peiraias27 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 το ξέρω ότι το note πρέπει να το πάρω από εξωτερικό απλά δεν το έχω δει από κοντα . Το s6 edge plus το έχω δει από κοντά και πιστεύω ότι είναι ένα κόσμημα. Απλά ψάχνω να καταλάβω πιο είναι καλύτερο το spen δεν με ενδιαφέρει και πολύ (είχα το note edge) Δεν με ενδιαφέρει κανένα άλλο εκτός από αυτά τα 2 1
nikos1965 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 φίλε μου τα έχω και τα δυο. το νοτε είναι πολύ όμορφο και πολύ ελαφρύ ..καμιά σχέση με το 4 πολύ ποιο μαζεμένο επίσης λόγο του ότι η οθόνη δεν κάνει καμπύλη νομίζεις ότι είναι ποιο μεγάλη το plus είναι κάτι ξεχωριστό ..πολύ όμορφο , από επιδόσεις είναι το ίδιο , κάμερα τα ίδια ..νομίζω οτι του νοτε είναι λίγο ποιο ζωντανά τα χρώματα ..μπαταριά μην περιμένεις και πολλά ..με το ζόρι η μέρα...και είναι και τα δυο πολύ γρήγορα καμιά σχέση με το ξέρεις εως τώρα..
mp44christos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Eγω παντός θα τρολαρω προτείνοντας το moto x style 4
Peiraias28 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρει κάποιος να μου πει ποτέ θα πάρει την 6.0.1 το Samsung s6 edge plus?
mp44christos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Samsung δεν περνεις αν περιμένεις ενημερώσεις στην ωρα τους... Αν θες ΜΜ σε ευλογο χρονικο διάστημα nexus η motorola.
peiraias27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Samsung δεν περνεις αν περιμένεις ενημερώσεις στην ωρα τους... Αν θες ΜΜ σε ευλογο χρονικο διάστημα nexus η motorola. Έχουν πάρει αρκετά μοντέλα αλλά ανάλογα την προέλευση των κινητών. . Όσο για τα Moto-nexus δεν θέλω να γίνω πείραμα
mp44christos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Έχουν πάρει αρκετά μοντέλα αλλά ανάλογα την προέλευση των κινητών. . Όσο για τα Moto-nexus δεν θέλω να γίνω πείραμα Πείραμα? γτ?
πανοςτ52 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 θα σου πρωτεινα να παρεις iphone 6s plus.μα εχεις το κεφαλη σου υσηχο και εγω με g4 τι καταλαβα!
peiraias27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Πείραμα? γτ? Είχα πριν 2 χρόνια το nexus5 και ότι έβγαινε δοκιμαστικά ερχόταν κατευθείαν στο κινητό και είχα μόνιμος θέματα μια ή μπαταρία μια ή κάμερα μια το ένα κτλ.. θα σου πρωτεινα να παρεις iphone 6s plus.μα εχεις το κεφαλη σου υσηχο και εγω με g4 τι καταλαβα! Για μένα προσωπικά το iPhone είναι πολύ πίσω τεχνολογικά με αυτά που σου προσφέρουν και στην τιμή που έχουν αν ήταν 200-300 ευρό πια κάτω μπορεί να πήγαινα
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 θα σου πρωτεινα να παρεις iphone 6s plus.μα εχεις το κεφαλη σου υσηχο και εγω με g4 τι καταλαβα! Τι καταλαβες??Πηρες ενα κινητο πληρεστατο,κατα πολυ φθηνοτερο και πιο μαζεμενο απο το 6s plus με μονο αρνητικο την μπαταρια. Παρολα αυτα ειναι αρκετα φθηνοτερο το G4 και αρα μπορεις μελλοντικα να κανεις πιο ευκολα αναβαθμιση σε αλλο μοντελο απο το iphone. Γενικα καλο ειναι να σταματησει ο κοσμος σιγα σιγα να προτεινει τα Iphone στην παρουσα κατασταση που ειναι τα κινητα(δηλαδη μεχρι να δουμε και με τα επομενα τι παιζει)εκτως αν το ζηταει ο ts αυτο.Πεταμενα λεφτα ειναι τα κινητα και το εχουμε 1000αναλυσει γιατι. Eγω παντός θα τρολαρω προτείνοντας το moto x style Η πλακα ειναι οτι ακομα και το MotoX play εχει 2 τεραστια θετικα σε σχεση με τα παραπανω. Μπαταρια γιγας με αυτονομια που τα παραπανω galaxy δεν βλεπουν ουτε στα ονειρα τους και τιμη παραπανω απο αψογη για δεδομενα Ελλαδας https://www.skroutz.gr/s/7314178/Motorola-Moto-X-Play-16GB.html?from=catspan .Κοινως γλυτωνεις χρηματα και για την επομενη μελλοντικη αναβαθμιση 1
Belisarius Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 θα σου πρωτεινα να παρεις iphone 6s plus.μα εχεις το κεφαλη σου υσηχο και εγω με g4 τι καταλαβα! Πραγματικά είναι να απορεί κανείς!
kostas8080 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Εγω πάλι σου προτείνω, αν έχεις κινητό, περίμενε να έρθει το s7 EDGE που είναι ακόμα καλύτερο, Micro sd,ανθεκτικό στο νερό και έχει και πολύ καλή μπαταρία 1
kostas8080 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Απο θέμα Hardware είναι σχεδόν ίδια Επεξεργαστή, γραφικά,Ram,Κάμερες, Οθόνες Απο εκεί και πέρα κυρίες διαφορες υπάρχουν στο σπίτιν σχεδιασμό και την εμφάνιση, αφού δεν σε νοιάζει καθόλου το s-pen τα δύο κινητά είναι Ίδια (σχεδόν) *Για το s6 edge + θα έχεις εγγύηση στην Ελλάδα, για το NOTE 5 όχι
enigma84 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 το ξέρω ότι το note πρέπει να το πάρω από εξωτερικό απλά δεν το έχω δει από κοντα . Το s6 edge plus το έχω δει από κοντά και πιστεύω ότι είναι ένα κόσμημα. Απλά ψάχνω να καταλάβω πιο είναι καλύτερο το spen δεν με ενδιαφέρει και πολύ (είχα το note edge) Δεν με ενδιαφέρει κανένα άλλο εκτός από αυτά τα 2 Από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει το spen πας σε s6 edge. Δεν έχει νόημα να δώσεις πόσα λεφτά και να μην έχεις εγγύηση...Για κάτι μάλιστα που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα