Προς το περιεχόμενο

Android και backup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την βοηθεια σας παρακαλω.. Ειμαι χρονιος χρηστης iphone και ipad, και μεχρι τωρα με το icloud εχω το κεφαλι μου υσηχο, σε οτι και να μου τυχε.. Αυτοματο backup, οχι μονο των φωτο-βιντεο-επαφες κτλ, αλλα και οτι εχω πχ στο i books, το πως εχω "στησει" τα μηχανακια μου, μεχρι και τους σελιδοδεικτες στα βιβλια (pdf και epubs) που διαβαζω..

Πηρα λοιπον ενα xiaomi note 2, το οποιο μου αρεσει παρα πολυ σα τηλεφωνο και σαν λογισμικο (miui).. Tο στησα οπως θελω, βρηκα σενια προγραμματακια κτλ... Ειμαι ψιλο ασχετος με android αλλα το παλευω... Και ερωτω , Backup, πως κραταμε εδω; Ενοω , υπαρχει τροπος να τραβιεται αυτοματα backup οταν πχ φορτιζω το κινητο η οταν το χω standby, οπως κανει το i cloud?

Δημοσ.

Backup γίνετσι αυτόματα προγραμμάτων, ρυθμίσεων, μηνυμάτων, κτλ μεσω του Mi λογαριασμού σου. Μπορεί και φωτό, αλλά δεν έχεις πολύ χώρο. Για ότι άλλο, ο χώρος είναι υπεραρκετός και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Για φωτό μπορείς να συνδέσεις το κινητό με dropbox, mediafire,κτλ. Εάν θέλεις πιο σοφιστικέ backup, μέσω twrp και μετά το μεταφέρεις στον υπολογιστή και είσαι super!

Δημοσ.

dropbox εχω ναι, αλλα το twrp τι ειναι?.

θα φτιαξω λογαριασμο Mi, να δω πως ειναι..

Γνώμη μου είναι να διαβάσεις το θέμα εδώ που αφορά αποκλειστικά το κινητό σου. Θα σου λύσει πολλές απορίες.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-τα-πάντα-για-το-νέο-smartphone/?pageNo=1

Δημοσ.

σε ευχαριστω, θα το διαβασω ναι..

Αυτο που με ενδιαφερει βασικα, και νομιζω δεν πρεπει να γινεται με Backup στην Mi,  ειναι το Backup να ειναι συμβατο και με αλλα android ηλεφωνα.. ενοω το εξης, πες οτι σε 6 μηνες χανω το τηλεφωνο μου.. θα μπορω να αγορασω οποιο τηλεφωνο με android  θελω? η θα πρεπει να παρω παλι οποσδηποτε το ιδιο, η εστω καποιο xiaomi ?

Λυση με backup σε υπολογιστη ουτε να την σκεφτομαι δεν θελω.. θα ηταν πολυ ομορφα αν γινοταν πχ να αποθηκευεται το Backup στο dropbox.

Δημοσ.

Την βοηθεια σας παρακαλω.. Ειμαι χρονιος χρηστης iphone και ipad, και μεχρι τωρα με το icloud εχω το κεφαλι μου υσηχο, σε οτι και να μου τυχε.. Αυτοματο backup, οχι μονο των φωτο-βιντεο-επαφες κτλ, αλλα και οτι εχω πχ στο i books, το πως εχω "στησει" τα μηχανακια μου, μεχρι και τους σελιδοδεικτες στα βιβλια (pdf και epubs) που διαβαζω..

Πηρα λοιπον ενα xiaomi note 2, το οποιο μου αρεσει παρα πολυ σα τηλεφωνο και σαν λογισμικο (miui).. Tο στησα οπως θελω, βρηκα σενια προγραμματακια κτλ... Ειμαι ψιλο ασχετος με android αλλα το παλευω... Και ερωτω , Backup, πως κραταμε εδω; Ενοω , υπαρχει τροπος να τραβιεται αυτοματα backup οταν πχ φορτιζω το κινητο η οταν το χω standby, οπως κανει το i cloud?

Εχω το redmi note 3 και χρησιμοποιω το Google Drive.

Το εχω χρονια.

Επισης και το dropbox ειναι καλο.

Δημοσ.

Τα xiaomi έχουν μέσα πρόγραμμα για μεταφορά των πάντων σε άλλο κινητό.

Ρυθμίσεις/περισσότερες ρυθμίσεις/μεταφορά.

Μπαα το ξερω αλλα δεν το χρησιμοποιω.

Εξαλλου το εχω ξηλωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...