alkis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Cpu a8 7650k σε mobo θα χρειαστεί bios upgrade? Και αν ναι, μπορεί να ανοίξει με τον a8 7650k να βάλω windows και να κάνω μετά bios upgrade? (Δεν ξέρω και πιο revision πουλάνε τα καταστήματα). Δεν εχουν αγοραστεί ακόμα αλλά αναρωτιέμαι.
coolerman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 κατά την αγορά,αναφέρεις θέλω το τελευταίο bios update στην Motherboard..όχι δεν θα ανοίξει ΑΝ δεν είναι συμβατό το bios
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 φιλε coolerman μην εισαι και τοσο απολυτος γιατι πολλες μητρικες ανοιγουν και με τους επεξεργαστες που υποστηριζουν αλλα δεν εχουν το σωστο bios και απλα υπολειτουργουν ισα ισα για να κανεις το update. απλα θελει ψαξιμο αν ειναι να κανεις καποια αγορα για να μην βρεθεις προ εκπληξεων..
coolerman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 φιλε coolerman μην εισαι και τοσο απολυτος γιατι πολλες μητρικες ανοιγουν και με τους επεξεργαστες που υποστηριζουν αλλα δεν εχουν το σωστο bios και απλα υπολειτουργουν ισα ισα για να κανεις το update. απλα θελει ψαξιμο αν ειναι να κανεις καποια αγορα για να μην βρεθεις προ εκπληξεων.. Για την gigabyte είμαι κατά 99% ότι δεν θα δουλέψει,η asus όμως απ όσο γνωρίζω μπορείς να κάνεις update bios,με κάποιον cpu που δεν είναι "συμβατός" ΑΝ κάνω λάθος,ας με διορθώσει κάποιος.
alkis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Άρα απλά το ζητάω από το κατάστημα και μπορούν να το κάνουν αυτοί;
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Για την gigabyte είμαι κατά 99% ότι δεν θα δουλέψει,η asus όμως απ όσο γνωρίζω μπορείς να κάνεις update bios,με κάποιον cpu που δεν είναι "συμβατός" ΑΝ κάνω λάθος,ας με διορθώσει κάποιος ναι μαλλον καπως ετσι πρεπει να ειναι απλα να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι συγκεκριμενα αν σε καποια μαρκα ισχυει ενω σε καποια αλλη οχι. οκ
coolerman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Άρα απλά το ζητάω από το κατάστημα και μπορούν να το κάνουν αυτοί; ρωτησέ τους.δεν αναφέρεις απο που θα γίνει αγορά. το eshop σίγουρα μπορεί να το κάνει(κατά 99% και άλλα γνωστά καταστημάτα)
alkis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 ρωτησέ τους.δεν αναφέρεις απο που θα γίνει αγορά. το eshop σίγουρα μπορεί να το κάνει(κατά 99% και άλλα γνωστά καταστημάτα) Δεν έβαλα κάποιο κατάστημα γιατί η διαφορά τιμής και απο skroutz είναι μικρή οπότε όποιο κατάστημα μπορεί να κάνει το bios upgrade από αυτό θα αγοράσω. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, θα ενημερώσω όταν γίνει η αγορά για να πω αν δέχτηκε το κατάστημα το χρόνο και αν όντως τελικά το έκανε κοιτάζοντας το bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα