kostas281290 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 έχω το εξης κινητό..το πρόβλημα είναι οτι οτάν κάνω κλήση κλείνει αυτόματα η οθόνη και πρεπει να πατήσω το πλαϊνό κουμπί για να την ανοιξω αν θέλω να σταματήσω την κλήση..τι φταίει?
SOADNICK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ισως ο proximity sensor, θεωρητικα οταν απομακρυνεις τη συσκευη απ το κεφαλι σου η οθονη θα πρεπει να αναβει. Εκτος αν εχεις το χερι σου πανω απο τον αισθητηρα.
saruman123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο που λεει ο SOADNICK. Σε ενα pocket που εχω κλειδωνει κιολας και πρεπει να κανεις 2 κλικ με το δαχτυλο.
kostas281290 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 saruman13 αυτί το πρόβλημα έχω κ εγώ..απ ενεργοποιείται κάπως?
saruman123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οχι δεν μπορει Εκτος αν υπαρχει καποια custom roms να του περασης για να φυγη. Μια CyanogenMod ας πουμε που ειναι απο της ποιο αξιοπηστες. Αλλα θελει ρουταρισμα το κινητο. Ειχα το core 1 και δεν ειχε τετοιο θεμα παντως. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2016 από saruman123
AntiCambeR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Κανονικά θα έπρεπε να ανάβει η οθόνη με το που την απομακρύνεις απο το αυτί.Κάνε 1 απλό restart και αν δεν φτιάξει τότε back up και factory reset.Αν δεν φτιάξει έτσι πιθανόν να έχει πρόβλημα hardware.
saruman123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Κανονικά θα έπρεπε να ανάβει η οθόνη με το που την απομακρύνεις απο το αυτί.Κάνε 1 απλό restart και αν δεν φτιάξει τότε back up και factory reset.Αν δεν φτιάξει έτσι πιθανόν να έχει πρόβλημα hardware.Δεν ειναι προβλημα hardware ετσι ειναι το κινητο.Οπως ειπα και ποιο πανω το ιδιο κανει και το core που εχω.
AntiCambeR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή έτσι λειτουργεί το κινητο?Υπέθεσα οτι έχει πρόβλημα με την λογική οτι σε άλλα Samsung δεν γίνεται αυτό, όπως πχ στο S4 mini.
saruman123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή έτσι λειτουργεί το κινητο?Υπέθεσα οτι έχει πρόβλημα με την λογική οτι σε άλλα Samsung δεν γίνεται αυτό, όπως πχ στο S4 mini.Ναι ετσι λειτουργει,γι'αυτο του προτεινα να αλλαξει την rom και να βαλει CyanogenMod.Σε μερικα γινετε σε αλλα οχι. Στο Core1,S3,S3 neo,Advance που ειχα δεν το εκανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα