Talixx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω την κάρτα γραφικών sapphire 290 r9 4gb εχθές εκει που πήγα να παίξω arma 3 μου εμφάνιζε μπλε τετραγωνάκια pixels και σε αλλα το έκανε ποιο σκούρο χρωμα πιθανό η κάρτα να τα φτύνει? την εχω 2 χρονιά oc δεν τις εχω κάνει πότε. να σημειώσω σε αλλα games δεν το εχω δει αυτο. (έκανα ενα καθαρισμό απο τα drivers με το DDU το ίδιο έκανε και πάλι και έκανα και ξανά εγκατάσταση το arma 3 πάλι τα ίδια) Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2016 από Talixx
Alex21121988 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον στο συγκεκριμένο ζορίζεται πολύ η gpu οπότε και σου εμφανίζει πρόβλημα που δεν σου έδειχνε σε άλλα games. Δοκίμασε να κάνεις λίγο downclock την gpu σου, λογικά έχει ένα οc από factory, οπότε κάνε και αυτή την δοκιμή. Μπορεί να έπεσες σε κακό κομμάτι και να μην το καταλαβες μέχρι τώρα. Ανέβασε power limit μπας και.. Τρέξε και κανένα Valley, Heaven ή κανένα άλλο stress test να την ζορίσεις για να δεις αν κάνει τα ίδια. Όχι τίποτα άλλο, να προλάβεις να την γυρίσεις πίσω να πάρεις άλλη.
Talixx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 σε ευχαριστώ για την απαντήσει τελικά εκανα ενα λαθος το εμφανίζει και σε ενα αλλο παιχνίδι ετρεξα το valley δεν ειδα καποιο προβλημα εκει θα δοκιμάσω Αυτα που ειπες αλλα εχθες οταν κατεβασα το trixx τις sapphire μου έφτιαξε αλλα σημερα που πηγα και ανοιξα το Arma 3 μου το ξανα εκανε... υπαρχει περιπτωσει να φταίει το τροφοδοτικό? το τροφοδοτικό που εχω ειναι το corsair power supply 750w
Sheogorath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Γύρνα την πίσω και πες να δοκιμαστεί σε παιχνίδι γιατί στο valley δεν βγάζει πρόβλημα. Βγάλε το και βίντεο ή δείξε τα screenshots που έδειξες σε μας. (βγάλε και άλλα φυσικά)
Talixx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Γύρνα την πίσω και πες να δοκιμαστεί σε παιχνίδι γιατί στο valley δεν βγάζει πρόβλημα. Βγάλε το και βίντεο ή δείξε τα screenshots που έδειξες σε μας. (βγάλε και άλλα φυσικά) την εχω αγοράσει απο το 2014 δυστυχώς η εγγυήσεις ειναι 2 χρονιά αρα δεν καλύπτει μίλησα και με την sapphire έστειλα φωτογραφία με τα προβλήματα όντος μου γράψανε να στείλω τις φωτογραφίες απο εκει που το αγόρασα για να παει για αλλαγή.
Alex21121988 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 H τροφοδοσία θα σου δημιουργούσε άλλα προβλήματα και όχι artifacts. Το ότι δεν σου βγάζει προβλήματα στο Valley δεν σημαίνει πως όλα λειτουργούν σωστά. Είναι όπως το oc, ένα game μπορεί να σου ξετινάξει το κατά τα άλλα stable oc σου ενώ όλα έδειχναν να κινούνται ομαλά. Έτσι συμβαίνει πιθανότατα και με την κάρτα σου την οποία ζορίζει το game οπότε και βλέπεις τα περίεργα. Ενδέχεται να σου παραδώσει πνεύμα, μην το αποκλείουμε, όπως σου είπε και η Sapphire στείλε φωτό και έπειτα και την gpu και υπομονή. Αν έχεις άλλο σύστημα να την δοκιμάσεις θα ήταν ένα καλό και κατατοπιστικό τεστ για να δεις τι φταίει αν φταίει.
userpartali Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 πιθανον να ειναι οι μνήμες φίλε της κάρτας πες λίγο απο το gpu-z εκει που γράφει το τύπο της μνήμης τι μάρκα είναι !
jimakos234 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 σε ευχαριστώ για την απαντήσει τελικά εκανα ενα λαθος το εμφανίζει και σε ενα αλλο παιχνίδι ετρεξα το valley δεν ειδα καποιο προβλημα εκει θα δοκιμάσω Αυτα που ειπες αλλα εχθες οταν κατεβασα το trixx τις sapphire μου έφτιαξε αλλα σημερα που πηγα και ανοιξα το Arma 3 μου το ξανα εκανε... υπαρχει περιπτωσει να φταίει το τροφοδοτικό? το τροφοδοτικό που εχω ειναι το corsair power supply 750w Ποιο τροφοδοτικό ακριβώς έχεις ? Δεν είναι ίδια να έχεις ένα corsair vs/cx 750 με ένα ΗΧ/ΑΧ 750. Επίσης το arma είναι cpu intensive game, θέλει cpu με δυνατό IPC, κάτι που οι FX της AMD δεν φημίζονται. Στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια (ποια αν γίνεται)? 2
Talixx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 πιθανον να ειναι οι μνήμες φίλε της κάρτας πες λίγο απο το gpu-z εκει που γράφει το τύπο της μνήμης τι μάρκα είναι ! http://postimg.org/image/nsn1bfe9h/ Ποιο τροφοδοτικό ακριβώς έχεις ? Δεν είναι ίδια να έχεις ένα corsair vs/cx 750 με ένα ΗΧ/ΑΧ 750. Επίσης το arma είναι cpu intensive game, θέλει cpu με δυνατό IPC, κάτι που οι FX της AMD δεν φημίζονται. Στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια (ποια αν γίνεται)? το τροφοδοτικό που έχω είναι αυτό Corsair Power Supply 750W ATX 24 pin CX 750M CP-9020061-EU Active-PFC Retail αν και δεν έχω δει τα pixels σε άλλα παιχνίδια το έχω γράψει κιόλας αλλα εστειλα και στο support στο Arma 3 και μου γράψανε να στείλω κατι αρχεια να δούνε και περιμένω να δω τι θα μου πουνε παντος η εταιρια sapphire μου ειπε για να την στειλω για φτιάξιμο θεωρω οτι γνωριζει τι ειναι αυτο για να μου το ειπε εκτος αν ειναι τυπικό το μήνυμα.
jimakos234 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 http://postimg.org/image/nsn1bfe9h/ το τροφοδοτικό που έχω είναι αυτό Corsair Power Supply 750W ATX 24 pin CX 750M CP-9020061-EU Active-PFC Retail αν και δεν έχω δει τα pixels σε άλλα παιχνίδια το έχω γράψει κιόλας αλλα εστειλα και στο support στο Arma 3 και μου γράψανε να στείλω κατι αρχεια να δούνε και περιμένω να δω τι θα μου πουνε παντος η εταιρια sapphire μου ειπε για να την στειλω για φτιάξιμο θεωρω οτι γνωριζει τι ειναι αυτο για να μου το ειπε εκτος αν ειναι τυπικό το μήνυμα. θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και με κάποιο άλλο τροφοδοτικό, αν γίνεται καλύτερης ποιότητας απο το cx ,μιας και αυτό είναι για office pc στοχευεμένο με χαμηλής ποιότητας κατασκευαστικά υλικά/πυκνωτές, και όχι για gaming/overclocking (πχ καποιου φίλου σου αν γίνεται, ή και με κάποιον ι5 sandy bridge και πανω, αν κάποιος φίλος σου έχει ένα τέτοιο σύστημα) Αν δεις ότι το πρόβλημα παραμένει, τότε έχει θέμα η gpu και πας gia RMA.
Talixx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασα άλλη κάρτα στον υπολογιστή και όλα δουλεύουν σωστά και έχω ακόμα εγγύηση το θέμα είναι ότι θα είναι δεύτερη φορά που χαλάει η κάρτα χωρίς να έχω κάνει κανένα oc στην κάρτα που έχω..
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 πιθανον να ειναι οι μνήμες φίλε της κάρτας πες λίγο απο το gpu-z εκει που γράφει το τύπο της μνήμης τι μάρκα είναι ! Εκεί πήγε και εμένα το μυαλό μου όταν είδα το πρώτο screenshot.
Talixx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Εκεί πήγε και εμένα το μυαλό μου όταν είδα το πρώτο screenshot. σήμερα που επικοινώνησα με το κατάστημα που την πήρα με συνδεσαν με ενα τεχνικό ξερετε τι μου ειπε? οτι φταίνε οι drivers και οτι πρεπει να βαλεις τους catalyst γιατι οι καινούργιοι δημιουργούνε πρόβλημα... τα εβαλα τα catalyst και παλι ειχα πρόβλημα.. θεωρώ οτι δεν θα βγαλω ακρη ενημερωσα την sapphire με μήνυμα οτι μου είπανε. τελικα την εστειλα να την δουνε την καρτα γραφικων μου το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μου πουνε οτι η καρτα δουλεύει και δεν υπάρχει πρόβλημα και ειρωνια ειναι 2 χρονια εγγυησει με 4 μηνες στο service δηλαδη πραγματικα απογοητευμενος και με το service και με την καρτα! (ήδη περίμενα 2 μηνες αν ειναι το ιδιο story τοτε ναι 4 μήνες χωρις καρτα στο pc)
LouCi4er Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 σήμερα που επικοινώνησα με το κατάστημα που την πήρα με συνδεσαν με ενα τεχνικό ξερετε τι μου ειπε? οτι φταίνε οι drivers και οτι πρεπει να βαλεις τους catalyst γιατι οι καινούργιοι δημιουργούνε πρόβλημα... τα εβαλα τα catalyst και παλι ειχα πρόβλημα.. θεωρώ οτι δεν θα βγαλω ακρη ενημερωσα την sapphire με μήνυμα οτι μου είπανε. τελικα την εστειλα να την δουνε την καρτα γραφικων μου το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μου πουνε οτι η καρτα δουλεύει και δεν υπάρχει πρόβλημα και ειρωνια ειναι 2 χρονια εγγυησει με 4 μηνες στο service δηλαδη πραγματικα απογοητευμενος και με το service και με την καρτα! (ήδη περίμενα 2 μηνες αν ειναι το ιδιο story τοτε ναι 4 μήνες χωρις καρτα στο pc) Εστειλες την καρτα που,στο καταστημα?
Talixx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Εστειλες την καρτα που,στο καταστημα? ναι στο κατάστημα θέλει 2 μέρες αρα απο δεύτερα και μετα θα την δούνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα