Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cpu a8 7650k σε mobo

θα χρειαστεί bios upgrade?

Και αν ναι, μπορεί να ανοίξει με τον a8 7650k να βάλω windows και να κάνω μετά bios upgrade? (Δεν ξέρω και πιο revision πουλάνε τα καταστήματα).

Δεν εχουν αγοραστεί ακόμα αλλά αναρωτιέμαι.

Δημοσ.

κατά την αγορά,αναφέρεις θέλω το τελευταίο bios update στην Motherboard..όχι δεν θα ανοίξει ΑΝ δεν είναι συμβατό το bios

Δημοσ.

φιλε coolerman μην εισαι και τοσο απολυτος γιατι πολλες μητρικες ανοιγουν και με τους επεξεργαστες που υποστηριζουν αλλα δεν εχουν το σωστο bios και απλα υπολειτουργουν ισα ισα για να κανεις το update. απλα θελει ψαξιμο αν ειναι να κανεις καποια αγορα για να μην βρεθεις προ εκπληξεων..

Δημοσ.

φιλε coolerman μην εισαι και τοσο απολυτος γιατι πολλες μητρικες ανοιγουν και με τους επεξεργαστες που υποστηριζουν αλλα δεν εχουν το σωστο bios και απλα υπολειτουργουν ισα ισα για να κανεις το update. απλα θελει ψαξιμο αν ειναι να κανεις καποια αγορα για να μην βρεθεις προ εκπληξεων..

Για την gigabyte είμαι κατά 99% ότι δεν θα δουλέψει,η asus όμως απ όσο γνωρίζω μπορείς να κάνεις update bios,με κάποιον cpu που δεν είναι "συμβατός"

ΑΝ κάνω λάθος,ας με διορθώσει κάποιος.

Δημοσ.

Για την gigabyte είμαι κατά 99% ότι δεν θα δουλέψει,η asus όμως απ όσο γνωρίζω μπορείς να κάνεις update bios,με κάποιον cpu που δεν είναι "συμβατός"

ΑΝ κάνω λάθος,ας με διορθώσει κάποιος

ναι μαλλον καπως ετσι πρεπει να ειναι απλα να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι συγκεκριμενα αν σε καποια μαρκα ισχυει ενω σε καποια αλλη οχι. οκ

Δημοσ.

Άρα απλά το ζητάω από το κατάστημα και μπορούν να το κάνουν αυτοί;

ρωτησέ τους.δεν αναφέρεις απο που θα γίνει αγορά.

το eshop σίγουρα μπορεί να το κάνει(κατά 99% και άλλα γνωστά καταστημάτα)

Δημοσ.

ρωτησέ τους.δεν αναφέρεις απο που θα γίνει αγορά.

το eshop σίγουρα μπορεί να το κάνει(κατά 99% και άλλα γνωστά καταστημάτα)

Δεν έβαλα κάποιο κατάστημα γιατί η διαφορά τιμής και απο skroutz είναι μικρή οπότε όποιο κατάστημα μπορεί να κάνει το bios upgrade από αυτό θα αγοράσω.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, θα ενημερώσω όταν γίνει η αγορά για να πω αν δέχτηκε το κατάστημα το χρόνο και αν όντως τελικά το έκανε κοιτάζοντας το bios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...