Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω είμαι ΠΕ06 αλλά δεν ξέρω μέχρι που πήραν. Πως το βλέπω?

Σύμφωνα με ανάρτηση του Μπράτη (αιρετός κεντρικού συμβουλίου πρωτοβάθμιας) φέτος πήραν 706 άτομα ΠΕ06

Link.png Site:

Και σύμφωνα με το σαητ http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/anaplirotes-oromisthioi/387-proswrinoi-anaplhrvtes-prwtovathmia-ekpaidevsh.html οι τελευταίες πρόσληψεις έγιναν 17 Φεβρουαρίου. Απ'οτι ειδα στην λίστα, το τελευταίο άτομο που προσελήφθη είχε σειρά 995 στον πίνακα και η πρόσληψη αφορούσε μειωμένου ωραρίου 

Εδώ http://e-aitisi.sch.gr/eniaiosd_zero_2015/20160217/index.html μπορείς να δεις την θέση σου στον πίνακα σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις.

Με 700 ευρώ που δινουνε στους καθηγητες θα ζοριστεις πολυ αμα δεν βρεις και 2η δουλειά , αμα βρεις πχ και αλλου και τσιμπας και απο εκει κανα 400αρι θα εισαι μια χαρα.

post-117701-0-07261800-1455955948_thumb.jpg

Αυτό είναι το πρόσφατα διαμορφωμένο μισθολόγιο για τους αναπληρωτές. Σημειωτέον πως η σύμβαση διαρκεί μέχρι τη λήξη του τρέχοντος κάθε φορά σχολικού έτος, τουτέστιν το καλοκαίρι δεν πληρωνόμαστε. Η ένταξη στο ταμείο ανεργίας προϋποθέτει, αν δεν κάνω λάθος, να έχεις δουλέψει πάνω από 12 μήνες.

Κάνοντας έναν υπολογισμό πάντως των εξόδων που χρειάστηκε να κάνω μέχρι να μπει ο πρώτος μισθός, ο οποίος ήταν λειψός καθώς ανέλαβα υπηρεσία μέσα του μήνα, κάποιος που προσλαμβάνεται αναπληρωτής μακριά από τον τόπο κατοικίας του, είναι λίγο αδύνατο να μπορέσει να τα βγάλει πέρα χωρίς να έχει καβάτζα.

• Like 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμετοί, πονοκέφαλοι, κοκκίνισμα, ζαλάδα, 2 εγκεφαλικά, 3 ανακοπές

Παραμεθοριο καθηγητης ποσα τσιμπάς? 

Παραμεθοριος η Κερκυρα? γελάει ο κοσμος. Τι να πουνε οσοι υπηρετουν Λέρο , Κώ , Συμη κτλπ και οχι δάσκαλοι αλλα αστυνομιες , λιμενικά , στρατους κτλπ

100 ευρώ μεικτά τον μήνα

όχι η Κέρκυρα δεν είναι παραμεθόριος

Όχι, στον κλάδο ΠΕ70 των δασκάλων είμαι!

για την idomeneas έγραψα ότι μπορεί να είναι φιλόλογος ή γυμνάστρια

• Like 1
Δημοσ.

Ναι είμαστε πολλοί τελικά.Καμιά 20αριά χιλιάδες νομίζω φέτος.

Κατά τα άλλα αυξάνονται οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων. Οι αγαπημένοι δημοσιογράφοι καλλιεργούν το μίσος για τους δημοσίους υπαλλήλους στην κοινή γνώμη as always.

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/651595/kovoyn-tis-syntaxeis-alla-ayxanoyn-toys-misthoys-ton-dimosion-ypallilon

Δημοσ.

Ναι είμαστε πολλοί τελικά.Καμιά 20αριά χιλιάδες νομίζω φέτος.

Κατά τα άλλα αυξάνονται οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων. Οι αγαπημένοι δημοσιογράφοι καλλιεργούν το μίσος για τους δημοσίους υπαλλήλους στην κοινή γνώμη as always.

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/651595/kovoyn-tis-syntaxeis-alla-ayxanoyn-toys-misthoys-ton-dimosion-ypallilon

Ε καλά, η τάση του μέσου Έλληνα για κράξιμο δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια να ενημερωθεί για το τι ισχύει πραγματικά.

Δημοσ.

21000 μόρια είναι 2.5 χρόνια προυπηρεσίας

Ο συνολικός αριθμός των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανέρχεται σε 3455. Από αυτά 1677 είναι Γυμνάσια, 1060 Λύκεια, 508 ΕΠΑΛ και 10 σχολεία εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης.

Ο συνολικός αριθμός των υπηρετούντων εκπαιδευτικών είναι 134.413 εκ των οποίων 68.221 υπηρετούν στη Δευτεροβάθμια. Το σχολικό έτος 2008-2009 είχαμε συνολικά 185.917 εκπαιδευτικούς εκ των οποίων 103.247 στη Δευτεροβάθμια. Έχουμε συνεπώς μια μείωση των εκπαιδευτικών κατά 35026 που αντιστοιχεί σε ποσοστό μείωσης 33,92%!

Το πλήθος των αιτούντων αναπληρωτών με προϋπηρεσία είναι 19206 και το αντίστοιχο πλήθος των αιτούντων χωρίς προϋπηρεσία είναι 41151.

Δημοσ.

21000 μόρια είναι 2.5 χρόνια προυπηρεσίας

Ο συνολικός αριθμός των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανέρχεται σε 3455. Από αυτά 1677 είναι Γυμνάσια, 1060 Λύκεια, 508 ΕΠΑΛ και 10 σχολεία εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης.

Ο συνολικός αριθμός των υπηρετούντων εκπαιδευτικών είναι 134.413 εκ των οποίων 68.221 υπηρετούν στη Δευτεροβάθμια. Το σχολικό έτος 2008-2009 είχαμε συνολικά 185.917 εκπαιδευτικούς εκ των οποίων 103.247 στη Δευτεροβάθμια. Έχουμε συνεπώς μια μείωση των εκπαιδευτικών κατά 35026 που αντιστοιχεί σε ποσοστό μείωσης 33,92%!

Το πλήθος των αιτούντων αναπληρωτών με προϋπηρεσία είναι 19206 και το αντίστοιχο πλήθος των αιτούντων χωρίς προϋπηρεσία είναι 41151.

Συγκλονιστικά νούμερα.

Το τελευταίο άτομο ΠΕ06 είχε 21.000+ μόρια. :-(

Nαι, κι εγώ σήμερα το είδα πως οι προσλήψεις στον κλάδο σου δεν φτάνουν μέχρι το μηδενικής. Ενδιαφέρον θα είχε να μπορούσαμε να μάθουμε τι κενά υπάρχουν που δεν έχουν καλυφθεί και εκεί πάντως.

Δημοσ.

το μίσος για τους δημοσίους υπαλλήλους δε το καλλιεργεί κανένας, δικαιολογημένα υπάρχει.

κι όποιος δε καταλαβαίνει το λόγο να του το εξηγήσω

• Like 2
Δημοσ.

το μίσος για ορισμένους δημοσίους υπαλλήλους δε το καλλιεργεί κανένας, δικαιολογημένα υπάρχει.

κι όποιος δε καταλαβαίνει το λόγο να του το εξηγήσω

Νομίζω έτσι είναι καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχοντας περάσει και από τον ιδιωτικό τομέα μια βόλτα και μιλώντας για την συγκεκριμένη επιχείρηση που δούλεψα, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και κάθε μέρα δεν ήξερα από που θα μου ερχόταν η κατραπακιά.

Είναι κακό που φέτος δεν έχω ένα συνεχές άγχος να με τρώει και που μου δίνεται δυνατότητα να κάνω το μάθημά που κρίνω σωστό ελεύθερα χωρίς μόνιμο κριτή πάνω από το κεφάλι μου; Οπως είπα και πριν, όποιος θέλει να τα ξύσει, τα ξύνει. Και στο δημόσιο που είμαι φέτος τουλάχιστον και απ'όσο έχω δει πως κινούνται εκεί οι υπόλοιποι δάσκαλοι, δεν εκμεταλλεύονται αυτό το γεγονός.

Υπάρχουν πολλοί που το κάνουν,ναι, αλλά μη λέμε συνέχεια τα ίδια ε.

Δημοσ.

Βρήκες φόρουμ lilith να γράψεις κι εσύ ότι είσαι δημόσια υπάλληλος...

(όχι πώς δεν συμφωνώ ότι ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να απολυθούν χτες)

δεν έχει να κάνει με το forum. δηλαδή σε ποιο φορουμ θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση?

ασφαλώς υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά όταν οι 9 από τους 10 είναι πάρε τον έναν και βάρα τον άλλο τι να λέμε τώρα.

δεν έχει νόημα να το κάνουμε ΔΥ vs υπόλοιποι διότι θα κλειδωθεί.

Δημοσ.

δεν έχει να κάνει με το forum. δηλαδή σε ποιο φορουμ θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση?

ασφαλώς υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά όταν οι 9 από τους 10 είναι πάρε τον έναν και βάρα τον άλλο τι να λέμε τώρα.

δεν έχει νόημα να το κάνουμε ΔΥ vs υπόλοιποι διότι θα κλειδωθεί.

To 9 από τους 10 είναι πόρισμα από κάποια επίσημη έρευνα φαντάζομαι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...