Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δεν ελεγες στη Sapphire οτι με το καταστημα δεν μπορεις να βρεις ακρη και οτι εχεις ταλαιπωρηθει αρκετα μηπως την εστελνες κατευθειαν σε αυτους?Νομιζω βεβαια οτι η Sapphire ειναι καθετη στο να κανει η ιδια RMA αλλα δεν ειχες να χασεις κατι.Αν δεχοντουσαν,θα εβρισκες ακρη πολυ πιο γρηγορα.

Δημοσ.

Γιατι δεν ελεγες στη Sapphire οτι με το καταστημα δεν μπορεις να βρεις ακρη και οτι εχεις ταλαιπωρηθει αρκετα μηπως την εστελνες κατευθειαν σε αυτους?Νομιζω βεβαια οτι η Sapphire ειναι καθετη στο να κανει η ιδια RMA αλλα δεν ειχες να χασεις κατι.Αν δεχοντουσαν,θα εβρισκες ακρη πολυ πιο γρηγορα.

απαντήσει από την sapphire:

Dear Customer :

We are sorry to hear this kind of situation that they provided to you.

But according to the photo that we did tell you before this could be related to hardware problem , and the memory of the VGA card could be the root cause.

But this card should need to analyze in our RMA center so that we can figure it out.

Please push the retailer to directly send the card back to our RMA center so that we can start the RMA process.

Δημοσ.

ενημερώθηκα απο το κατάστημα και μου ειπε οτι  όντως βγαζει μπλε pixels σύμφωνα με το τεχνικο και οτι θα την στειλουνε αλλα μου ειπανε οτι τα αγοράζουνε αλλου και οχι απο το εργαστασιο (μαλλον δεν συνεργαζοντε πια με την sapphire who know) δηλαδή εγω εχω μια καρτα απο ενα αλλο καταστημα πχ βουλγαρια?  και οτι μπορει να μου δωσουνε αλλο μοντελο η μπορει να το φτιαξουνε το μονο που μου ειπε με σιγουρια οτι θα περιμενω 1 μισή μηνα.. οπως και ηξερα χωρίς να μου το πει.

αυτά κύριοι και μετα μου λένε γιατι να μην αγοραζεις στην ελλαδα πραγματα καλα να παθω..

αρα 4 μήνες χωρίς κάρτα με 2 χρονια εγγυήσεις 

εαν θέλει ο moderator μπορεί να το κλείσει το θέμα τελικά ειχε πρόβλημα η καρτα ευχαριστω τα ατομα που δωσανε απαντησει στο θεμα που ειχα πιθανό να ειναι memory τις καρτας ωστόσο αν θελει να το αφήσει ανοιχτό και να ενημερώσω ποτε την έλαβα και τι έλαβα ουτε εγω δεν ξερω τι κάρτα θα πάρω πισω χαχαα 

Δημοσ.

Καλά μη σε πιάνει απελπισία συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες δε θα τρελαθούμε κιόλας. Να λες πάλι καλά που στο αναγνωρίσανε χωρίς πολλές υπεκφυγές και έβγαλες άκρη γιατί θα μπορούσαν να σου λένε ότι @@ θέλεις και να αποφεύγουν να σε εξυπηρετήσουν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

άργησα να απαντήσω γιατι δούλευα.. την καρτα την ελαβα στις 25 Απριλίου δηλαδη 2 μήνες έκανε ωστόσο βρήκα αρκετα στοιχεια οπως ποιος ειναι ο προμηθευτής μιας και δεν μου δίνανε ουτε rma ουτε τίποτα ωστε να εχω μια ενημερώσει ποσο θα περιμενω, και τις 2 φορες που χαλασε η καρτα ποτε δεν την στειλανε για rma την καρτα τεκμηριωμένο απο την sapphire μιας και εξηγησα γιατι χαλαει τοσο ευκολα η καρτα και γιατι πρεπει να περιμένω τοσο πολυ για ενα φτιαξιμο αλλα που να καταλαβω οτι δεν την στέλνει ποτε ο προμηθευτής για rma..

anyway έκανα κατι test στην κάρτα απο τι ειδα ολα πανε καλα αλλα απο εμενα δεν θα ξανά αγοράσω πράμα απο vision τραγικο και αθλιο το service και πολλά άλλα. 

Δημοσ.

Τουλάχιστον έχεις κάρτα τώρα.

Μα καλά αν αργήσει πάνω απο 2 βδομάδες δεν δικαιούσαι προσωρινή αντικατάσταση?

Δημοσ.

ενημερώθηκα απο το κατάστημα και μου ειπε οτι  όντως βγαζει μπλε pixels σύμφωνα με το τεχνικο και οτι θα την στειλουνε αλλα μου ειπανε οτι τα αγοράζουνε αλλου και οχι απο το εργαστασιο (μαλλον δεν συνεργαζοντε πια με την sapphire who know) δηλαδή εγω εχω μια καρτα απο ενα αλλο καταστημα πχ βουλγαρια?  και οτι μπορει να μου δωσουνε αλλο μοντελο η μπορει να το φτιαξουνε το μονο που μου ειπε με σιγουρια οτι θα περιμενω 1 μισή μηνα.. οπως και ηξερα χωρίς να μου το πει.

αυτά κύριοι και μετα μου λένε γιατι να μην αγοραζεις στην ελλαδα πραγματα καλα να παθω..

αρα 4 μήνες χωρίς κάρτα με 2 χρονια εγγυήσεις 

εαν θέλει ο moderator μπορεί να το κλείσει το θέμα τελικά ειχε πρόβλημα η καρτα ευχαριστω τα ατομα που δωσανε απαντησει στο θεμα που ειχα πιθανό να ειναι memory τις καρτας ωστόσο αν θελει να το αφήσει ανοιχτό και να ενημερώσω ποτε την έλαβα και τι έλαβα ουτε εγω δεν ξερω τι κάρτα θα πάρω πισω χαχαα 

Τα καλά των σκρουτζομάγαζων...

anyway έκανα κατι test στην κάρτα απο τι ειδα ολα πανε καλα αλλα απο εμενα δεν θα ξανά αγοράσω πράμα απο vision τραγικο και αθλιο το service και πολλά άλλα. 

Έχω καεί και εγώ από αυτούς και τους έχω ρίξει μαύρο εδώ και καιρό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...