Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η LG Electronics ανακοίνωσε την συνεργασία της με την B&O για να προσφέρει υψηλής πιστότητας εμπειρία ήχου σε νέα smartphones της εταιρείας, ανάμεσα στα οποία θα βρίσκεται και το G5 που περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα στις 21 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της LG, οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν στενά για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου στο νέο LG G5. “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την LG. Με την αφοσίωση της εταιρείας στη δημιουργία premium smartphones, αυτή η συνέργεια μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε τον ήχο υψηλών προδιαγραφών της B&O PLAY σε μία ακόμα ευρύτερη βάση πελατών”, δήλωσε ο Henrik Taudorf Lorensen, Πρόεδρος της B&O PLAY.

“Μέσω της συνεργασίας μας με την B&O PLAY, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε αλλά και να ξεπεράσουμε τις υψηλές προσδοκίες των καταναλωτών, οι οποίοι αναζητούν την επόμενη γενιά κορυφαίας εμπειρίας ήχου στα smartphones τους” δήλωσε από την πλευρά της LG Electronics, ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κορεάτικης εταιρείας.

Η LG θέλει να διαφοροποιηθεί στον συγκεκριμένο τομέα από τους υπόλοιπους κατασκευαστές, και η συνεργασία της με την B&O θα παρέχει μία σημαντικά αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου σε σχέση με το παρελθόν.

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πολύ μεγάλο ατού αυτό. Οι φορητές συσκευές τύπου smartphone πραγματικά είναι σαν να σχεδιάστηκαν για αναπαραγωγή ήχου οπότε οτιδήποτε βοηθάει σε αυτό είναι καλοδεχούμενο. Δώστε και το πρότυπο DIRAC στη συσκευή και καθαρίσαμε! 

• Like 2
Δημοσ.

Αν αν το κόστος απόκτησής του κινηθεί σε επίπεδα G4, θα είναι super deal. Θα με κάνει να αντικαταστήσω το G2 που τόσο πιστά με υπηρετεί ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν αν το κόστος απόκτησής του κινηθεί σε επίπεδα G4, θα είναι super deal. Θα με κάνει να αντικαταστήσω το G2 που τόσο πιστά με υπηρετεί ακόμα.

ακριβός την ίδια  σκέψη έκανα....επιτελους κινητο που να μπορείς να ακούσεις αξιοπρεπεστατο κάλο ήχο και όχι να κουβαλάω και mp3 player μαζί...

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο ισχύει για το HP Elite X3

Με την διαφορά ότι το G5 τρέχει άριστο λειτουργικό με ποικιλία εφαρμογών και λειτουργιών ανάλογες με αυτές του G4 ενώ το Elite θα το αγοράσουν μερικά Microsoft Fanboys και μετά θα κλαίγονται online για τα Features και τις εφαρμογές που τους λείπουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Με την διαφορά ότι το G5 τρέχει άριστο λειτουργικό με ποικιλία εφαρμογών και λειτουργιών ανάλογες με αυτές του G4 ενώ το Elite θα το αγοράσουν μερικά Microsoft Fanboys και μετά θα κλαίγονται online για τα Features και τις εφαρμογές που τους λείπουν.

1. Βγες από android fanboy mode

2. Δεν υπάρχει άριστο OS, και αν υπήρχε σιγουρα αυτο δεν θα ήταν το Android.

3. Δεν ηταν ανάγκη να κανεις vs

4. Το Elite δεν θα λαγκαρει καθε λιγο και λιγάκι

5. Το elite θα πάρει αναβαθμίσεις, και όχι μονο μια φορα, και δεν θα χρειαστεί να ψάχνεις roms

6. Περα από φανμποιζ, το Elite θα το πάρουν ατομα που βαρεθηκαν τα κινητα τους να κάνουν μια περιουσία και να κολλάνε

7. Η απάντηση σου από μόνη της δείχνει ποσο κολλημένος είσαι και κράζεις κατευθείαν οτι έχει σχέση με WM.

Δεν είσαι αξιος για συζήτηση. Οποτε το λήγω εδώ πριν πεταχτούν τα "φιλαράκια" σου και γίνει και εδω οτι στη σελιδα με το 650.

• Like 2
Δημοσ.

1. Βγες από android fanboy mode

2. Δεν υπάρχει άριστο OS, και αν υπήρχε σιγουρα αυτο δεν θα ήταν το Android.

3. Δεν ηταν ανάγκη να κανεις vs

4. Το Elite δεν θα λαγκαρει καθε λιγο και λιγάκι

5. Το elite θα πάρει αναβαθμίσεις, και όχι μονο μια φορα, και δεν θα χρειαστεί να ψάχνεις roms

6. Περα από φανμποιζ, το Elite θα το πάρουν ατομα που βαρεθηκαν τα κινητα τους να κάνουν μια περιουσία και να κολλάνε

7. Η απάντηση σου από μόνη της δείχνει ποσο κολλημένος είσαι και κράζεις κατευθείαν οτι έχει σχέση με WM.

Δεν είσαι αξιος για συζήτηση. Οποτε το λήγω εδώ πριν πεταχτούν τα "φιλαράκια" σου και γίνει και εδω οτι στη σελιδα με το 650.

Με την διαφορά ότι δεν είμαι Fanboy του Android απλά βλέπω την κοινή λογική. Έχω Android 5.1 Smartphone, iOS 9.2.1 Tablet, OSX El Capitan Notebook, Windows 10 Ultrabook και 640 Lumia (τα τελευταία δύο αναγκαστικά για λόγους universal development) μάντεψε ποιές από όλες αυτές τις συσκευές βγάζουν προβλήματα συχνότερα. Θα σε προλάβω, οι δύο τελευταίες, οπότε μην προσπαθείς να μου το παίξεις ανώτερος που σε κάθε Thread προσπαθείς να δείξεις τον Fanboyσμό σου για τα Windows μέχρι και η υπογραφή σου και το Avatar σου φωνάζουν ότι είσαι κολλημένο Fanboy της Microsoft, εκτός αν έχεις αγοράσει μετοχές, τότε αλλάζει το θέμα γιατί θα έχεις κάποιο λόγο να προσπαθείς να αποδείξεις πόσο ανώτερα είναι τα Windows από τους αντιπάλους.

• Like 4
Δημοσ.

Με την διαφορά ότι δεν είμαι Fanboy του Android απλά βλέπω την κοινή λογική. Έχω Android 5.1 Smartphone, iOS 9.2.1 Tablet, OSX El Capitan Notebook, Windows 10 Ultrabook και 640 Lumia (τα τελευταία δύο αναγκαστικά για λόγους universal development) μάντεψε ποιές από όλες αυτές τις συσκευές βγάζουν προβλήματα συχνότερα. Θα σε προλάβω, οι δύο τελευταίες, οπότε μην προσπαθείς να μου το παίξεις ανώτερος που σε κάθε Thread προσπαθείς να δείξεις τον Fanboyσμό σου για τα Windows μέχρι και η υπογραφή σου και το Avatar σου φωνάζουν ότι είσαι κολλημένο Fanboy της Microsoft, εκτός αν έχεις αγοράσει μετοχές, τότε αλλάζει το θέμα γιατί θα έχεις κάποιο λόγο να προσπαθείς να αποδείξεις πόσο ανώτερα είναι τα Windows από τους αντιπάλους.

Η διαφορα μας;

Εγω ποσταρα κατι που έχει σχέση με το θέμα

Εσύ ποσταρες λες και θιχτηκες

Σταμάτα να γραφεις ακυρα κατεβατά που δεν προσφέρουν τιποτα σχετικά με το θέμα

Ανώφελο Ps:

Έχω και Galaxy s5 (ο πατερας μου) και android tablet περα από ολες τις αλλες συσκευες στο σπιτι.

Μαντεψε ποιες κολλάνε;

Δημοσ.

Αυτό που ακούγεται είναι πως το G5 θα έχει modular accessories (magic slot) και ένα από αυτά ίσως είναι ένα DAC (digital to analog converter) φτιαγμένο από την B&O. Για τον φίλο που ρωτάει τι ποιότητας ήχο μπορεί να παράγει ένα μικρό ηχείο να πω οτι φυσικά όλα αυτά αφορούν τον ήχο που βγαίνει από την έξοδο των ακουστικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...