο κεφάλι του και να καταλάβει το λόγο που είναι χρήσιμο να συμπεριφέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Να συζητήσετε και να σου πει τη γνώμη του, να νιώσει πως τον ακούς. Την επιβολή την βιώνει ως εισβολή και ως τέτοια θα την αντιμετωπίσει. Καντε οτι ειναι να κάνετε μη μου έρθει το παιδι σπιτι μονο ψυχικά φορτωμένο γιατι θα έρθω σχολειο εκνευρισμένος. Δε γουσταρω εις βαρος της ψυχολογιας του δικου μου παιδιου ο καθηγητης να κάνει δημοσχεσιλικια για να παραμεινει στον τοπο του οπως έγραψε κάποιος πιο πριν. Κάποιες φορες θα γινουμε δυσάρεστοι αν ειναι για καλο σκοπο ωστοσο άλλοι ειναι που θα πρέπει να το κατανοησουν και να συνεργαστουν. Η πρωτη φορά θα ειναι διαλογος δεν διαφωνω και θα αναζητησουμε τα αιτια που πάει να συμβει κάτι τέτοιο την επομενη φορά ομως οι ποινες θα πέφτουν σαν ρουκέτες. Σε θεματα δικαιοσυνης εγω προσωπικα δεν αστειευομαι και δεν μασάω οχι με μεταθέσεις στη Σαμοθράκη αλλα ουτε με τη μετάθεση δεν θα ξεμπλέξουν και απο εκει ακομα θα τους βάλλω θα επικρατησει η δικαιοσυνη τελεια. Αμα δεν γουστάρεις καποιον δεν θα του μιλάς ενοχλησεις και τραμπουκισμοι θα εκλειψουν. ΥΓ Καλα βεβαια εγω το δικο μου το παιδάκι απο μικρο στις πολεμικές τεχνες θα το βάλω να ξέρει ανα πάσα στιγμη οποιος του τη βγει με κοκκινο θα αμυνθει χωρις καμια δευτερη κουβεντα. Και γυμναστικη απο μικρά να έχουν καλη υγεια και να φτιάχνουνε χαρακτήρα.
challenger_4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάντως -σαν καθηγητής σου μιλάω- σε εφήβους έχω δει καλύτερα αποτελέσματα και αλλαγή συμπεριφοράς όταν τους μίλησα στην τάξη αλλά και μεμονωμένα, όταν οργάνωσα δραστηριότητες και παιχνίδια ρόλων σε μικρότερες ηλικίες με σκοπό την αλλαγή της συμπεριφοράς. Ομαδικές συζητήσεις για τον σεβασμό, την φιλία, την αγάπη, τους κανόνες του σχολείου και του σπιτιού επίσης έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές. Όποτε δοκίμασα τιμωρία του στυλ «κάτσε στη γωνία» «βγες από την τάξη» «πάμε στο διευθυντή» απέτυχα 3
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Καντε οτι ειναι να κάνετε μη μου έρθει το παιδι σπιτι μονο ψυχικά φορτωμένο γιατι θα έρθω σχολειο εκνευρισμένος. Δε γουσταρω εις βαρος της ψυχολογιας του δικου μου παιδιου ο καθηγητης να κάνει δημοσχεσιλικια για να παραμεινει στον τοπο του οπως έγραψε κάποιος πιο πριν. Κάποιες φορες θα γινουμε δυσάρεστοι αν ειναι για καλο σκοπο ωστοσο άλλοι ειναι που θα πρέπει να το κατανοησουν και να συνεργαστουν. Η πρωτη φορά θα ειναι διαλογος δεν διαφωνω και θα αναζητησουμε τα αιτια που πάει να συμβει κάτι τέτοιο την επομενη φορά ομως οι ποινες θα πέφτουν σαν ρουκέτες. Σε θεματα δικαιοσυνης εγω προσωπικα δεν αστειευομαι και δεν μασάω οχι με μεταθέσεις στη Σαμοθράκη αλλα ουτε με τη μετάθεση δεν θα ξεμπλέξουν και απο εκει ακομα θα τους βάλλω θα επικρατησει η δικαιοσυνη τελεια. Αμα δεν γουστάρεις καποιον δεν θα του μιλάς ενοχλησεις και τραμπουκισμοι θα εκλειψουν. ΥΓ Καλα βεβαια εγω το δικο μου το παιδάκι απο μικρο στις πολεμικές τεχνες θα το βάλω να ξέρει ανα πάσα στιγμη οποιος του τη βγει με κοκκινο θα αμυνθει χωρις καμια δευτερη κουβεντα. Και γυμναστικη απο μικρά να έχουν καλη υγεια και να φτιάχνουνε χαρακτήρα. Αν εμένα μου έρθει ο μαθητής ψυχικά φορτισμένος στο σχολείο, θα έρθω εκνευρισμένη εγώ στο σπίτι σας φαντάζομαι. Η ευθύνη ανήκει και στους γονείς και στο σχολείο. Πρωτίστως στους γονείς, καλώς ή κακώς. Όχι επειδή με συμφέρει, καθαρά χρονικά το εκφράζω.
DDevil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Κοιταξε να δεις οταν έχεις κωλοπαιδια σε στυλ Γαλακτομικης δεν παιρνουν απο λογια αυτοι οποτε προκειμένου να γλιτώσω τραγωδιες θα παιξω ακραια. Ακομα και διώξιμο απο τη σχολή θα έκανα εισηγηση. Και εγω προσωπικα δεν θα φοβομουν να με βρουν πουθενα εξω να με κτυπησουν και να επιτεθουν γιατι τοτε θα έδιναν και την αφορμη που θα έψαχνα. Εχω προετοιμαστει απο μικρος για να μη μασάω σε τέτοια και δε φοβαμαι κιολας. Τωρα θα μου πεις τι τα γραφεις εδω μέσα μας πουλας μουρη? οχι απλα εντάξει κουβεντα να γινεται. Δε πουλάω μουρη. Ορισμένοι δεν ειναι άνθρωποι ειναι ζωα .... δεν έχεις αδικο σε αυτα που λες αλλα αυτα σε ανθρωπους που έχουν ευαισθησιες. Αντε να περιμενεις μετα την ελληνικη δικαιοσυνη να δωσει λυση. Να βλεπουμε λιγο μακρυα. Αν εμένα μου έρθει ο μαθητής ψυχικά φορτισμένος στο σχολείο, θα έρθω εκνευρισμένη εγώ στο σπίτι σας φαντάζομαι. Η ευθύνη ανήκει και στους γονείς και στο σχολείο. Πρωτίστως στους γονείς, καλώς ή κακώς. Όχι επειδή με συμφέρει, καθαρά χρονικά το εκφράζω. Εννοειται στους γονεις. Ας μου ελεγες οτι σου αντιμιλησε και θα αναλάμβανα εγω μετά στο σπιτι. Θα σου ζητουσα συγγνωμη φυσικα για αυτο που έκανε. Σε καθηγητη δεν υψωνεις φωνή ουτε αντιμιλάς οταν έχεις άδικο αμα έχεις δικιο αλλάζει και ο άλλος πάει να σε προσβάλλει και να σε μειώσει μπροστα σε ολη τη τάξη. 1
φραμπάλα Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο ειναι ενα ωραιο ποστ να το θυμομαστε οταν λέμε γιατι δεν αλλάζουμε οταν φιλε μου θες να εισαι βολεψάκιας και να κανεις απλα τη δουλεια σου και να φευγεις μη περιμένεις να αλλάξει κάτι. Φοβασαι τη μεταθεση στη Σαμοθράκη ε? εγω δεν θα την φοβομουν. Και θα τους ελεγα οτι δεν τους συμφέρει να ανοιξουν πολεμο μαζι μου το αντιθετο μαλιστα πρέπει να φροντισουν να αναλάβουν και αυτοι τις ευθυνες τους σαν γονεις και να συνεργαστουν με το δάσκαλο και το καθηγητη. Ασε δεν μασάω εγω απο μεταθέσεις και τέτοια και απειλές. κανείς δεν σε στέλνει με μετάθεση με το ζόρι κάπου επίσης οι αναπληρωτές δεν παίρνουν μετάθεση μόνοι οι μόνιμοι
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Κοιταξε να δεις οταν έχεις κωλοπαιδια σε στυλ Γαλακτομικης δεν παιρνουν απο λογια αυτοι οποτε προκειμένου να γλιτώσω τραγωδιες θα παιξω ακραια. Ακομα και διώξιμο απο τη σχολή θα έκανα εισηγηση. Και εγω προσωπικα δεν θα φοβομουν να με βρουν πουθενα εξω να με κτυπησουν και να επιτεθουν γιατι τοτε θα έδιναν και την αφορμη που θα έψαχνα. Εχω προετοιμαστει απο μικρος για να μη μασάω σε τέτοια και δε φοβαμαι κιολας. Τωρα θα μου πεις τι τα γραφεις εδω μέσα μας πουλας μουρη? οχι απλα εντάξει κουβεντα να γινεται. Δε πουλάω μουρη. Ορισμένοι δεν ειναι άνθρωποι ειναι ζωα .... δεν έχεις αδικο σε αυτα που λες αλλα αυτα σε ανθρωπους που έχουν ευαισθησιες. Αντε να περιμενεις μετα την ελληνικη δικαιοσυνη να δωσει λυση. Να βλεπουμε λιγο μακρυα. ''Κωλοπαίδια'' ''δεν παίρνουν από λόγια''. Αυτή είναι η εντύπωση που δίνουν, δεν διαφωνώ. Κάτω από αυτή την εντύπωση όμως, σε τέτοιες συμπεριφορές, βρίσκεται κάτι άλλο. Με αυτό το άλλο πρέπει να έρθεις σε επαφή και να το εξυγιάνεις, αν θέλεις να μιλάς για ουσιαστικά αποτελέσματα και αλλαγές.
φραμπάλα Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 ο καθηγητης να κάνει δημοσχεσιλικια για να παραμεινει στον τοπο του οπως έγραψε κάποιος πιο πριν. άκυρο
DDevil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 άκυρο Ο _chris_ το έγραψε οτι δεν θέλει να επιβάλλει την τάξη στο σχολειο επειδη θα σκάσουν τηλεφωνα απο γονεις να σε στειλουν μετάθεση. Ένα χαρτάκι απο ψυχολογο παραπονα απο τους γονεις του παιδιου που δέχτηκε την επιθεση τραμπουκισμου και θα τα βρουμε και με αυτους τους γονεις. Και ανα πασα στιγμη έρχεται και η αστυνομια ετσι? το τραβάμε αμα λάχει. Σπαμε και τα λομπι των ντοπιων και τα βολεματα τους και ολα. Δεν μασάμε αυτο ειναι το σημαντικοτερο. Και δεν φοβομαστε οτι και αν μας συμβει σε ενα "πολεμο" ολα μπορει να συμβουν. Ψυχραιμια πανω απο ολα.
φραμπάλα Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 πρώτη φορά το ακούω να στείλουν καθηγητή με μετάθεση αλλού επειδή δεν αρέσει στους γονείς
DDevil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.. μου θυμίζεις αυτό που λέμε όλοι... να ήμουν εγώ πρωθυπουργός να δεις τι θα έκανα. αν γίνεις όμως δε θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα. διότι όταν πας να "βάλεις τάξη" με αποβολές και δε ξέρω γω τι άλλα...... θα σκάνε τηλέφωνα από γονείς και θα δέχεσαι άνωθεν παρατηρήσεις με κίνδυνο την επόμενη χρονιά να διδάσκεις στα καβούρια στη σαμοθράκη. οπότε φτάνεις σε σημείο που λές να πανε να μαμηθούνε όλοι κάνω τη δουλειά μου και φεύγω και δε με νοιάζει τίποτα Πριν του έκανες λάικ ρε φραμπαλα πρωτη φορά το βλέπεις? πρώτη φορά το ακούω να στείλουν καθηγητή με μετάθεση αλλού επειδή δεν αρέσει στους γονείς Μην περιμενουμε να αλλαξει κάτι οταν δεν κάνουμε αυτα που πρέπει τοσα χρονια στην Ελλαδα αυτο πάθαμε δεν κάναμε αυτα που πρεπει και οταν μας την λένε οι ξένοι μας κακοφαινεται. Ετσι και στη δικη μου δουλεια σε κάτι που έτυχε και έπρεπε να πέσει ο πελεκης κάποιοι αρχισαν τις δημοσιες σχέσεις λογω εντοπιότητας εγω βεβαια διαχωρισα τη θέση μου ειπα οτι δεν συμφωνω με αυτο που γινεται και εχω το κεφάλι μου ησυχο.
_chris_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Καντε οτι ειναι να κάνετε μη μου έρθει το παιδι σπιτι μονο ψυχικά φορτωμένο γιατι θα έρθω σχολειο εκνευρισμένος. Δε γουσταρω εις βαρος της ψυχολογιας του δικου μου παιδιου ο καθηγητης να κάνει δημοσχεσιλικια για να παραμεινει στον τοπο του οπως έγραψε κάποιος πιο πριν. ό,τι έγραψα πριν δηλαδή. όταν το παιδί σου κάνει παράπονα θα έρθεις σχολείο να βρεις τον καθηγητή. και προφανώς ό,τι και να ακούσεις θα πιστέψεις το παιδάκι σου, (γενικά μιλάω δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε σένα) όπως και να το κάνουμε, δεν είσαι καθηγητής. ούτε κι εγώ είμαι. οπότε μπορούμε και οι 2 να λέμε τις μαλακίες μας μιας και είμαστε έξω από το χορό. μη το παίρνετε μετρητοίς η Σαμοθράκη ήταν σχήμα λόγου, μπορεί να μην είναι σαμοθράκη αλλά να είναι ο ΟΑΕΔ. τι είναι χειρότερο δε ξέρω. εγώ όμως έχω ακούσει να γίνονται παράπονα από γονείς παρόλο που το καλοπαιδο τους έπρεπε να είχε φάει ένα ξύλο να το θυμάται για πάντα. όπως επίσης έχω ακούσει και "συμβουλές" του στυλ... αυτός είναι γιος του τάδε το πιάσαμε το υπονοούμενο φαντάζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα