Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν, έχω βάλει να ριπάρω ένα cd που έχω με το itunes. Όλα μια χαρά, τα ρίπαρα στα 320kbps. Μετά από το ριπ, πήγα να τα ακούσω και μου φάνηκε κάπως πιο μειωμένη η ένταση του ήχου. Πάτησα info ενός τραγουδιού, πήγα "αρχείο" και είδα "ένταση ήχου: -2,5db". Αυτό το είχε και σε άλλα κομμάτια, βέβαια όχι το ίδιο, άλλα ήταν -1db άλλα -1,6db κτλ. Μπορώ να κάνω κάτι να ριπάρονται χωρίς να μειώνεται αυτόματα η ένταση. Γιατί γίνεται αυτό; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ή είναι η original στάθμη του αρχείου ή το iTunes το κάνει επειδή το χαμηλώτερο BitRate δεν αντέχει όλη τη στάθμη του Audio CD. Δοκίμασε rip με διαφορετικά Import Settings αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Ίσως κάνοντας rip σε aiff ή wav. Μπορείς πάντως να ανεβάσεις τη στάθμη του playback απ' το Get Info/Options. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ή είναι η original στάθμη του αρχείου ή το iTunes το κάνει επειδή το χαμηλώτερο BitRate δεν αντέχει όλη τη στάθμη του Audio CD. Δοκίμασε rip με διαφορετικά Import Settings αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Ίσως κάνοντας rip σε aiff ή wav. Μπορείς πάντως να ανεβάσεις τη στάθμη του playback απ' το Get Info/Options. το έκανα, και στα άλλα format το κάνει. Όντως γίνεται με το get info, αλλά όταν πχ μεταφέρω το κομμάτι σε έναν άλλο υπολογιστή ή το κάνω burn σε cd, θα κρατήσει τη στάθμη ή είναι μόνο για itunes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω αλλά το 1-2 db δεν είναι σημαντική διαφορά για να σε ανησυχεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω αλλά το 1-2 db δεν είναι σημαντική διαφορά για να σε ανησυχεί. οκ, σ'ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Να 'σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα